Bugün benim doğum günüm ama ... :(

Doğum günün kutlu olsun canım facebook olmasa sanırım benimde doğum günümü hatırlayan olmaz. Diğerleri neyse ama eşinin unutması kötü , boşver üzülme tek sorunun bu olsun sağlığına eşine bişey olmasın :) ne iş yapar bilmiyorum ama çok yoğun çalışıyor demişsin aklından çıktı belkide. Çıkmaması lazım tabii ama hepimiz insanız.

Aslında kayınvalideni arayıp, aşkolsun anne neden unuttun ? diye sorabilirsin.
Doğumgünlerine değer vermem ama, unutulunca hoş olmuyor ya yine de :ssz:
Unutmalarına tahammül edebilirsen, sen de onların dogumgünlerinde hiçbir şey yapma bakalım nasıl tepki verecekler?

Canım bence hiç üzülmeye değmez...kaç yıllık evlisin?
Benim eşim doğum günüm-evlilik yıl dönümü hiç unutmaz hep çiçek gönderirdi...meğer bir çiçek firması benim bilgilerimi almış ona hatırlatıyormuş neydi Adrese Çicek du galiba, erkeklerin işine geliyor tabii...
nice güzel yıllara, kayın validen ayıp etmiş ama;)

mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar saaanaaaa :24::24:

doğum günün kutlu olsun arkadaşım bir daha hayatında keşkeler yer almasın çok çok çoook mutlu ol emi :34:

Allah sağlıkla, huzurla nice yıllara eriştirsin, doğum günün kutlu olsun =)

Eşin geldiğinde boynuna sarıl, bir yıl daha yaşlanan karına bir teselli öpücüğü vermeyecek misin de =) o mesajı alır =))

Bunun için kırgınlık yaratma, erkekler bizim kadar ince değil ama bu sevgisizlikten de değil, üzme kendini

nıce saglıklı mutlu huzurlu senelere canım benım kendıne hedıye alman kendı kendını sevındırmen bana bırısını anımsattı (beni):9::9:
bosver takma kafana bırılerı senı mutlu etmeye calısmıyorsa sen kendını mutlu et bıde baskalarına cok deger verme kendıne ver:19:
herkeze hakettıgı degerı verıceksın kayınvalıden senın dogumgununu kutlamıyosa sende kutlama.

Canım doğum günün kutlu olsun, allah sana hayırlı sağlıklı ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar nasip etsin. Hatırlanmamak kötü bişey insan bekliyor haklısın ama olabiliyor bazen böyle şeyler, bence üzülme neticede insana en büyük fayda yine kendisinden var. Bak ne güzel kendi hayatın adına güzel kararlar vermişsin, kendini ödüllendirmişsin. Çok takma kafana ama bence eşine şaka yollu ufak bir hatırlatma yapabilirsin ki bir daha ıskalamasın ;)

Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimse :( teyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına :(Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim :( bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası :(

Benimde 13 kasim dogum gunum:-)
Amaaaaan sagligimiz huzurumuz olsun. Kuzularim esim yanimda olsun yeter.
Biz kac senedir ozel gunleri pas geciyoruz. Bastan kirilirdim simdi hiiic umursamiyorum. 1 gun sivazlamis ne olcak hergun sayili olsun o daha iyi bence.
Ben kendi dogum gunumu unutmusum banka msj i geldi oyle hatirlaim:-)
Sonra esime yuzsuzluk yaptim bana hediye alicakmisin dedim oda evet dedi halbuki alacagi falan yok:-) bende cok istedigim bolmeli servis tabagi vardi onlar aldirdim:-) ayyy onceden uzulurdum halbuki keyif alinabiliyormus bu durumdan:-) uzme kendini ve sen kendinedeger verip gerekirse isteklerini soyle ha tabi hatirlanmak iyide onlarda yoruluyor napsinlar:-)

kızlar hepinizin mesajlarını okudum çok teşekkür ederim tebrikleriniz için,bu akşam ben mutfaktayken kapı çaldı annem açtı kimse yok kapı önünde çok şık bir paket bu ne şimdi kimden geldi diye annemle birbirimize bakarken patt diye konfetiler patladı başımdan aşağı sonra elinde pasta kutusu iyiki doğdun diyerek kuzenim çıktı karşıma yanındada teyzem geliceklerini biliyordum ama bunu beklemiyordum aradan yarım saat geçti biz masa hazırlarken kapı çaldı çiçekçi elindede pasta dedim noluyoruz aldım baktım üstünde kart var açtım heyecanla üzerine iyiki varsın canım kardeşim yazıyor arkadaşım yollamış.tüm bunlar çok güzeldi ama benim içim acıdı çünkü ben hep o hediyenin arkasından eşim gelicek yada karttan eşimin ismi çıkıcak diye bekledim önemsemediğini düşündüğüm annem ve babam bile hediye almışlardı.ama sevgili kocam yoktu çok üzüldüm ben 7 yıllık evliyim ilk evlendiğimz yıl o kadar borcumuz vardıki ay sonunu zor getiriyorduk ama ona rağmen benim beğendiğim altın kolyeyi almıştı üstelik sadece bir defa çok hoş demiştim yanında.bu yıla kadar hiç unutmamıştı evlilik yıldönümüzü doğum günümü unutmmıştı küçükte olsa jestler yapmıştı.bu yıl anneler günümü öylesine kutladı evlilik yıldönümümüzde aynıydı sadece kuru sözler doğum günüm zaten malum ortada,bahanesi hep aynıydı çok yoğunum zaten geç çıkıyorum haftasonum bile yok ben hangi ara hediye alayım hangi ara düşüneyim.ben bu aralar onun yoğunluğundan herşeyi tek başıma üstleniyorum sadece bugün bana özeldi,çok birşey istememiştimki sadece hatırlanmktı istediğim :(

