bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

Doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce..

selam cnm öncelikle doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah
kutlanmadı diye üzme kendini boşuna bence akşama seni harika bir sürpriz bekliyor.
birde değinmeden geçemicem madem konu buralara kadar gelmiş alkole yani
günah günahtır normal günde az günah ramazanda çok günah diye birşey yoktur
bende oruçluyum şu anda ama yadırgamadım
onceki yıl benımde tatılıme denk geldıgı ıcın bende alkol almıstım çünki
her koyun kendı bacagından asılır kımsenın kımseye tu kaka demeye hakkı yoktur
bi gitsinler bakalım egeye akdenize trakyaya şu anda plajlarda çay bahçelerinde restoranlarda alkol nasıl su gibi akıyor görsünler.

al doğumgünü pastandan benden olsun :) ( bu arada viski biterse söyle bende var :) )

Son düzenleme:
çok yaşa. sağol.

canım yer fıstığı çekti çok acım ya

Doğum günün kutlu olsun jooker :) Konu zaman zaman sapmış tek bi "içiyorum" kelimesinden.Dün oruç olmayan arkadaşımın oruçlu şahsıma yolladığı karikatür aşağıda eğer tepki verenler gibi davransaydım çocuğu baya bir paylamam gerekiyordu fakat gülüp geçtim çünkü altında bana saygısızlık gibi birşey aramadım,yapacak insan da değil.Jooker'in de bunu amaçladığını sanmam.Demem o ki çok büyütülüyor böyle şeyler Ramazan'ın ruhuna aykırı bu fevrilikler.Neyse inanan inanmayan herkese bu güzel günlerde huzur diliyorum :)

Eklentiler

• $1404049329909.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 418
Konu dini amaçlarla açılmamış, dini bir soru sorulmuyor, dinden hiç bahsedilmemiş, sizler niye konuyu dine getirdiniz?
Konu sahibesi içki içtim dediği için mi hemen din devreye girdi? Üzülmüş bir kadın olduğu kenara bırakılmış, nasıl içki içtiğine takılmışsınız.
İçer, içmez bizi ilgilendirmez, bize göre Ramazan ayı ona göreyse Haziran ayı, Ramazan'a saygıdan bahsediyorsunuz da kadın içki içti diye nerdeyse meydanda sallandıracaksınız.
Lütfen konuyu dine, ibadete getirmeyin, tartışmaya girmeyin, hakaret etmeyin.

jooker doğum günün kutlu olsun, sağlıklı uzun ömürler dilerim

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu topikte çok yazı bildirilmiş, topiği baştan sona inceledim, Ramazan'ın ilk günleri olması sebebiyle hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama bu demek değildir ki bütün Ramazan her yazdığınız hoşgörüyle karşılanacak.

Konu sahibesinin konuları dikkat çekmek için açtığı iddia edilmiş, her konusu takip edilmiş ama 2014 Mayıs'ında evlendiği, yeni evli bir kadının doğum gününün ilk anlarında 1 aylık eşi tarafından aşkım doğum günün kutlu olsun demesini beklemesi kadar doğal bir durumu görmezden gelmişsiniz, konuya içki içtiği girmeseydi, çoğunuzun yorumları da farklı olacaktı mutlaka.

Lütfen insanları değer yargıları, inançları üzerinden aşağılamayın, ülkede müslümanların yanısıra farklı inançlara sahip insanlarda var, ülkeler değil, insanların inançları olur, bizim inançlarımız herkesin inancı anlamını taşımıyor, hoşgörü istiyorsak hoşgörü göstereceğiz.
Herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür, sırf bizim gibi inanmıyor diye hakaret etmeye hakkımız yok, üstelik konuda dini amaçlı açılmamışken evirip çevirip dine bağlanmış, hepimiz sadece kendimizden sorumluyuz, oruç tutmuyor diye insanları yargılamaya kalkarsak o zaman gidip müslümanım dediği halde akşam üstü ızgarasını yapıp alemini yapanların üstüne yürüyeyim, oruçluyum saygın yok mu diye.

Lütfen saygı ve yineliyorum bu seferlik orucun verdiği anlık sinirle yazılmış diyorum ama rica ediyorum devamı gelmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…