bugün başıma gelen kabus gibi olay:((-yanlış teşhis

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
41
merhabalar nerden başlıycam bilmiyorum ama 20 haftalık hamileyim ALLAH'IN izniyle bi kızım olucak kontrollerim özel hastanede yapılıyor yaklaşık 1 ay kadar önce şiddetli karın ağrıları ve sırt ağrıları yaşamaa başladım kontrollerimin yapıldığı hastanede ilk önce kum döküyorum ve enfeksiyon diye tedavi gördüm geçmedi ardından gaz birikimi oluyor diye tedavi gördüm yine geçmedi artık dayanılmaz hal aldı kıvranamıyodum bile bugün ist en büyük devlet ve araştırma hastanesine gittim kadın doğum acile benden önce bebeğim önemli ona kıyamam bebek kontrolleri yapıldı herşey normal ama ben sancıdan ölüyorm hamile kalmadan önce bağırsak problemleri yaşadığım için tedavimde tanımda yarım kaldı eski kabızlık sorunlarım bile düzeldi nerdeyse ben bunuda anlattım kadın doğumculara beni acil dahiliyeye sevk ettiler elime bi kağıt tutuşturup acile gittim kağıtlarımı verdim kafamı kaldırıp bana ilk dedikleri bebeği sonlandırdınızmı şok oldum kaldım bebğinizi sonlandırmanız lazım sizin gibi hastaların önce anne sağlğı önemli dediler eşimede gidelim burdan ne saçmalıyo bunlar dedim sonra ellerindeki kağıdı okuyarak siz lenfomaymşsınız o yüzden bu bebeği sonlandırmak zorundasınız diyolar ve daha bisürü laf nerden bunu iliyosunuz dedim bu kağıtta böyle yazıyo diyor neye dayanarak diye sordum kendi raporlarımda öyle bişi yok artık beynimde iyice bulandı lenfoma nedemek diyorum bana lenf kanserisiniz dedi:43: hastane çöktü başıma annem çığlık atar gibi ne diye bağırdı eşimin yüzünü görmedim bile diğer drların bile dikkatini çekti gelip bizi dinlediler sizin gibi hastaların profların kontrolünde olması gerekiyor dedi offf yazdıkça yaşıyorum resmen şimdi size serum verrim iğne yaparım ama sadece sancınızı imdilik dindirir dedi beni dahiliye profuna yolladdı ordan önce kadın doğum profla görüştüm idrardan olabilir ama bi kere dahiliye görsün dedi dr gittim randevusuz girmek mümkün değil tabi ama ALLAH yüzüme güldü dünya iyisi biri çıktı durumumuzu anlattık gidin kayıt yaptırın dedi eşimde koşarak hemen yaptırıyım dedi bense ücretini sordum ciddi ciddi bi rakam söyledi ödeyemem bun dedim :(( sonrada seni dahiliye polikliniğe yollıyım dedi el mahkum our dedim ölüyorumsancıdan o arada kapı açıldı dr aramamış profta halime acıdı gel ben muayene ediyim dedi ve muayene etti raporlarımı okudu sadece bağırsak ve midemden kaynaklanıyormuş sorun bebek büyüdükçe baskı artmış diye sonra ilaçlar yazdı bu ilaçlar ağrını dindirir dedi off bugün ne zor ne karşık bi gündü ALLAH o dr razı olssun kuruş parada almadı benide ölümden döndürdü resmen tek düşüncem bebğim annesiz nasıl büyüycekti onu yok etmeyede dayanamazdım şimdi düşünün o asistan nasıl dr olacak ki kağıda böle bişi yazıp yolluyo o cümleleri duyduğumda fenalaşabilrdim ben değilde daha bilgisiz biri olsa belkide bebeğini sonlandırıcakladı nasıl nasıl bilmiyorum ALLAHIM beni bebeğime bebeğimide bana bağışlasın inş hepimize hayırlı doğumlar olsun

