- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bir iki kişi değil. Kk nin geneli bilir zorunluyuYa neymiş bu konu sahibi bir iki kişi iyi tanıyor böyle
Lovaba, saten , resil….Ayyy gerçekten ama resimleri bi görseniz ;( hani arkadan tanga ile olan bi görseldi ;( şu an bile çok kötü hissediyorum kızın gördüğüne çok eminim resil oldum o an ağzımdan çıkıverdi;(
Hangi yorum rahatlattı mesela zorunluTeşekkür ederim desteğiniz için ilk kez açtığım bi konuda çok güzel yorumlar okudum , iyi ki varsınız , içim çok rahatladı
Ah zorunlu keşke akıllı olsan da hep güzel yorumlar yapsak. Sana garezimiz yok ki bizimTeşekkür ederim desteğiniz için ilk kez açtığım bi konuda çok güzel yorumlar okudum , iyi ki varsınız , içim çok rahatladı
önüme bu video çıkınca kornişon yorumun aklıma geldi asjasjasjİnşallah adı gibi kendi de güldürüyordur.
Anlamadım hiçbir şey heAslinda Z zorunlualann , A -Alenss- bitane üye var Nisa hep farklı nicklerle geliyor hamilemiyim diye. arkadas olmak isterdim bunlarla. Kalpleri temiz mutlular
Valla iyi bisey dedimAnlamadım hiçbir şey hekime ne demek istedin
ben de ilk kez senin sıkıntılı olmayan bir konunu okudumTeşekkür ederim desteğiniz için ilk kez açtığım bi konuda çok güzel yorumlar okudum , iyi ki varsınız , içim çok rahatladı
Bir iki mi? Bir iki yüzYa neymiş bu konu sahibi bir iki kişi iyi tanıyor böyle
Burda Bu tarz bir dünya konu açtı bizden neden utanmadı acaba yada bana sapık derler mi diye aklına gelmediYetişkin insanların seks hayatı olur. Bu sapıklık değildir. Üzerindeki avamlığı ne zaman atacaksın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?