- 11 Şubat 2016
- 24
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi gullerinsavasi95
-
Niye facebookta dunurler dunurlerin ablalari yengeleri eklenirki boyle samimiyet olmaz bence sonra yok begenmedi yok durtmedi diye kendinize sorun ararsiniz.
Kayinvalideye gelince evindeki temizlik yemek sizi ilgilendirmez mesafeli olun bence.
Çok erken bir evlilik yapmışsınız.Sadece sizin akrabalar değil, artık insanlar böyle iki yüzlü. Daha gençsiniz, hepimiz darbe yiye yiye öğreniyoruz hayatı. Siz de öğreneceksiniz.Mesafeyi koruyun akrabalarla neden çok yüz göz oluyorsunuz?
Sorun neyse onu yazin sadece ona yorum yapalim o zaman istediginiz cevaplari daha kisa yoldan almis olursunuz.Sorun burda facebooktaki durumlar begenier değil elbette,
Sorun burda kayınvalidem hakkında konuşup konuşupta sonra bide onların dediklerini dinleyip inanmaları ve bana karşı farklı favranışlar sergilemeleri
Sorun neyse onu yazin sadece ona yorum yapalim o zaman istediginiz cevaplari daha kisa yoldan almis olursunuz.
Ne kadar size hak verselerde sizin icin akrabalik iliskilerini kesemezler degilmi.Sadece esinizle sizin aranizi yapmislar bunun icin bile surekli tesekkur etseniz azdir sizinle samimiyet aranizin duzelmesi icindi demekki.
Sizde tavir aldiklarini dusunuyosaniz arayip hayirdir birseyemi alindiniz diye sorun tahminle olmazki bu isler.Tam anlatamadım galiba bakın tabiki barıştırdıkları için teşekkürlerimi sundum,,, ben eşim şöyle böyle yapıyor ondan evimi bıraktım geldim, kayınvalidemde onu şöyle destekliyor oda bana böyle yapıyor dediğimde..... Ah kızımm biz onları yıllardır tanıyoruz ve çok görüşmemeye çalışıyoruz bızemi anlatıyorsun onları Allah sana sabır versin eşine söyle Kayınalidene evde her olupp biteni anlatmasın sende çok samimi olma diyen insanlar neden bugün kayınvalidemin dediklerine inanıp ona göre bana tavır alıyorlar?
Yok çok yüzgöz olmadık dediğim gibi biz ayrılık noktasına girince eşimle onlarda ailemin evine gelip beni babamdan özürdileyerek durumu düzelttiler kayınvalidem ve oğlu adına.. Velhasılkelam samimi değilim zten 1-2 sefer bir araya geldik ilk tanıştığımız gün bana kayınvalidemi kötüleyen insanlar nasıl oluyorda ona ınanıyorlar bunu anlayamıyorum işte.
Sizde tavir aldiklarini dusunuyosaniz arayip hayirdir birseyemi alindiniz diye sorun tahminle olmazki bu isler.
Konusun yazma dilinde ses mimik algilanmadigi icin yanlis anlasilmalar oluyo mesela suan ben size sert konusuyorum sandiniz ve neyse falan dediniz oysa oyle degil :) Bir ses tonlarindan bile anlarsiniz aslinda neler oldugunu.tahminle değil elbette . Görünen köy klavuz istemezki. Neyse Teşekkürler
Bu sizin için bu kadar önemliyse bir telefon açın, aynı soruyu bizzat sorun. Bence sebep çok basit. Çünkü siz bir gelinsiniz. Yengeler dayılar kayınvalidenin akrabası. Bu arada eşiniz ne diyor bu duruma, kaç yaşında?
Hayır neden öyle düşüneyim sadece beni anlamanız için daha çok detaya girmem gerek, Size şöyle bir örnek vereyim.Konusun yazma dilinde ses mimik algilanmadigi icin yanlis anlasilmalar oluyo mesela suan ben size sert konusuyorum sandiniz ve neyse falan dediniz oysa oyle degil :) Bir ses tonlarindan bile anlarsiniz aslinda neler oldugunu.
