Bugün benim için buruk birgün oldu..

Galaxyeliz61

En kötüsü yarı cahil.. İlber hoca haklı..
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
3.520
6.086
358
Trabzon
Buda dert mi diyeceksiniz belkide...
16yıllık evliyim bir kızım var 11 yaşında ..ona kardeş çok istedik oda bunu hep bekledi...
Geçen gün ,anne ben dua etmeyi bıraktım benim kardeşim olmayacak başkaları gibi...dedi hüzünlendi... tatildeydim 20 gündür yeni geldim biraz kilo almışım...nerden çıktıysa beni hamile biliyormuş mahallemdekiler,arabalar..önüne gelen gözünaydın,aa hiçte demiyorsun,küstük falan gibi laflar etti bugün...yanlış anladınız nerden çıktı dedim tabiki..akrabalara biz aileyiz mutluluğumu ben paylaşırım dedim..Ama hüzünlendim,ne bilim değişik oldum dile kolay 11yıl ,neyse eylülde transferim olacak umarım tutar ,insanlar malesef düşüncesizce konuşuyor..almıyor kafam açıkçası..öyle işte...

Geçenlerde durumuma “keşke gerçek hayatta da istemediğimiz insanları görmezden gelme özelliği olsa” yazdım. Gerçekten de böyle hissediyorum. Kişiye bakınca “görmezden gel, sessize al” gibilerinden buton olsa da tıklasak. İnsanlar hep sorar, hep konuşur ve hep üzerler. Dinlememeye, görmemeye çalışın. Bu süreçte sabırlar dilerim 🙏🏻

Teşekkür ederim normalde taviz veren biri değilim,en hassas yerimden yakalanmış gibi oldum... Bütün gün dua ettim ,bayram burnundan geldi resmen..sabah zaten hayvanla ra üzülmüş ağlamış biri olarak güne başladım..Rabbim affeder inşallah..

Buda dert mi diyeceksiniz belkide...
16yıllık evliyim bir kızım var 11 yaşında ..ona kardeş çok istedik oda bunu hep bekledi...
Geçen gün ,anne ben dua etmeyi bıraktım benim kardeşim olmayacak başkaları gibi...dedi hüzünlendi... tatildeydim 20 gündür yeni geldim biraz kilo almışım...nerden çıktıysa beni hamile biliyormuş mahallemdekiler,arabalar..önüne gelen gözünaydın,aa hiçte demiyorsun,küstük falan gibi laflar etti bugün...yanlış anladınız nerden çıktı dedim tabiki..akrabalara biz aileyiz mutluluğumu ben paylaşırım dedim..Ama hüzünlendim,ne bilim değişik oldum dile kolay 11yıl ,neyse eylülde transferim olacak umarım tutar ,insanlar malesef düşüncesizce konuşuyor..almıyor kafam açıkçası..öyle işte...
Anneligi tatmışsınız, bir yavrunuz olmuş. Şükredin ..Bu duyguyu yaşayamayan ne çok insan var. Bende çok istedim ikinciyi ama olmadi. Dedim ki herşeyde bir hayır vardır. ne mutlu ki yavrumla anneligi yaşıyorum çok şükür. Allah sağlık versin. Allah önce olmayanlara nasip etsin🙏

Etrafınızda ki insanlar sizi sıkıntıya sokmuş, ne mutlu ki anneliği tatmışsınız. Allah yavrunuzun acısını yaşatmasın diğer her şey çözülür ❤️

Back
X