yazının sonuna gelinceye kadar nefesimi tuuttum resmen:53:Allah bebeğinizi sağlıla dünyaya getirmeyi nasip etsin

allah böyle bilinçsiz, bilgisiz ve cahil cesareti olan doktorlardan hepimizi, sadece bizim gibi haamile olanları değil tüm hastaları korusun. bunlar sağlam adamı mezara koyarlar hiç düşünmeden. bence hemen yaşadıklarınızı dr ların da ismini vererek sağlık bakanlığına şikayet edin. hiç bişey yapamıyorsanız bakanlığın internet sitesie, hastanenin internet sitesine yaşadıklarınızı anlatan bi mail atın. inanın cvp veriyorlar. ben de istanbul un en büyük devlet hastanelerinden birinde babamla ilgili kötü bi olay yaşamıştım. hastaneye mail attığımda hemen ilgilendiler. size ulaşabilecekleri numaranızı da yazmayı unutmayın lütfen. tekrar ççooooooook geçmiş olsun. inş bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

BU NE YA OKURKEN GÖZLErimm faltaşı gibi açıldı:53::53::53: hey allahım nasıl doktor bunlar ya çok geçmiş olsun canım allah sanada bebeğinede sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

allah korusun bune ya :53::53:nasıl doktorlar var. bide o stresle düşük yapsan vebalini nasıl ödeyecek.

Bilerek büyük harflerle yazıyorum!!!lütfen git sağlık bakanlığına şikayet et!!!!!böyle birşey yanına kalmamalı!!!!!!!!!

boşa okumuşşşş cahilll doktor bozuntusu ben bile sinirlendimm senn halini düşünemiyorumm hastaneler hayat kurtarıyo okey ama yol yordam bilmeyen doktorlar hayat karartıyoo çok geçmiş olsun cnm

Bir solukta okudum neyseki sonu kötü değilmiş.Allah bizi böyle cahillerden korusun.Size de çok geçmiş olsun.Benim arkadaşım da hamileliğinde böbreklerinden çok çekti kıvranırdı sancıdan.Doğduğu an herşey unutuluyor o ağrıların acıların milyon katına değer.Sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.

bana birsey olursa bebegime kim bakacak korkusu bendede var..Allah hepimizi ve yavrularimizi korusun..birbirimizden ayirmasin.

yapılanlara inanamadım nerden tutsanız rezillik akıyor. yanlış teşhis bir yandan doğru teşhis bile olsa bunun hamile bir kadına kürtdiye damdan düşer gibi söylenmesi büyük bir travma bu tür şeyler alıştıra alıştıra söylenir. siz orada düşük de yapabilridiniz herşey olabilirdi bu nasıl saygısızlıktır bu nasıl terbiyesizliktir. hani okullarda ilk öğretilen şey " öncelikle zarar verme" ilkesiydi neyseki çarçabuk atlatmişsınız ya bu kararla uzun süre tadavi görseydimiz bebeğinizi kaybetseydiniz allah korumuş geçmiş olsun çok hemde

çok sağolun arkadaşlar inanın dünden beri nasılım pek bilmiyorum bile hatta kimliğim nerde onu bile bulamıyorum dün artık o şoklarla nereye koyduğumun farkında bile değilim şimdi şimdi düşündükçe o kağıdı alıpta nye asistana gitmedim başhekime gitmedim diye kızıyorum kendime ama prof öyle iyi davrandı ya resmen aramıza bakmadan kaçtık hastaneden eşime diyorumda ya bayılsaydım kanser hastalarına bile kansersin denmezken onlar bana öyle dedi off kabus gibi bi gündü bugünde sağlık ocağına gittik tetanoz aşımı oldum yavrumu kalbini duydum ohh dünyalar benim dün bile ağrım vardı ama kanserden dönünce hiç umursayamadım ağrıları beni az kalsn dahada hasta ediylardı bide bebeği sonlandırıcaz diye bastırınca gidelim dedim eşime burdan serum verelim sancınız geçsin dediler onuda istemedim lanet olsun ben çekerim sancıyı bide özel hastaneleri bi kötülüyolar ama ordada kurbanlık gibi 3er 3 er odaya alıyorlar zaten size doğru düzgün bi bilgi verddikleride yok doğumkartı çıkarıyosunuz bilgilerinizi oraya yazılyorlar 1 ay sonra gel güle güle bide kızdılar sizin ne işiniz var özel hastanede sizin gibi bi vakanın üniv hastanesinde profların kontrolünde olması lazım dioolar ben bile inanamadım ben neymişim nolmuşum dedim annem yüksek tansiyon hastasın kadın bi çığlık ne diye bağırdı şükür onada bişi olmadım ama benim ruhum çöktü resmen 1 saatlik zaman zarfında off çok kötü bi gündü geçti sonunda şükür ama annemide eşimide benide dondurdular resmen benden tavsiye aman aman bi dr gidipte hemen körü körüne inanmayın dün resmen beni öldürdüler dirilttiler

ALLAHIM korusun YA RABBİM SAĞLIK SIHAT versın ınsallah sanada bebeğinede nefesım kesıldı resmen okurken o nedir öyle yazık olan sana ve bebegıne olacaktı işte bazen oluyor böyle olan vatandasa oluyor onlar parasını alıp huzur içinde uyuyor. RABBIM KÖTÜ doktorlarla karsılastırmasın ınsallah.

amin sağolun bugün o asistana hırsım iyice büyüyor o kağıtla beraber nereye kime şikate ediceğimide bilemedim bende salak gibi kenddimle ilgili bilgi veriyorum kum döktüm gaz tedavisi gördüm son 1 ayda olan herşeyi söylüyorum yazın diyorum bide bunu okuyup bana kansersin diyen kadın sen 1 aydır bu sancıları çekiyosun çok ciddi durumdasın hemen sen cerrah kadın doğum ve dahiliye prof görmesi lazım diyo off ALLAHIM offff ALLAH ta biliyor içimde kuşku kaldı korktum resmen ama onca tahlillerim yapıldı kendi hastanemde herhalde bi sorun olsa çıkardı değilmi kanda onlar gözüme bakıp teşhis koydular ama tahlilllerim var temiz olarak ve 5 ay önceden tüm batın tomografilerim