kızlar ben mesajı yazdıktan sonra hepiniz öyle benmle oldunuzki sonuçtanda haberdar etmek istedim,doğum günüm öyle geçti ertesi akşam eşim elinde bir buket gülle (27 tane artk 27 yaşmda oldğm için) ve benm için yaptrdğı bir pastayla geldi,ilk başta biraz trip attım,öyle hemen yılışmadım özür diledi yanımda olamadığı için unutmadığını sadece bugüne ertelediğini söyledi,biraz süründürdüktn sonra affettim :) Kv gelince ona yapacklarm daha bitmedi bir kere seneye doğm günün hatrlamcm o kesin 28nde eltimin doğm günü onu hatrlarsa dilimdn kimse kurtarmz onu ki bu şekildede kurtulamick,yaşasın kötülükk :D

kızlar ben mesajı yazdıktan sonra hepiniz öyle benmle oldunuzki sonuçtanda haberdar etmek istedim,doğum günüm öyle geçti ertesi akşam eşim elinde bir buket gülle (27 tane artk 27 yaşmda oldğm için) ve benm için yaptrdğı bir pastayla geldi,ilk başta biraz trip attım,öyle hemen yılışmadım özür diledi yanımda olamadığı için unutmadığını sadece bugüne ertelediğini söyledi,biraz süründürdüktn sonra affettim :) Kv gelince ona yapacklarm daha bitmedi bir kere seneye doğm günün hatrlamcm o kesin 28nde eltimin doğm günü onu hatrlarsa dilimdn kimse kurtarmz onu ki bu şekildede kurtulamick,yaşasın kötülükk :D

eşinizin telafi etmesine sevindim.boşverin gerisini:46::46:

Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimse :( teyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına :(Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim :( bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası :(

Doğum gününüz kutlu olsun.. yorumları okumadan hemen yorum yapmak istedim.. Kendiniz için yaptıklarınıza çiçek almak olsun, diyetisyen olsun hayran kaldım, demekki siz güçlü bir kadınsınız, beni hatrlamadılar deyipte evden dışarı çıkmamazlık yapmamışsınız. Kendinize çiçek almanız bile çok hoş bi düşünce :12: o çiçekler kadar güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle :10:

Doğum gününüz kutlu olsun.. yorumları okumadan hemen yorum yapmak istedim.. Kendiniz için yaptıklarınıza çiçek almak olsun, diyetisyen olsun hayran kaldım, demekki siz güçlü bir kadınsınız, beni hatrlamadılar deyipte evden dışarı çıkmamazlık yapmamışsınız. Kendinize çiçek almanız bile çok hoş bi düşünce :12: o çiçekler kadar güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle :10:

teşekkür ederim umarım öyle olur :) güç konusuna gelince,bazen hayat insanı ayakta durmak zorunda bırakıyor,fakat şu bir gerçek en yoğun depresyon yaşadığım anlarımda bile kendimi yok saymadım ben değerliym benm için :)

çiçeği neden sipariş ettiniz onu anlamadım??
kendinize mi sipariş ettiniz eve mi gelecek...
ilginç..
sizin yerinizde olsam, eşime çiçek gönderirdim, içindeki kağıda da şunu yazardım...
doğum günümü hatırladığın için teşekkür ederim..ne kadar özel olduğumu hissettirdin bana...çok çok çok teşekkürler canım ...
emin ol içine otururdu bu cümle..

çiçeği neden sipariş ettiniz onu anlamadım??
kendinize mi sipariş ettiniz eve mi gelecek...
ilginç..
sizin yerinizde olsam, eşime çiçek gönderirdim, içindeki kağıda da şunu yazardım...
doğum günümü hatırladığın için teşekkür ederim..ne kadar özel olduğumu hissettirdin bana...çok çok çok teşekkürler canım ...
emin ol içine otururdu bu cümle..

evet kendime sipariş ettim o gün benm doğm günümdü ve ben mutlu olmalıydım baktım kimseden ses yok bende sevdiğim şeyleri yaptım kendimi ödüllendirdim çiçek sipariş ettm,sonra çiçekçi ayağını süpürdü herhalde :) arkadşımda yolladı ertesi akşamda eşim aldı yani körün istediği bir gözdü allah verdi 3 tane :D ona yollamaya gelince o çiçek onun işyernde karambole gelirdi belkide onun eline bile geçmezdi ;)

Back
X