- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 41
- Konu Sahibi 34bilgen84
merhabalar nerden başlıycam bilmiyorum ama 20 haftalık hamileyim ALLAH'IN izniyle bi kızım olucak kontrollerim özel hastanede yapılıyor yaklaşık 1 ay kadar önce şiddetli karın ağrıları ve sırt ağrıları yaşamaa başladım kontrollerimin yapıldığı hastanede ilk önce kum döküyorum ve enfeksiyon diye tedavi gördüm geçmedi ardından gaz birikimi oluyor diye tedavi gördüm yine geçmedi artık dayanılmaz hal aldı kıvranamıyodum bile bugün ist en büyük devlet ve araştırma hastanesine gittim kadın doğum acile benden önce bebeğim önemli ona kıyamam bebek kontrolleri yapıldı herşey normal ama ben sancıdan ölüyorm hamile kalmadan önce bağırsak problemleri yaşadığım için tedavimde tanımda yarım kaldı eski kabızlık sorunlarım bile düzeldi nerdeyse ben bunuda anlattım kadın doğumculara beni acil dahiliyeye sevk ettiler elime bi kağıt tutuşturup acile gittim kağıtlarımı verdim kafamı kaldırıp bana ilk dedikleri bebeği sonlandırdınızmı şok oldum kaldım bebğinizi sonlandırmanız lazım sizin gibi hastaların önce anne sağlğı önemli dediler eşimede gidelim burdan ne saçmalıyo bunlar dedim sonra ellerindeki kağıdı okuyarak siz lenfomaymşsınız o yüzden bu bebeği sonlandırmak zorundasınız diyolar ve daha bisürü laf nerden bunu iliyosunuz dedim bu kağıtta böyle yazıyo diyor neye dayanarak diye sordum kendi raporlarımda öyle bişi yok artık beynimde iyice bulandı lenfoma nedemek diyorum bana lenf kanserisiniz dedi
hastane çöktü başıma annem çığlık atar gibi ne diye bağırdı eşimin yüzünü görmedim bile diğer drların bile dikkatini çekti gelip bizi dinlediler sizin gibi hastaların profların kontrolünde olması gerekiyor dedi offf yazdıkça yaşıyorum resmen şimdi size serum verrim iğne yaparım ama sadece sancınızı imdilik dindirir dedi beni dahiliye profuna yolladdı ordan önce kadın doğum profla görüştüm idrardan olabilir ama bi kere dahiliye görsün dedi dr gittim randevusuz girmek mümkün değil tabi ama ALLAH yüzüme güldü dünya iyisi biri çıktı durumumuzu anlattık gidin kayıt yaptırın dedi eşimde koşarak hemen yaptırıyım dedi bense ücretini sordum ciddi ciddi bi rakam söyledi ödeyemem bun dedim
( sonrada seni dahiliye polikliniğe yollıyım dedi el mahkum our dedim ölüyorumsancıdan o arada kapı açıldı dr aramamış profta halime acıdı gel ben muayene ediyim dedi ve muayene etti raporlarımı okudu sadece bağırsak ve midemden kaynaklanıyormuş sorun bebek büyüdükçe baskı artmış diye sonra ilaçlar yazdı bu ilaçlar ağrını dindirir dedi off bugün ne zor ne karşık bi gündü ALLAH o dr razı olssun kuruş parada almadı benide ölümden döndürdü resmen tek düşüncem bebğim annesiz nasıl büyüycekti onu yok etmeyede dayanamazdım şimdi düşünün o asistan nasıl dr olacak ki kağıda böle bişi yazıp yolluyo o cümleleri duyduğumda fenalaşabilrdim ben değilde daha bilgisiz biri olsa belkide bebeğini sonlandırıcakladı nasıl nasıl bilmiyorum ALLAHIM beni bebeğime bebeğimide bana bağışlasın inş hepimize hayırlı doğumlar olsun