cnm benim çok geçmiş olsun allah bidaha böle sıkıntılar yaşatmasın.yazını okuyunca birden bir ay önce kendi yaşadıklarım aklıma geldi.seninkine benzer ama asla kıyaslanamaz tabi.bende şu an 26 haftalık hamileyim.yani bende senin gibi 20 haftalık falandım 2 tane daha evladım var biri 1,5 yaşında diğeri 3.5 yşında.büyük oğlum birkaç aydır sürekli bi karın ağrısı problemi yaşıyodu ama iştahı kesildi sürekli kıvranıp duruyo resmen gözümün önünde eriyodu.zaten zayıf ni oğlum var 17 kiloydu.bu ağrılardan snr yemek yiyemez oldu ve 15 kiloya kadar düştü.resmen gözümün önünde eriyodu.doktor doktor gezdim hepside bi sorun olmadığını söleyip yolluyolardı.en son bi özel hst.doktoru tüm batum filmi istedi çektirdik annem babam bebğim ve oğlum yanımda sonuç bekledik radyoloji doktoruna girdim bana sonuç kağıdını verdi bi sorun varmı diye sordum evet var ama bunu benim açıklamam doğru olmaz kendi doktorunuz size durumu izah etsin deyip yolladı bizi.hemen odadan çıkar çıkmaz kağıda baktım ultrason kağıdında birsürü yani bi 9-10 tane falan kis görüntüsünde oluşumlar var ve altındada lenfema tarzında bişeyler yazıyo.birden şok oldum o kadar korktumki üzüntüden ağlamaya başladım.çocuğum acaba lenf kanseri falanmı oldu diye. doktorumuzda yakında bir hstneydi yürüyerek bi 5.dk.falan hemen koşarak oraya gittim inan o teleşla cep telefonumu diğer hstnin tuvaletinde unutmuşum o bile aklıma gelmedi.neyse hemen girdim doktorun yanına.benden önce bi hasta aldılar tabi.bu arada hostes kız elimden sonuç kağıdınada almış doktorun masasına koymuştu.neyse hasta çıktı biz girdik.doktora derdimi anlatıcam anlatamıyorum kağıtta böle lenfomatarzında şeyler yazıyodu faln diyorum doktorda panik yaptı hani sonuç diyo hostesiniz aldı diyorum hostese soruyoruz masanıza koyduk diyo meğer benden önce giren hastanın evrakları arasına karışıp hastayla birlikte yollanmış.kabus gibiydi.nasıl kızıp bağırdığımı bilemiyorum neyse hostes koşup hastaya hastaneden çıkmadan yetişti ve kağıdı aldı sonucu getirdi.bende böle sulu gözlerle biyandan tansiyonum fırlamış bu arada preklemsi hastasıyım yani ikinci bebğimi preklemsi(gebelikte yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi) sebebiyle 30 haftalık doğurmuş 2 ayda küvez yolu bveklemiş bi anne olarak bu gebeliğimdede kesinlikle tansiyonumun yükselmemesi gerekiyo çünkü aniden tansiyonum yükselip şoka girebilirim.hiç yorulmamam ve üzülmemem gerekirken o gün yaşadığım o büyük şok ve stresle nasıl doktorun ağzından çıkacak kelimeye baktığımı bi görseydin..neyse sonuç mutlu son.doktorum kağıdı aldı ve korkulacak bi durum olmadığını çoğu insanın özelliklede çocuklerın yaşadığı bi durum olduğunu söledi.yani herhngi bi vücutta oluşan enfeksiyon sonucunda bazen vücudumuzdaki lenfler mikroplara karşı daha sıkı bi korumaya geçerlermiş ve orada bazen lenf bezlerinde büyüme olurmuş.bu iyi bişeymiş mikroplara karşı dirençli olduğumuzu gösterirmiş.benim oğlumdada bağırsaklarda oluşan ishal veya kabızlık snrsı lenfler vucudu korumaya almış ve lenflerde büyüme olmuş 9-10 tane.bunlar çok sancı yapabilirmiş ama zamanla kendiliğinden kaybolurmuş.gerçi aradan bir ay geçti iştahı açıldı ama agrılar devam ediyo ..M o gün yŞdığım korkudan dolayı öncelikle radyoloji doktoruna çok kızdım çünkü bana önemsiz bi sorunvar ilaçla tedavi olabilir doktorunuz anlatır dese bunları yaşamıycaktım.diyceğim muhtemelen senin kağıdında yazan lenflerde benim oğlumdaki gibi basit lenf büyümelrinden ibaret olabilir.bunuda henüz bu bilgilere vakıf olamıycak kadar cahil bi doktor okuduysa benim gibi ikinci bi cahillik yapıp kötüye yormuş sizide boşuna strese sokmuş olabilir.allah bidaha böle durumlarla karşılaştırmasın ne seni ne beni nede kimseyi...

