Bugün babamı tuttuğum eve bırakıp geldim...

Birlikte Nasıl yemek yiyeceğizki ben evde yapıyorjm

Evde yapar goturursunuz yada babanizi cagirirsiniz yanı birlikte yemek yemek gibi ufak bi mevzu için iki turlude çözüm var. Ama bana sanki eşiniz istemiyor yada siz uğraşmak istemiyorsunuz gibi geldi. Annenizden ayrıldıktan 1 yıl sonra evlenmesini dusunmeniz falan.
İnşallah babaniz yeni hayatına alışır ne diyelim..

Bazı yorumları hiçbir şekilde aklim almıyor,mantıklı gelmiyor .

Nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz,baba bu baba can ,kan ,herşey,Allah im bana bu kadar rahat bir kalp iyi ki vermemiş.

İster babam ,ister kayinpederim olsun taç yaparım basima taç ,benim babam nasıl benim kiymetlimse ,esimin babası da eşime kıymetlidir ,benimde babamdir,gerekirse yatalak olsa dahi altını bile alırım.Ki konu sahibi rahatinin bozulmasından bahsediyor...

Gittiğin yerden 1-2 saat erken gelsen gülün mu kopar ,gittiğin kişiler daha mi değerli babandan , ölürse çok vurursun kafana rahat rahat gezersin o zaman ...

Komşudan ,elden bahsediyorsunuz sanki baba kelimesinin anlamını bilmiyor olmalisiniz yoksa bu kadar rahat olamazsınız. Bu yorumun yarısı geniş olanlara ...

Yaptığının yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun ,ama vicdanını rahat ettirmek için onay almak istiyorsun...ama YANLİS YAPİYORSUN ...

Şimdi düşünüyorum babam mı, komşum da bir saat erken gelmem mi önemli yoksa?
Tabii ki komşum da dedikodu keyfi
Abla sen bu yemek masalarını sağ sola atıp ayseyle çay keyfısı, fatmayla kahve keyfisi diyenlerden misin yoksa
Kedinizi bırakmışsınız, arada suyunu mamasını da koyarsınız amanın dikkat rahatınız kaçmasın
Babanız siz bekarken ne yiyeceğinizi ne giyeceğinizi de düşünüyordu dimi
Hadi iyi geceleriniz olsun!

Bazı yorumları hiçbir şekilde aklim almıyor,mantıklı gelmiyor .

Nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz,baba bu baba can ,kan ,herşey,Allah im bana bu kadar rahat bir kalp iyi ki vermemiş.

İster babam ,ister kayinpederim olsun taç yaparım basima taç ,benim babam nasıl benim kiymetlimse ,esimin babası da eşime kıymetlidir ,benimde babamdir,gerekirse yatalak olsa dahi altını bile alırım.Ki konu sahibi rahatinin bozulmasından bahsediyor...

Gittiğin yerden 1-2 saat erken gelsen gülün mu kopar ,gittiğin kişiler daha mi değerli babandan , ölürse çok vurursun kafana rahat rahat gezersin o zaman ...

Komşudan ,elden bahsediyorsunuz sanki baba kelimesinin anlamını bilmiyor olmalisiniz yoksa bu kadar rahat olamazsınız. Bu yorumun yarısı geniş olanlara ...

Kusura bakmayın ama şahsen ben objektif bir insanım. Yatalak, is göremez hale gelmedikleri müddetçe anne ve babalarla aynı evde yaşama yoluna gidilmemesi taraftarıyım. Evime yakın ev tutar ihtiyaçlarını karşılar sık sık ziyaret eder evlatlık görevimi yerine getiririm.

Ama bir kV mle KP le ben nasıl rahat edemem eşim de benim annem ve babamın yanında rahat edemez bunları hesaplarım.

Herkes için en mutlu olacağı düzeni kurmaya çalışırım.

Bu anne babaya sizden az kıymet verdiğimiz anlamına gelmez. Ortada hastalık yok. Eli ayağı tutan bir adam var.

Kızı da elinden geleni eşini de evliliğini de kendi düzenini koruyarak yapmaya çalışıyor. Bunu sorgulayamazsiniz siz.

