Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim ama ?

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
15+2 günlük hamileyim. bebeğimi ultrasonda gördüm. kıpır kıpırdı :) cinsiyete gelince doktor kesin diyemem ama büyük ihtimal erkek dedi. 15 gün sonra tam belli olur ama o zaman da gelsen erkek derim dedi. ama ben kendimi kıza şartlamışım epey birden tuhaf oldum. çünkü rüyamda hep kız görüyordum

şimdi size sorum şu 2 hafta sonra gitsem kız derler mi ki böyle yaşayan oldu mu aranızda :) yoksa kesin erkek midir bebişim

Ha erkek ha kiz hiic farketmez muhim olan saglikli olmasidir sahsen bunu bi engelli ablasi olarak soyluyorum ...
Oyle olanlar pek nadir oluyor doktor erkek diyorsa buyuk ihtimal oyledir kendinizj sartlamayin
Hem ne demisler ruyalarin tersi cikarmis ama hayirli olsun bebişiniz için diyelim

bir akrabamıza hamileyken erkek demişler ama kızı oldu
hatta bebeğin anneannesine söylememişler altını değiştirmrk için açtığında görünce bebekler karıştı sanıp şok olmuş ..
taa kız erkek ne fark eder ki ? önemli olan sağlığı değil mi ?
7 yıldır bir evlada kavuşmak için neler çektiğimi bir bilsen ...
yine de İnşallah Allah gönlüne göre versin :)

Canım bende hep erkek görüyordum rüyamda bile doktora gittim ultrasonda baktı erkek bebeğin olucak dedi okadr gerçekçiydiki :) lakin prensesim geliyor inşallah öğrenince ağladım gerçi benim için hiç önemli değildi kız erkek benim parçam sonuçta :)

ben yaşadım kızın olacak demişler di bana da oğlum oldu ,tabii bundan 16 sene önceydi,beşiği bile pembeydi:) 1 sene sonrada kız kardeşi doğdu zaten pembe beşik sahibini gecikmeli olsada bulmuştu:)

Benim için de önemli değil sağlıklı olsun da :) çevremdekiler kızın olcak heralde diyordu yüzümü sivilce bastı erkek güzelleştirir diyorlardı. Bende psikolojik kıza inandım galiba bi de o rüyalar :) yoksa kız da benim yavrum erkekte.
Bakalım ayın 23 üne randevu aldım o zaman kesinleşicek. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…