cnm benim çok geçmiş olsun allah bidaha böle sıkıntılar yaşatmasın.yazını okuyunca birden bir ay önce kendi yaşadıklarım aklıma geldi.seninkine benzer ama asla kıyaslanamaz tabi.bende şu an 26 haftalık hamileyim.yani bende senin gibi 20 haftalık falandım 2 tane daha evladım var biri 1,5 yaşında diğeri 3.5 yşında.büyük oğlum birkaç aydır sürekli bi karın ağrısı problemi yaşıyodu ama iştahı kesildi sürekli kıvranıp duruyo resmen gözümün önünde eriyodu.zaten zayıf ni oğlum var 17 kiloydu.bu ağrılardan snr yemek yiyemez oldu ve 15 kiloya kadar düştü.resmen gözümün önünde eriyodu.doktor doktor gezdim hepside bi sorun olmadığını söleyip yolluyolardı.en son bi özel hst.doktoru tüm batum filmi istedi çektirdik annem babam bebğim ve oğlum yanımda sonuç bekledik radyoloji doktoruna girdim bana sonuç kağıdını verdi bi sorun varmı diye sordum evet var ama bunu benim açıklamam doğru olmaz kendi doktorunuz size durumu izah etsin deyip yolladı bizi.hemen odadan çıkar çıkmaz kağıda baktım ultrason kağıdında birsürü yani bi 9-10 tane falan kis görüntüsünde oluşumlar var ve altındada lenfema tarzında bişeyler yazıyo.birden şok oldum o kadar korktumki üzüntüden ağlamaya başladım.çocuğum acaba lenf kanseri falanmı oldu diye. doktorumuzda yakında bir hstneydi yürüyerek bi 5.dk.falan hemen koşarak oraya gittim inan o teleşla cep telefonumu diğer hstnin tuvaletinde unutmuşum o bile aklıma gelmedi.neyse hemen girdim doktorun yanına.benden önce bi hasta aldılar tabi.bu arada hostes kız elimden sonuç kağıdınada almış doktorun masasına koymuştu.neyse hasta çıktı biz girdik.doktora derdimi anlatıcam anlatamıyorum kağıtta böle lenfomatarzında şeyler yazıyodu faln diyorum doktorda panik yaptı hani sonuç diyo hostesiniz aldı diyorum hostese soruyoruz masanıza koyduk diyo meğer benden önce giren hastanın evrakları arasına karışıp hastayla birlikte yollanmış.kabus gibiydi.nasıl kızıp bağırdığımı bilemiyorum neyse hostes koşup hastaya hastaneden çıkmadan yetişti ve kağıdı aldı sonucu getirdi.bende böle sulu gözlerle biyandan tansiyonum fırlamış bu arada preklemsi hastasıyım yani ikinci bebğimi preklemsi(gebelikte yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi) sebebiyle 30 haftalık doğurmuş 2 ayda küvez yolu bveklemiş bi anne olarak bu gebeliğimdede kesinlikle tansiyonumun yükselmemesi gerekiyo çünkü aniden tansiyonum yükselip şoka girebilirim.hiç yorulmamam ve üzülmemem gerekirken o gün yaşadığım o büyük şok ve stresle nasıl doktorun ağzından çıkacak kelimeye baktığımı bi görseydin..neyse sonuç mutlu son.doktorum kağıdı aldı ve korkulacak bi durum olmadığını çoğu insanın özelliklede çocuklerın yaşadığı bi durum olduğunu söledi.yani herhngi bi vücutta oluşan enfeksiyon sonucunda bazen vücudumuzdaki lenfler mikroplara karşı daha sıkı bi korumaya geçerlermiş ve orada bazen lenf bezlerinde büyüme olurmuş.bu iyi bişeymiş mikroplara karşı dirençli olduğumuzu gösterirmiş.benim oğlumdada bağırsaklarda oluşan ishal veya kabızlık snrsı lenfler vucudu korumaya almış ve lenflerde büyüme olmuş 9-10 tane.bunlar çok sancı yapabilirmiş ama zamanla kendiliğinden kaybolurmuş.gerçi aradan bir ay geçti iştahı açıldı ama agrılar devam ediyo ..M o gün yŞdığım korkudan dolayı öncelikle radyoloji doktoruna çok kızdım çünkü bana önemsiz bi sorunvar ilaçla tedavi olabilir doktorunuz anlatır dese bunları yaşamıycaktım.diyceğim muhtemelen senin kağıdında yazan lenflerde benim oğlumdaki gibi basit lenf büyümelrinden ibaret olabilir.bunuda henüz bu bilgilere vakıf olamıycak kadar cahil bi doktor okuduysa benim gibi ikinci bi cahillik yapıp kötüye yormuş sizide boşuna strese sokmuş olabilir.allah bidaha böle durumlarla karşılaştırmasın ne seni ne beni nede kimseyi...