Kusura bakmayın ama şahsen ben objektif bir insanım. Yatalak, is göremez hale gelmedikleri müddetçe anne ve babalarla aynı evde yaşama yoluna gidilmemesi taraftarıyım. Evime yakın ev tutar ihtiyaçlarını karşılar sık sık ziyaret eder evlatlık görevimi yerine getiririm.

Ama bir kV mle KP le ben nasıl rahat edemem eşim de benim annem ve babamın yanında rahat edemez bunları hesaplarım.

Herkes için en mutlu olacağı düzeni kurmaya çalışırım.

Bu anne babaya sizden az kıymet verdiğimiz anlamına gelmez. Ortada hastalık yok. Eli ayağı tutan bir adam var.

Kızı da elinden geleni eşini de evliliğini de kendi düzenini koruyarak yapmaya çalışıyor. Bunu sorgulayamazsiniz siz.

Ben buraya herkes gibi düşüncelerimi yazdım , size saygı duyuyorum ama ben öyle olamam ,Allah imda etmesin ,konu sahibide yaptığından emin değil ki onay bekliyor ...

Şimdi ben size nasıl saygı gosteriyorsam sizde bana gosterecek ,ve benim yorumlarimi sorgulamayacaksiniz ...

Ben buraya herkes gibi düşüncelerimi yazdım , size saygı duyuyorum ama ben öyle olamam ,Allah imda etmesin ,konu sahibide yaptığından emin değil ki onay bekliyor ...

Şimdi ben size nasıl saygı gosteriyorsam sizde bana gosterecek ,ve benim yorumlarimi sorgulamayacaksiniz ...

Saygı duyardım sorgulamazdim.
Sizden farklı düşünenleri geniş olmakla yargilamasaydiniz eğer..

Ben geniş biri değilim. Sadece kendimce herkesin mutluluğunu düşünerek bir çözüm üretiyorum konu sahibi de öyle sizin mantıktan uzak, tamamen duygusal çözümünüz; sizi daha sevgi dolu daha hayırlı evlat yapmaz bunu bilin istedim.

Saygı duyardım sorgulamazdim.
Sizden farklı düşünenleri geniş olmakla yargilamasaydiniz eğer..

Ben geniş biri değilim. Sadece kendimce herkesin mutluluğunu düşünerek bir çözüm üretiyorum konu sahibi de öyle sizin mantıktan uzak, tamamen duygusal çözümünüz; sizi daha sevgi dolu daha hayırlı evlat yapmaz bunu bilin istedim.

Size gore degil ama bana gore genişlik ...

Baba,anne konusunda mantığa yer yok bende komşum,iş arkadasim değil ki o benim neyin mantığı???

Kadının üstüne neden gidiyorsunuz sanki babası yatalakken kapıya atmış gibi? Elinden geleni yapmış zaten ev tutmuş en azından ortada sefil etmemiş. Bundan sonra söyleyeceklerim konu sahibine. Çoğu insan ev tutmayı bile akıl edemeyebilirdi gerçekten güzel bir şey yapmışsınız. Arada temizliğini yaparsınız, sık sık ararsınız ve yemek götürürsünüz olay sizden zaten çıkar. Daha fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Sizin de kendi hayatınız var. İçinize dert etmeyin.

Hersey guzel babasina ev kiralamis o da super ama anlamadigim 1 senedir adam zaten orada yasiyormus ama konu sahibi yatacak yeri olmadigini yeni gormus. Celiski var yani ev kiralamasina icinin hala rahat etmemesine baktigimda ilgili ama babasinin yatacak bir yeri olmadigini 1 sene sonra ogrenmesine baktigimda asiri ilgisiz bir evlat goruyorum. Anlamlandiramadim o kismi. Yemek olayina gelince bolca konserve ve buzluga atmalik tek ogunluk yemekler yapip babanin dolabina birak cikarip isitir bitek. Arada da beraber yeyin.

