Bugün benim doğumgünüm ve yine yapayalnızım :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızım:( her sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum :KK61:en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor :(

Teşekkür ederim nice senelero görmek istediğimden emin değilim :))
Aa neden öyle diyorsun henüz 30 olmuşsun daha gencsin herşey bi şekilde hallolur.İş,arkadaş,eş,sevgili herşeyin bi zamanı vardır kismetin bi yerde seni bekliyordur.Arkadaş konusuna gelince benimde az ve öz dostum var inan en iyisi boyle basın daha az agriyor.Sağlık olsun yeter ki geri kalan herşey cozulur.

Canım haklısın insan yanında onu düşünen bir sevgili veye bir eş ister bu da dünyanın sonu değil Mutlaka güzel bir Ailen vardır. Her şeyini hazırla ve Akşam ailenle doğum gununu kutla .Ve mumlarıı üflerken güzel dileklerde bulun.
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı güzel bir ömür diliyorum:KK19::KK37:

Evet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızım:KK43: her sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum :KK61:en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor :KK43:
Ben de 35 yaşındayım ama doğumgünümde face ve bankalar hariç arayan olmaz... Es de boş çocuklar da... İyi ki doğmuşsun.. Mutluluk seni bekliyor, daha zamanı var demek ki...

Canım haklısın insan yanında onu düşünen bir sevgili veye bir eş ister bu da dünyanın sonu değil Mutlaka güzel bir Ailen vardır. Her şeyini hazırla ve Akşam ailenle doğum gununu kutla .Ve mumlarıı üflerken güzel dileklerde bulun.
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı güzel bir ömür diliyorum:KK19::KK37:
Çok teşekkür ederim ancak ailem değişik biraz onlar yaşım 30 olup hala evlenemedigim icin kızgınlar (çok saçma cahilce evet)o yüzden kutlamam onları daha çok mutsuz eder bu durumdan hoşlanmazlar anliycağin yok ya ben baya mutsuzum:(

Aa neden öyle diyorsun henüz 30 olmuşsun daha gencsin herşey bi şekilde hallolur.İş,arkadaş,eş,sevgili herşeyin bi zamanı vardır kismetin bi yerde seni bekliyordur.Arkadaş konusuna gelince benimde az ve öz dostum var inan en iyisi boyle basın daha az agriyor.Sağlık olsun yeter ki geri kalan herşey cozulur.
Haklısınız ama en azından bi çevrem olsaydi belki bu kadar üzülmezdim neyse artik malesef ki yapcak bise yok benim mutlu olmam günah sanki

Evet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızım:KK43: her sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum :KK61:en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor :KK43:
Nice yillara

Guzel gunler muhakkak gelecektir. Inanin buna.
Iyi seneler! :KK68:

Doğumgünün kutlu olsun canım :)

Çağımızın hastalığı ne yazık ki Yanlızlık

Çok teşekkür ederim ancak ailem değişik biraz onlar yaşım 30 olup hala evlenemedigim icin kızgınlar (çok saçma cahilce evet)o yüzden kutlamam onları daha çok mutsuz eder bu durumdan hoşlanmazlar anliycağin yok ya ben baya mutsuzum:KK43:
Sanki senin elinde mi? Nasip diye birşey var bunu biliyorlardır herhalde.
Birde 30 yaş çok geç değil ki birde herkes evlenecek diye bir şart mı var?
Çalışıyor musun bilemiyorum ama öyleyse tadını çıkar. valla bazen bekarlık günlerimi özlerim. Çok dolu dolu güzel gecirdim .Şimdi beni bekleyen bir sürü ev işi var 1 hafta sonra iş güçle allak bullak olacagim
Sende kıymetini bil bugünlerin .Evlenince özleyeceğin anların olacak.

Sanki senin elinde mi? Nasip diye birşey var bunu biliyorlardır herhalde.
Birde 30 yaş çok geç değil ki birde herkes evlenecek diye bir şart mı var?
Çalışıyor musun bilemiyorum ama öyleyse tadını çıkar. valla bazen bekarlık günlerimi özlerim. Çok dolu dolu güzel gecirdim .Şimdi beni bekleyen bir sürü ev işi var 1 hafta sonra iş güçle allak bullak olacagim
Sende kıymetini bil bugünlerin .Evlenince özleyeceğin anların olacak.
Işte kimse bunun benim elimde olmadığını anlayamiyor malesef bende istiyorum aslada incelemiyorum detaycida degilim ama olmuyor iste evet calisiyorum ama küçük yerde oldugum icin imkanlar az cok aşırı gezemiyorum elimden geldigince cikiyorum

Nice yıllara sevgili hmyraa_
Hayat 30 dan sonra başlarmış. Yeni yaşında yeni mutluluklar seni bekliyordur..

Back
X