Bugün başıma çok kötü bi olay geldi ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne var ki bunda beden senin telefon senin istediğin yerini fotoğraflarsın. Formuna bakmak için olur görünümünü sonradan karşılaştırmak üzere kaydetmek için olur. Canın isterse başkalarına göstermek için olur. Olur yani. Sapık olarak nitelendirilecek bi durum yok bence ortada. Başkalarını habersiz veya izinsiz şekilde çıplak fotoğraflamadın ki. Takılma çok

Ayyy gerçekten ama resimleri bi görseniz ;( hani arkadan tanga ile olan bi görseldi ;( şu an bile çok kötü hissediyorum kızın gördüğüne çok eminim resil oldum o an ağzımdan çıkıverdi;(
Lovaba, saten , resil….
Ya senin neren memur bu türkçe bilgisiyle
Senin başına gelmiş veya gelecek olan çok kötü şeyleri de hep yanlış değerlendiriyosun.

Teşekkür ederim desteğiniz için ilk kez açtığım bi konuda çok güzel yorumlar okudum , iyi ki varsınız , içim çok rahatladı
Ah zorunlu keşke akıllı olsan da hep güzel yorumlar yapsak. Sana garezimiz yok ki bizim

Yetişkin insanların seks hayatı olur. Bu sapıklık değildir. Üzerindeki avamlığı ne zaman atacaksın bilmiyorum.
Burda Bu tarz bir dünya konu açtı bizden neden utanmadı acaba yada bana sapık derler mi diye aklına gelmedi
Tabi fotosunu görmedik o ayrı

Görmedim demiş niye ısrarla kıza bu kadar betimledin, muhtemelen hiçkimse bunu şu an umursamıyor.
Dert etmen gereken binlerce sorun varken buna üzülmen beni üzdü.

Off bende eşim görevdeyken ona güzel bir dekolteli resim atmıştım epey açık arkadaşıma resimlerimi gösterirken onu görmüştü ama görmezden gelmisti açıklama dahi yapamadım utancımdan ayrıca tesettürlü biriyim diğerlerini silmisim tek o kalmış evet sinir bozucu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…