Bugün bana, yarın sana

Hayır değil, ben ilk defa üyelikte bulundum.

En büyük hatanız erken evlenmek olmuş. Gözümde kaçmak suretiyle cahil bir aileye gelin düşmüş bir kadın uyandı. Yazık olmuş gençliğinize. Kayınvalidenizle ve akrabalarınızla görüşmeyin. Eşinizi de çok sorumsuz buldum. Yarın bir gün kayınvalideye cevap verdiğinizde sizi sindirecek belki de bu adam. Gerçekten konusmayın umursamayın. Annenizle de konusun. Hesaplarından akrabaları silsin.

Evet haklısınız sanırım. Sonuçtta onlarr olsaaa nolurrr olmasa nolurr değilmii ben kçük olarak görevimi yapıp her cuma gunu mesaj atıyorum bayramlarda seyranlarda atarım yeterli...
Onceden yoklardi siz esinizi sevdiniz onlar mecburiyetten hayatiniza katildi mukemmel olmak zorunda degiller saygili olun karsilikli yeterli.

sana tavsiyem herkes beni sevsin diye sakın uğraşma. ne yaşadığını kimseye anlatma. eşine odaklan ve eşini kendine bağlamaya bak. dertleşmek istersende bana özelden yazabilirsin. erkek tarafından kimseye bişeyini anlatma. seninle samimi olmak isteyen gelir sana yazarlar.

Haklisiniz insanlara ne kadar cok kendini sevdirmeye calisirsan o kadar kotu oluyorsun.

Eşiniz bu süreçte yanınızdaysa en güzeli bu
Ama hiç akrabaları düşünme derim, ne kadar düşünce o kadar önemsendiklerini sanıyorlar
Boşver, annene de takma anne kendileri bilir de geçsin
Demek ki kayınvalideyle alakalı bir durum var ortada

Mesafeli ol. Derdini kimseye anlatma insanlar senin zayıf yönünü bilmesinler. Kullanamasinlar. Akrabalari da sallama derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…