Eşim 30 yaşında , Annesiyle sık sık görüşmez annesini iyi tanıyor bakın anlatmaya kalksam gerçekten uzayıp gidicek kayınvalidemle benim çok büyük problemlerim oldu ben yokken evime gelip evimden eşya alıp yani basit ama habersizce alınmış ( Kendi özannemin vurduğu turşu, ev terlğim vs. ) eşimde annesini tanıdığı için ee almış napayım şmdi ne yapmamı istiyorsun vs çıkışlarda bulunuyordu bana söylediğimde . Eşim annesini bildiği için bana bırak umursama niye takıyorsunn ki vs diyor Şöyle bir örnek vereyim size. Bir cumartesi sabahı saat 10 eşime uyuyoruz telefon sesine uyanıyoruz kayınvalidem açıyor eşim konuşuyor anne bak merve yanmda duyuyor seni demesine rağmen resmen diyorki kayınvalidem BU KIZ YYA BENIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR GELİN OLUCAK BENİMLE İYİ GEÇİNECEK YADA ONA 2 YIL MUHLET VERİYORUM BÖYLE GİDERSE 2 YIL SONRA BOŞARIM SENİ ONDAN BEN ÇOCUK İSTİYORUM SENİ HEMEN BAŞKASIYLA EVLENDİRİP ÇOCUK DOĞURTUCAM SANA diyen biri.
Bu sizin 2.hesabınız mı? Daha önce eşiyle arasında 10 yaş olup kayınvalidesiyle bu problemleri yaşayan bir hanımın daha konusunu okumuştum.
Aynisi basima bolca geliyo bazilarini sildim :) Ama bazilari gercekten beni seviyor ve kayinvalidemi ne kadar dinleselerde beni arayip sormuyolar eski kafalar sanki kayinvalidemi ezicekler gibi dusunuyolar ama ben birseyi tebrik yada gecmis olsun falan demek icin ilk firsatta arayip ornegin hala teyze askolsun su su olmus haberimiz yok hayirdir ne oldu diye konuya girip lafimi soyleyip cekiliyorum.Ama ben aradigimda kizim iste biz bilmiyoruz aramayi oyle seylerde falan diye gonlumu yapiyolat ben aradigimda soguk davrananlarin karakteri buymus diyip siliyorum.Karakter yani niye oyle konustu niye soguk demek icin benim gibi yapin sonra kararinizi verin.Hayır neden öyle düşüneyim sadece beni anlamanız için daha çok detaya girmem gerek, Size şöyle bir örnek vereyim.
Eşinizin annesi ve babası yetim kalmışlar.. tek akrabaları anne tarafından dayıları dayı dıyor onlara ama annesinin öz kardeşleride değil annesini zamanında evlatlık almış bir aile neyse. bu insanlar size kayınvalidenizi kötülüyor anlattıklarınızın hepsini görmemize gerek yok biz tnıyoruz onu diyolar ve sonrada o ne anlatsa inanıyorlar tutumunuz ne olurdu ?
Aynisi basima bolca geliyo bazilarini sildim :) Ama bazilari gercekten beni seviyor ve kayinvalidemi ne kadar dinleselerde beni arayip sormuyolar eski kafalar sanki kayinvalidemi ezicekler gibi dusunuyolar ama ben birseyi tebrik yada gecmis olsun falan demek icin ilk firsatta arayip ornegin hala teyze askolsun su su olmus haberimiz yok hayirdir ne oldu diye konuya girip lafimi soyleyip cekiliyorum.Ama ben aradigimda kizim iste biz bilmiyoruz aramayi oyle seylerde falan diye gonlumu yapiyolat ben aradigimda soguk davrananlarin karakteri buymus diyip siliyorum.Karakter yani niye oyle konustu niye soguk demek icin benim gibi yapin sonra kararinizi verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?