bugün bir milad olsun...

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
az önce kayınvalidem geldi.ve ben yine yükseklisans tezimle uğraşıyordum her zamanki gibi ders calışıyorum, ceviri yapıyorum vs...pazara cıkıcakmış eksik bişeyin varmı alayım dedi.yakınımda oturuyolar artık daha önce bahsetmiştim.5 dakika oturdu ve gitti.ama gitmeden bana dediki kızım haklısın cok yoruluyosun.bütün gün calışıyorsun,kursa gidiyorsun,tez hazırlıyosun,eşinle ilgileniyosun,evinle uğraşıyorsun,yemek yapıyorsun...birden ağzından döküldü bu cümleler şoktayım ben tabi:) dedi gözlerinin altı mor mor olmuş akşam gel yemeğini bizde ye.yapamadığın zaman söyle ben yapayım getireyim...birde dediki yarın kahvaltıya gelin dedimki pazar gününü eşimle gecireyim başbaşa kendimize vakit ayıramıyoruz.böyle bi hoşuna gitti.neler oluyor anlamıyorum.ama bunca çabamdan sıkıntımdan sonra bunları duymak iyi geldi.umarım ne bana ne o na nazar değer.eski yaşanılanlar böylece unutulmuş olur...

maşallah diyelim de nazar değmesin.insanın doğru yolu bulması da bir erdem.darısı bizlerin başına....

ne güzel
bütün kaynanalar böyle olsa gelin kaynana dost gibi geçinir giderler

ama umarım bu iyiniyetli davranışın altında bi çıkar yada bi hesap kitap işi çıkmaz

Arkadaslar beni yanlış anlamazsanız size birsey danışmak istiyorum arkadaslar ben Van Erciş depreminden istanbula geldim depremzedeyim istanbulda gönüllü ailelerin yanında kalıyorum el isleri yapıyorum hem ihtiyacım var hemde birikim yapmak istiyorum aklınızda bulunsun ben el ısı Oya yazma dantel yapıyorum pile takımları yapıyorum eğer ihtiyacınız olursa bana ozelden yazar mısınız aklınızda bulunsun kendimi ve ailemi toparlayabilmem için birseyler yapmam gerekiyor lütfen aklınızda bulunsun her türlü el ıs gelir elimden...
BENİMDE YENİ BİR MİLADIM OLSUN İSTİYORUM...

diğer konularını hatırlamıyoum ama genel olarak yorum yapayım,
insanlar öyle kolay değişmez canım.
hemen yelkenleri indirme.
ne düşündü ne hesapladı bilmem ama taktik değiştirmiş bence.
ben ne kadar iyi niyetliyim gelin kötü demeye getirecek galiba :)

Kayınvaliden gerçekten büyük insanmış, size katlanıyor

Her gelinin bir kayınvalide sorunu vardır ama sizinki onlardan değil sizden kaynaklı...İstiyorsunuz ki ne gelsinler ne gitsinler..Ohhh

Benimde kayınvalidemle dünya kadar sorunum oldu ama sizin kadar evime yurduma barkıma varmasınlar diye veryansın etmedim, edemedim hâlâ telefon açıp evime davet ediyorum gelin kalın diye..Çünkü biz ne kadar kabül etmesekde bize bariz kötülükleri olup yuvamızı yıkma girişiminde olmadıkları ve gerçekten katlanılmaz boyutta hadlerini aşmadıkları müddetçe elbette gelip gidecekler.Kendi aileniz bu kadar sık gelse eminim şu her kaynana başlıklı konunuz kadar derd edinmeyecektiniz kendinize..Eşinize yazık öbür konunuzda da ifade etmiştim..

Katlanmıyorsunuz siz lütfen durumunuzu işin içinden çıkamamışcasına anlatmaya kalkışmayın, gerçekten çok basit sebebleriniz var ve siz bu durumu kafanızda kurup kurup hem eşinize hem eşinizin ailesine saygısızlığı abartı boyutuna taşıyarak kavgaya meyil arıyorsunuz..Ben şahsen kayınvalidenizin bu davranışını olgunca buldum kendilerine bir adet nazar boncuğu takayım Bizimki kesinlikle bu tip cümleleri ardı ardına kurup haksızda olsa bunu kabul etmezdi..

Son düzenleme:
diğer konularını da biliyorum kayınvalidenle büyük sorunların yoktu zaten.ne güzel kadın bu kadar ince düşünüyorsa sende ona karşılık vermelisin.karşılıklı saygı ve anlayışla çözülemeyecek sorun yoktur

iyi dilekleri olan tüm arkadaşlara teşekkürler.işallah ardından bişey cıkmaz dediğiniz gibi.
bazı yorumlara yanıt yazmıcam polemiğe bile girmek istemiyorum.

ben kendime bir kaynanama bir takayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…