Aslaaaaa bırakmazdim yanımda kalırdı. Gerekirse şartları zorlar dubleks eve geçerdim veya vok cok yakinimdan ev tutsrdim her akşam da muhakkak yemeğe alırdım en kötü ihtimal... eşim babamı ıstemezse ben de onu istemem..

haftalık bozulmayacak yiyecekler yap zeytinyağlı ağırlıklı olabilir doldur dolabına canın istedikçe açıktıkça ye de hafta sonları da kendi evine yemeğe çağır

3 yaşında çocuk muamelesi yapmayın bi kere. Koskoca insan ya neden kendi kalamasın ki. Aynısı benim başıma gelse bende gücümün yettiğince yakınımdan ev tutardım, döşerdim bi güzel sıcacık elimden geldiğince. Süreklide yemeğe alır eşimle çocuğumla gider boş bırakmazdım. Yani herkesin kendi hayatı neticede. Oda eminim kendi evinde çok daha rahat edicek. Bu kapının önüne koymak değil.

Ama elektirikliyle ısıncak demişsin ona takıldım ben ya. Kardeşinizde ortak olsun masraflara şartları zorlayın biraz

Bence yapmanız gereken en fazla bu kadardı.
Bu adam elden ayaktan düşmemiş, işi gücü var, tüm gün işinde, e çocuk da değil, bu kadar vicdan neden ki? Kendini geçindirebilecek kadar kazanmıyor mu? Geçinemeyecek kadar az kazanıyorsa yemek, erzak gibi ufak yardımlar da yaparsınız olur biter. Ben ortada anlattığınız kadar vicdan yapacak bir olay göremiyorum. Orta yaşlı, eşsiz yaşayan binlerce kadın ve erkek var, babanız da onlardan biri.

Son düzenleme:
Üzülmeyin bence. Sonuçta çalışabilecek durumda,akşamdan akşama geliyor eve,yemek yapar götürürsünüz,arada temizlik yaparsınız ,arada yemeğe alırsınız,çok soğuk havalarda çağırırsınız sizde kalır,bir şekilde babanızı rahat ettirirsiniz. Eliniz hep üstünde olur.
Bilemiyorum ama herkes kendi evinde rahat eder diye düşündüm ben. Babanızda belki rahat oturup kalkamadı sizdeyken.
Eşiniz rahat edememiş olabilir. Huzursuzluk çıkabilirdi eşinizle aranızda.
Böylesi hepiniz için en doğrusu.

Üzülme cnm üstüne düşeni yapmışsın hem babanda daha rahat eder bence sabah cikip aksam geliyormus e sende arada ewin isini yapar yemegini yaparsın daha ne olsun sağlık olsun.

bence babanı yanına al. kayınvalide tek olsa eşiniz yanınamı alırdı yoksa tek başına ayrı ev mi tutardı böyle düşünün. o yüzden kendinizi suçlu gibi hissetmeyin baba bu.. İçim cız etti inanki..

Annemle babam 1 yıldır ayrılar babam wc işletiyor ordada kalıyordu bundan 2hafta önce yanına gittim biraz eşya götürmek için baktım ki yatacak yeri yok hava soğuk baba dedim burda yatılmaz gel bize gidelim nerdeyse 2hafta bizde kaldı bende ona ev tuttum kiralık eve biraz esya felan aldım bugünde evine bıraktım ama hala içime sinmiyor aksamları ne yiyecek diye gerçi sabah gidipnakşama geliyor ama yinede bugün zoruma gitti kendi evine bırakınca tek kalıcak felan ama ne yapabilirdim ki bende evliyim

Wc dediğin tuvalet dimi,orda kalıyordu demişsin,nasıl yani, tuvalette nasıl kalınır, ki zaten kalamamış yatacak yeri yok demişsin,kendisi de ev tutabilirdi, durumu yoktu da mı sen tuttun,ha durumu yoksa zaten o evi nasıl döndürecek

Yerinde olsam babamı yanıma alırdım, en azından ısrar ederdim istemediğine rahat edemeyeceğine gercekten ikna olursam hadi baba ev tutalım derdim, ama senin başlığın bile kediden bahseder gibi,bıraktım geldim...için rahat değil ama bizden destek bekliyosun, birlikte yiyin diyen arkadasa ben evde yapıyorum yemek demişsin, yemekle yanına gideceksin işte, ben senden üfff nerden çıktı bu iş der gibi bi hava sezdim

Yarın eşinin annesi ya da babasi bu durumda olsa eşin ev mi tutar yanınıza mı getirir? Bir düşün

Back
X