çok çok geçmiş olsun size ailenize ve çocuğunuza yaa bu drların hatası biz dr değiliz onların terimlernden anlamıyoruz bize açık bi dille yumuşak bi sesle anlatmak zorundalar ben dünkü bayan dr gözümün içine bakıp lenf kanserisiniz hanfendi deyişini hiç unutamıycam sonra prof sordum elimde tomografi sonucu bu nedemek dedim kızım bu lenf nodları her insanda olur dedi benimkiler en büyüğü 10,5 mm bu ölçü zaten normal olan dedi 2 cm nin üzerinde olursa incelenmesi gerekiyo dedi yani hiç hiç bi rriskim yokken herşeyim temiz ve sağlıklıyken hem beni hemde bebeğimi öldürüceklerdi şimdi bunun hesabını sormam lazım o kağıtla bi yerlere şikayet etmem lazım bide kadın bana meslektaşını oruyor bana göre kanser değilsiniz ama burda böle yazıyor diyor herhalde siz yanlış bilgi verdiniz dedi ya ben lenfomanın ne olduğunu bilmiyorum nasıl diyim öyle bide kendilerine toz kondurmuyolar ilk üstüne basa basa söyleyince lenflerde iltahap falan var zannettim açık açık söyleyincede şokkk offffffffff içim içime sığmıy bugün kimliğim bile kimbilir nerelerde

çok çok geçmiş olsun size ailenize ve çocuğunuza yaa bu drların hatası biz dr değiliz onların terimlernden anlamıyoruz bize açık bi dille yumuşak bi sesle anlatmak zorundalar ben dünkü bayan dr gözümün içine bakıp lenf kanserisiniz hanfendi deyişini hiç unutamıycam sonra prof sordum elimde tomografi sonucu bu nedemek dedim kızım bu lenf nodları her insanda olur dedi benimkiler en büyüğü 10,5 mm bu ölçü zaten normal olan dedi 2 cm nin üzerinde olursa incelenmesi gerekiyo dedi yani hiç hiç bi rriskim yokken herşeyim temiz ve sağlıklıyken hem beni hemde bebeğimi öldürüceklerdi şimdi bunun hesabını sormam lazım o kağıtla bi yerlere şikayet etmem lazım bide kadın bana meslektaşını oruyor bana göre kanser değilsiniz ama burda böle yazıyor diyor herhalde siz yanlış bilgi verdiniz dedi ya ben lenfomanın ne olduğunu bilmiyorum nasıl diyim öyle bide kendilerine toz kondurmuyolar ilk üstüne basa basa söyleyince lenflerde iltahap falan var zannettim açık açık söyleyincede şokkk offffffffff içim içime sığmıy bugün kimliğim bile kimbilir nerelerde

haklısın cnm.senin yaşadığın şey daha kötü hakkını ara derim.ayrıca senin rahatsızlığında oğlumla aynıymış.ondaki lenf modları 9 mm.bizede doktor 2 cm.üstü tehlikeli olur dedi.ağrılarda yavaş yavaş geçermiş.sanada acil şifalar dliyorum

haklısın cnm.senin yaşadığın şey daha kötü hakkını ara derim.ayrıca senin rahatsızlığında oğlumla aynıymış.ondaki lenf modları 9 mm.bizede doktor 2 cm.üstü tehlikeli olur dedi.ağrılarda yavaş yavaş geçermiş.sanada acil şifalar dliyorum

sağol çok tşkürler zaten böyle dr oldukça bizde doktor olucaz herhalde öyle gözüküyo kimliğimde çıktı 2 gün sonra annem zavallı alıp çantasına atmış oda yeni farkına varmış 2 gündr şoktan çıkamadık

resmen nefesimi tuttum yaaa öyle okudum şok oldum Allah bildiği gibi yapsın o safları ne diyim zaten hassas dönemdeyiz seni üzmeleri bi yana yuhhhlar olsun yaaaa resmen dondum kaldım canım Allah yardımcın olmuş acil şifalar

Back
X