bugün bitirdiğim paspasım

5 zincir çekip ucunu birlestirin daha sonra içini doldurun artıra artıra etrafını dönün

[/url][/IMG]

normal iple daha belirgin oluyo diye bunu örüp koydum umarım isinize yarar

ya ben bu yuvarlak ısını yapamıyorum ılk ortayı dolduruyorum ıkıncı sırada buzmeye baslıyor hunı gıbı arttırmayı kaç ilmekte bir yapıyoruz bunun sırrı nedır yuvarlak olması ıcın

en ortadaki küçük çiçek haricinde çok güzel. renkler cıvıl cıvıl. ellerine sağlık

evet tığla oluyor buda büzüşmemesi için aynı yere iki kere bat çık bazı yerlerinde böyle yaparsan büzüşmez

Hım ben tığ kullanamıyorum bende diyorum şiş ile nasıl yuvarlak yaptınız
ama mükemmel güle güle kullan

şiş kulanmasını bilmiyorum canım hep tığla yapıyorum ben

evet tığla oluyor buda büzüşmemesi için aynı yere iki kere bat çık bazı yerlerinde böyle yaparsan büzüşmez

canım ben yaparken ya buzuyor yada marullanıyor dumduz bır yuvarlak ıcın nasıl anlıycaz kac sırada bır arttıracagımızı

bu arada bencede ortadakı cıcegı kaldır bozumus:1closedeyes:

ayy gercekten cok hos,civil civil olmus canim,ellerine saglik..:hulya:
yalniz ben de söylemeden gecemiycem..ortadaki cicek kötü durmuyor ama o olmasa sade daha hos olur diye düsünüyorum..yerimseniben

çok çok güzel olmuş..cıvıl cıvıl renkler.bende aynı şeyi dicektim..sen zaten çiçeği çıkartacağını yazmışsın...

harika bişi olmuş bu kadar paspas görmüşken en güzeli bu bence ellerinize sağlık rengarenk süper tam benim ruhumu yanstıyo iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…