Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimse

teyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına

Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim

bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası