- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çok haklısın bi tuhaf oldum ama ya o başımdan aşağı kaynar sular döküldü vallahı ;(Kiz arkadaşımın iç camasırlı fotosunu görsem ne görmesem ne yahiç tepki bile vermem çay kahve görmüş kadar normal olurdum amma abarttın aynısı onda da var
Aynı bacak g’t göbek onda da var zaten ayna da her gün görüyordur
Ay çok güldüm yaAynı evde neyin nudesi bu onu da anlamadım. Kornişonun doyumsuzluğuna bak.
Bizde alıştık sayende .Ay çok güldüm yavalla kornişon ama ben artık böyle de seviyorum alıştım kız artık
Kornişon büyümüyor kiBizde alıştık sayende .
Kız seninkinin büyümüş hali kornişon kadar değil miydi işte? Kaynananla niye dovustunuz? Ev durumları noldu ? Borçlar ne alemde ?Kornişon büyümüyor kiahhaha ama adı çok komik geldi haykırdım ya
Kız neden kötü oluyor yahu hemcinsinin tangalı fotoğrafındanBen açıkladım kız öyle bi kötü olunca bende kendimi kötü hissettim;(
İnşallah adı gibi kendi de güldürüyordur.Kornişon büyümüyor kiahhaha ama adı çok komik geldi haykırdım ya
Ağlatıyor da olabilirİnşallah adı gibi kendi de güldürüyordur.
Guldurmeseydi bu kadar borç yapip leş gibi evde oturup evlenirmiydi ? Ne ç.kmüş beeeee .İnşallah adı gibi kendi de güldürüyordur.
Ask boyle bi sey mi acaba?Adamla bilmem kaç bin lira borç yaparak evleniyor ne sinir olması.
Fotoğraf göndermene değil başkasının görmesine kahrolmuşsunişyerinde üç kız çalışıyoruz , çok güzel bi çay içtik öğlen sonra işe geldik , konu saç bakımından tuylerden açıldı ;( bende yüzümdeki lekeleri gösterecektim , sonra nişanlım benden iki gün önce istediği fotoğraflar vardı iki tane tam arkadan üzerimde sadece iç çamaşırı olduğu fotoğraflarım vardı , tam orada kalmış galeride , bi kız ekrana bakıyordu pat açılınca o da şok oldu resmen o resimleri gördü , bozuntuya vermeden göstermem gereken resimleri gösterdim sonra o hemen yerine geçti ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü ;( sonra kız çok tatlı çok naif biriydi ve beni sapık bilsin istemedim , tam çıkıyordu yanına gittim dedim öncelikle çok özür dilerim az önce galeride bi resim gördüysen dedim yok dedi ben görmedim bayağı güldük dedim ben kendimi çekiyorum egzersiz yapıyorum basenlerimi belimi çekiyorum felan dedim yok dedi bi şey görmedim dedim gördüysen beni sapık sanmanı istemem dedim , gerçekten yerin dibine girdim , çok üzgünüm gerçekten nasıl silmemişim ben o görselleri ;( daha işte üçüncü haftam üstelik kim bilir ne dusundu benim hakkımda ;(
Aşk bir sudur zorunlu kudurur.Ask boyle bi sey mi acaba?
işyerinde üç kız çalışıyoruz , çok güzel bi çay içtik öğlen sonra işe geldik , konu saç bakımından tuylerden açıldı ;( bende yüzümdeki lekeleri gösterecektim , sonra nişanlım benden iki gün önce istediği fotoğraflar vardı iki tane tam arkadan üzerimde sadece iç çamaşırı olduğu fotoğraflarım vardı , tam orada kalmış galeride , bi kız ekrana bakıyordu pat açılınca o da şok oldu resmen o resimleri gördü , bozuntuya vermeden göstermem gereken resimleri gösterdim sonra o hemen yerine geçti ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü ;( sonra kız çok tatlı çok naif biriydi ve beni sapık bilsin istemedim , tam çıkıyordu yanına gittim dedim öncelikle çok özür dilerim az önce galeride bi resim gördüysen dedim yok dedi ben görmedim bayağı güldük dedim ben kendimi çekiyorum egzersiz yapıyorum basenlerimi belimi çekiyorum felan dedim yok dedi bi şey görmedim dedim gördüysen beni sapık sanmanı istemem dedim , gerçekten yerin dibine girdim , çok üzgünüm gerçekten nasıl silmemişim ben o görselleri ;( daha işte üçüncü haftam üstelik kim bilir ne dusundu benim hakkımda ;(
Burda yazınca size rezil olmadığınızı düşündüren nedir? ×2 rezil olmak mı istediniz, seviyorsunuz galiba?Ayyy gerçekten ama resimleri bi görseniz ;( hani arkadan tanga ile olan bi görseldi ;( şu an bile çok kötü hissediyorum kızın gördüğüne çok eminim resil oldum o an ağzımdan çıkıverdi;(
Kornişon ç.k için fazla efor.
Olsun yine burada güzel insanlar paylaşıyorBurda yazınca size rezil olmadığınızı düşündüren nedir? ×2 rezil olmak mı istediniz, seviyorsunuz galiba?
Bende artık zekamdan şüphe ediyorum inankiAklımda tek soru var; zorunlu bu zeka ile bu yaşa kadar nasıl geldi?
işyerinde üç kız çalışıyoruz , çok güzel bi çay içtik öğlen sonra işe geldik , konu saç bakımından tuylerden açıldı ;( bende yüzümdeki lekeleri gösterecektim , sonra nişanlım benden iki gün önce istediği fotoğraflar vardı iki tane tam arkadan üzerimde sadece iç çamaşırı olduğu fotoğraflarım vardı , tam orada kalmış galeride , bi kız ekrana bakıyordu pat açılınca o da şok oldu resmen o resimleri gördü , bozuntuya vermeden göstermem gereken resimleri gösterdim sonra o hemen yerine geçti ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü ;( sonra kız çok tatlı çok naif biriydi ve beni sapık bilsin istemedim , tam çıkıyordu yanına gittim dedim öncelikle çok özür dilerim az önce galeride bi resim gördüysen dedim yok dedi ben görmedim bayağı güldük dedim ben kendimi çekiyorum egzersiz yapıyorum basenlerimi belimi çekiyorum felan dedim yok dedi bi şey görmedim dedim gördüysen beni sapık sanmanı istemem dedim , gerçekten yerin dibine girdim , çok üzgünüm gerçekten nasıl silmemişim ben o görselleri ;( daha işte üçüncü haftam üstelik kim bilir ne dusundu benim hakkımda ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?