- 25 Nisan 2018
- 5.120
- 9.947
- 198
Ama 15 de aşırı yüksek değil mi villa miNeyine şaşırdınız o kadar yav bizim arkadaşın aidatı 15 bin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 15 de aşırı yüksek değil mi villa miNeyine şaşırdınız o kadar yav bizim arkadaşın aidatı 15 bin.![]()
Her katın tek daireden oluştuğu bir site. Daireler 5+2. Normal evlerde bile 5 binleri çok duyuyoruz artık.Ama 15 de aşırı yüksek değil mi villa mi
Anladım, haklısınızHer katın tek daireden oluştuğu bir site. Daireler 5+2. Normal evlerde bile 5 binleri çok duyuyoruz artık.
Sat komandolarimiz mi koruyor sizi?Güvenlik var bide merkezi sistem değil zaten bireysel her şey
Haddini bildiremediniz mi bes bin verecegim bir de azar yiyeceğim yeni silmis olsa insanlik namina o demeden silerdim ama zaten çamur mus utanmaz adamSelam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Sunu ekleyeyimde nasil fazla para odediginizi gorun.Sat komandolarimiz mi koruyor sizi?
Sadece apt gorevlisi, guvenlik, asansor icin 5500 cok.
Söyledikleriniz matematiksel olarak benim kafamda oturmuyor. Bahsettiğiniz rakamlar saydıklarınız için çok fazla. Her ay 2 milyona yakın bir para toplanıyor demektir. Bu para nereye gidiyor diye sorgulamıyor musunuz?
Bahsettiğiniz büyüklükte bir sitede ortalama 10-15 çalışan olmalı. Bu hesaba göre 500.000 ile 750.000 arası bir çalışan gideri çıkar ortalama. Yine yaklaşık olarak 100.000 gibi bir elektrik su gideri olur. Geri kalan 1 milyonun üzerinde harcama neye yapılıyor her ay? Bana kalırsa densiz görevliden daha büyük sorunlarınız var.
Adamın site sakinleriyle işi yok ki işini düzgün yapsın. Tek bir patronu var, ona yalakalık yapsa yeter.Bende konuyu okuyunca bu ne böyle dedim birde 360 daireden bahsediyorlar 110 daire Havuz , Çocuk Parkı , Basket Sahası gibi demirbaş giderleri çok olan sitemizde bile 1.800 TL Aidat veriyorum bizim görevli ablacım aman dikkat edin düşmeyin derAdam bence bu sitedeki insanların para nereye gidiyor diye sorgulamamasına kızgın suyu çamuru bahane ediyor
![]()
Okuduğunu anlamıyor musunuz derken. Lafı uzatmayı ve satasmayi kendinize görev edindiniz heralde karşıyı tahrik ediyosunuz belki farkında değilsiniz ama. Amacınız da bu belli ki burda stres atmak. Hayat yeterince stresli ve sizin bu lafınızı cekemicem ben sizi hatırladım üslubunuz böyle kendinizi üst akıl sanıyosunuz hadi byOkuduğunuzu anlıyor musunuz? 1 demedim zaten, en az 10-15 çalışan vardır dedim.
Her neyse, aldığınız hizmete göre ödediğiniz aidat çok fazla. Biz 2800 ödüyoruz, havuz, spor salonu, güvenlik var. Arkadaşım 5500 ödüyor onların sitesinde 3 açık 1 kapalı havuz, dev bir spor salonu, spa, tenis kortları falan var.
Ev sahibiniz aidatları gelir kapısı haline getirmiş. O 360 daireden kimsenin buna ses çıkarmaması çok enteresan.
Size havaya para saçtığınızı anlatmaya çalışıyorum ama bu kafayla daha çok kazıklanır, elalemi zengin edersiniz. Almadığınız hizmetlere para vermeye devam. Helal olsun adama iyi sistem kurmuş.Okuduğunu anlamıyor musunuz derken. Lafı uzatmayı ve satasmayi kendinize görev edindiniz heralde karşıyı tahrik ediyosunuz belki farkında değilsiniz ama. Amacınız da bu belli ki burda stres atmak. Hayat yeterince stresli ve sizin bu lafınızı cekemicem ben sizi hatırladım üslubunuz böyle kendinizi üst akıl sanıyosunuz hadi by
Bizim evin kirasi arkadaşınızın aidatla aynı şuan Haziran'da ne kadar olacak bilmiyorum 10 binden 15 bine cikardilar geçen yılNeyine şaşırdınız o kadar yav bizim arkadaşın aidatı 15 bin.![]()
Ama 15 de aşırı yüksek değil mi villa mi
Gerçekten çok yüksekmiş şaşırdım bilmediğim için. Bu arada kolay doğumlar diliyorumİstanbul’da o kadar çeşitli mertebelerdeki bu aidat olayı. Benim oturduğum semtteki kiraları insanlar başka semtlerde normal 3+1 dairelere aidat olarak ödüyorlar![]()
oranın sgk lı görevlisiyle zaten asgari ücret verilmek zorundaNasıl beş bin veriliyor ya çok şaşırdım, ne yapıyor bu görevliler beş bine baya iş yapmaları lazım