Bugun Benim ..

Evladınızın sağlıklı olması, mutlu olmanızı gerektirecek en büyük sebep bana kalırsa.
Şükredin, olumlu bakın ve daha iyisi için çabalayın.

Bugun benim dogum gunum ilk kutlayan minicik ogluşum oldu geriye dönüp bakıyorum da başarılı olunamamış bir evlilik ama sonucunda bir evlat bugun o ve ben ikimiz kutladık sabah dogum gunumu gelecekte bize de mutluluktan bir pay düşer mi dersiniz ?
Iyi ki dogdun guzel anne iyi ki dogdun ki oglusunun guclu annesi oldun ❤ senin zaferin bosanmis olman hadi bu gunu oglusunla bi guzel kutla hayat size saglik huzur mutluluk getirsin

Doğum gününüz kutlu olsun siz bence dünyanın en güzel doğum günü hediyesine zaten sahip olmuşsunuz :) evladınız ile size nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllar

çok teşekkür ediyorummm:dondurma:
Dogumgunumu kimse bilmez bende hatirlatmam suan icin kafam.rahat cocuklarim ve ailem bilir hatirlarlar muhakkak ama gonulde koymam biraz sacma gelir bana utanirimda hem ama hediye almayi cok severim mutlu etmeyi bu bana yapildignda utaniyorum sessiz kalirim hep ama cocuklarim resim falan yapar hediye alirlar cook mutlu eder beni

Dogumgunumu kimse bilmez bende hatirlatmam suan icin kafam.rahat cocuklarim ve ailem bilir hatirlarlar muhakkak ama gonulde koymam biraz sacma gelir bana utanirimda hem ama hediye almayi cok severim mutlu etmeyi bu bana yapildignda utaniyorum sessiz kalirim hep ama cocuklarim resim falan yapar hediye alirlar cook mutlu eder beni
bende 10 yıldır sabt aldıgım bir hediye bir çicek ve bir akşam yemegi klasigi vardı bundan dolayı bir buruk oldu içim

Bugun benim dogum gunum ilk kutlayan minicik ogluşum oldu geriye dönüp bakıyorum da başarılı olunamamış bir evlilik ama sonucunda bir evlat bugun o ve ben ikimiz kutladık sabah dogum gunumu gelecekte bize de mutluluktan bir pay düşer mi dersiniz ?

Doğum günün kutlu olsun. Gelecek daha güzel olacak..

Doğum gününüz kutlu olsun.🍭🍭🍭Varlığınızla Sevdiklerinize,sevenlerinize renk kattınız, mutluluk verdiniz..

Allah oğlunuza,size,ailenize güzel, huzurlu bir ömür nasip etsin🍀🍀🍀

Doğum gününüz kutlu olsun. Hayatınızın bundan sonraki doneminde cok mutlu olursunuz inşaallah.

mutlusunuz ya işte evladınız yanınızda. sağlıklısınız. mutluluktan kastınız ne

Doğum gününüz kutlu olsun. 😊

Canınızdan bir parçaya sahipsiniz ve bence bu dünyanın en büyük mutluluğu. 🥰 Neden başkalarından bir şey bekliyorsunuz ki? Ben de düşük tehlikesiyle kaç gündür yatıyorum. İnşallah sizin gibi oğluşlarıma hayırla kavuşurum da biz de böyle sevinçler yaşarız. 🙏🏻 O yüzden yavrunuzun kıymetini bilin ve ona sımsıkı sarılın ❤️

Bugun benim dogum gunum ilk kutlayan minicik ogluşum oldu geriye dönüp bakıyorum da başarılı Ziya bir evlat bugun o ve ben ikimiz kutladık sabah dogum gunumu gelecekte bize de mutluluktan bir pay düşer mi dersiniz ?
Oglusunla nice mutlu senelere gelecekte mutlu olabilmek için bugünlerin de bir şeyler yap seni ne mutlu edecekse...

Doğum gününüz kutlu olsun. 😊

Canınızdan bir parçaya sahipsiniz ve bence bu dünyanın en büyük mutluluğu. 🥰 Neden başkalarından bir şey bekliyorsunuz ki? Ben de düşük tehlikesiyle kaç gündür yatıyorum. İnşallah sizin gibi oğluşlarıma hayırla kavuşurum da biz de böyle sevinçler yaşarız. 🙏🏻 O yüzden yavrunuzun kıymetini bilin ve ona sımsıkı sarılın ❤
Hayırlı dogumlarınız olsun inş.

Back
X