- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum gününüz kutlu olsunoglunuzla saglıklı nice güzel ve mutlu yıllarınız olsun inşallah.
İYİKİ DOĞDUN![]()
Onun ağzını yerim :). Ağlattınız beni. Onun varlığı sebebi yeter emin olun. Ben doğum günümü oğlumun doğum günü gibi kutluyorum. Alışveriş merkezi oyuncaklara gideriz. Üzerine bir kıyafet alır yemek yer dondurma yer çıkarız. En kötüsü yanınınıxda gözüküp uzak olan insanlar. İyi ki doğurmuşum iyi ki doğutmuşsunuz. Oğlunuzla mutlu sağlıklı yıllarınız olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.Bugun benim dogum gunum ilk kutlayan minicik ogluşum oldu geriye dönüp bakıyorum da başarılı olunamamış bir evlilik ama sonucunda bir evlat bugun o ve ben ikimiz kutladık sabah dogum gunumu gelecekte bize de mutluluktan bir pay düşer mi dersiniz ?
çok teşekkür ederim aslında bende onunla birlikte kutlamıştım ama işte insana bir hüzün çökmüyor değil..sebebp olanlar utansın ne diyeyeim.Onun ağzını yerim :). Ağlattınız beni. Onun varlığı sebebi yeter emin olun. Ben doğum günümü oğlumun doğum günü gibi kutluyorum. Alışveriş merkezi oyuncaklara gideriz. Üzerine bir kıyafet alır yemek yer dondurma yer çıkarız. En kötüsü yanınınıxda gözüküp uzak olan insanlar. İyi ki doğurmuşum iyi ki doğutmuşsunuz. Oğlunuzla mutlu sağlıklı yıllarınız olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.
Hayatim inan yalniz mutluysan ya da huzurluysan dusunme ! Cunki aldatildigini hatirla buruklugun gecer.Ben bazen zorunlulukmus gibi yapilan seylerdense tanimadigim birinin iyi ki dogdun demesinden daha cok mutlu olurdum.. Sen de oyle dusun.. iyi ki dogdun kiZ :) bak yanindayiz.. guzel gunleri dusun hayat sana guzel gunler gostersin bunlari dusun.Suan senden daha berbat bi durumdayim ama konu bile acacak mecalim yok umudum var o kadr belki de kalabalik yalnizlik benimkisi sirtimda tonla sorumluluk ,aglamak bile gelmiyo icimden ama yavrularima gulumsuyorum,sogan dogruyorum arada :) ne oldu diye sormasinlar diye..bende 10 yıldır sabt aldıgım bir hediye bir çicek ve bir akşam yemegi klasigi vardı bundan dolayı bir buruk oldu içim
yok kız valla evliyken eve bir çöp bile almak gelmezdi içimden çünkü o evlilik zaten beni içten içe çürütüyordu adamın pskılojik şidedeti beni bitiriyordu şimdi başkası yansın derdine...iyiki varsınızzzzzHayatim inan yalniz mutluysan ya da huzurluysan dusunme ! Cunki aldatildigini hatirla buruklugun gecer.Ben bazen zorunlulukmus gibi yapilan seylerdense tanimadigim birinin iyi ki dogdun demesinden daha cok mutlu olurdum.. Sen de oyle dusun.. iyi ki dogdun kiZ :) bak yanindayiz.. guzel gunleri dusun hayat sana guzel gunler gostersin bunlari dusun.Suan senden daha berbat bi durumdayim ama konu bile acacak mecalim yok umudum var o kadr belki de kalabalik yalnizlik benimkisi sirtimda tonla sorumluluk ,aglamak bile gelmiyo icimden ama yavrularima gulumsuyorum,sogan dogruyorum arada :) ne oldu diye sormasinlar diye..
aaaa ben bekarım ama 2 tane pasta üfledim ki bir işyerimde birde ogluşum getirdi o zaman ben daha iyi durumdayım :))) sizede nice mutlu yılarrrrrbugun benimdr dogum gunum esimde dahil pasta getiren olmadi yani evlilikte durumlar hala ayni degisen bisey yok bekarlik sultanlik uzulmeyin![]()
amiiinnnn çok teşekkür ederimmmmmmDoğum gününüz kutlu olsunYeni yaşınız size ve çocuğunuza yeni umutlar yeni mutluluklar getirsin
![]()
Daha ne istiyosun sen basaramayanlarin sesi oldun darisi tum psikolojik siddet gorenlerin basina bacim :)yok kız valla evliyken eve bir çöp bile almak gelmezdi içimden çünkü o evlilik zaten beni içten içe çürütüyordu adamın pskılojik şidedeti beni bitiriyordu şimdi başkası yansın derdine...iyiki varsınızzzzz
çok teşekkür ederimYaaaa yerim ben o minik adamı
Doğum gününüz kutlu olsun,evladinizla birlikte çok mutlu,huzurlu seneleriniz olsun insallah
iste oyuzden bekarlik sultanlikaaaa ben bekarım ama 2 tane pasta üfledim ki bir işyerimde birde ogluşum getirdi o zaman ben daha iyi durumdayım :))) sizede nice mutlu yılarrrrr
Duser insBugun benim dogum gunum ilk kutlayan minicik ogluşum oldu geriye dönüp bakıyorum da başarılı olunamamış bir evlilik ama sonucunda bir evlat bugun o ve ben ikimiz kutladık sabah dogum gunumu gelecekte bize de mutluluktan bir pay düşer mi dersiniz ?