• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman görevlisi

Selam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Haddini bildiremediniz mi bes bin verecegim bir de azar yiyeceğim yeni silmis olsa insanlik namina o demeden silerdim ama zaten çamur mus utanmaz adam

Sat komandolarimiz mi koruyor sizi?

Sadece apt gorevlisi, guvenlik, asansor icin 5500 cok.
Sunu ekleyeyimde nasil fazla para odediginizi gorun.

Ankara'nin iyi konumlu bir yerinde guvenlik, havuz, apt görevlisi, spor salonu vb imkanlari olan bir dairemiz var, daire sayimiz sizin sitenin yarisi kadar yok, bize merkezi sistem ve sicak su dahil aylik 4500-5000'e mal oluyor, yaz aylarinda da sicak su dahil 2300'e mal oluyor.

Söyledikleriniz matematiksel olarak benim kafamda oturmuyor. Bahsettiğiniz rakamlar saydıklarınız için çok fazla. Her ay 2 milyona yakın bir para toplanıyor demektir. Bu para nereye gidiyor diye sorgulamıyor musunuz?

Bahsettiğiniz büyüklükte bir sitede ortalama 10-15 çalışan olmalı. Bu hesaba göre 500.000 ile 750.000 arası bir çalışan gideri çıkar ortalama. Yine yaklaşık olarak 100.000 gibi bir elektrik su gideri olur. Geri kalan 1 milyonun üzerinde harcama neye yapılıyor her ay? Bana kalırsa densiz görevliden daha büyük sorunlarınız var.

Bende konuyu okuyunca bu ne böyle dedim birde 360 daireden bahsediyorlar 110 daire Havuz , Çocuk Parkı , Basket Sahası gibi demirbaş giderleri çok olan sitemizde bile 1.800 TL Aidat veriyorum bizim görevli ablacım aman dikkat edin düşmeyin der 🤣 Adam bence bu sitedeki insanların para nereye gidiyor diye sorgulamamasına kızgın suyu çamuru bahane ediyor 🤭

Bende konuyu okuyunca bu ne böyle dedim birde 360 daireden bahsediyorlar 110 daire Havuz , Çocuk Parkı , Basket Sahası gibi demirbaş giderleri çok olan sitemizde bile 1.800 TL Aidat veriyorum bizim görevli ablacım aman dikkat edin düşmeyin der 🤣 Adam bence bu sitedeki insanların para nereye gidiyor diye sorgulamamasına kızgın suyu çamuru bahane ediyor 🤭
Adamın site sakinleriyle işi yok ki işini düzgün yapsın. Tek bir patronu var, ona yalakalık yapsa yeter.

Okuduğunuzu anlıyor musunuz? 1 demedim zaten, en az 10-15 çalışan vardır dedim.

Her neyse, aldığınız hizmete göre ödediğiniz aidat çok fazla. Biz 2800 ödüyoruz, havuz, spor salonu, güvenlik var. Arkadaşım 5500 ödüyor onların sitesinde 3 açık 1 kapalı havuz, dev bir spor salonu, spa, tenis kortları falan var.

Ev sahibiniz aidatları gelir kapısı haline getirmiş. O 360 daireden kimsenin buna ses çıkarmaması çok enteresan.
Okuduğunu anlamıyor musunuz derken. Lafı uzatmayı ve satasmayi kendinize görev edindiniz heralde karşıyı tahrik ediyosunuz belki farkında değilsiniz ama. Amacınız da bu belli ki burda stres atmak. Hayat yeterince stresli ve sizin bu lafınızı cekemicem ben sizi hatırladım üslubunuz böyle kendinizi üst akıl sanıyosunuz hadi by

Okuduğunu anlamıyor musunuz derken. Lafı uzatmayı ve satasmayi kendinize görev edindiniz heralde karşıyı tahrik ediyosunuz belki farkında değilsiniz ama. Amacınız da bu belli ki burda stres atmak. Hayat yeterince stresli ve sizin bu lafınızı cekemicem ben sizi hatırladım üslubunuz böyle kendinizi üst akıl sanıyosunuz hadi by
Size havaya para saçtığınızı anlatmaya çalışıyorum ama bu kafayla daha çok kazıklanır, elalemi zengin edersiniz. Almadığınız hizmetlere para vermeye devam. Helal olsun adama iyi sistem kurmuş.

Neyine şaşırdınız o kadar yav bizim arkadaşın aidatı 15 bin. 😁
Bizim evin kirasi arkadaşınızın aidatla aynı şuan Haziran'da ne kadar olacak bilmiyorum 10 binden 15 bine cikardilar geçen yıl
Aidat da 500 TL
5000 TL -15000 bunlar çok büyük rakamlar tabi ama ne kadar kazandığınız da önemli
Ayranı yok içmeye tahteravanla gider ..... gibi durum yoksa
Böyle yerlerde oturmak için en az ayda 50 -100 bin gibi rakamlar almak lazım aylık kazanç olarak
Kocasi kamyon şoförü evi kira kadın 140 bine telefon alıyor sonra da yok zor geçiniyoruz yok ekonomi kötü yok aldığımız giderimize yetmiyor

Bizim apartman da kamera sistemi var giris kat ta dış kapıda bahçede
Yönetici ye gidin şikayet edin 5000 TL aidat verip birde azar yemek saçma
Belki araba ve ayakkabılar çok pisti adam gelen gideni sileceğim diye yoruldu orasını bilemiyorum
Anneniz hem arabayı hem çocuğu idare ederken siz ne yapıyordunuz
Apartman girişlerinde merdiven baslamadsn paspas ve demir bir şey oluyor ayakkabını temizlemek için orada temizleyip ayaklarınızı bebeği yada arabayı siz alabilirdiniz
Yapılacak şey gidip şikayetçi olmak
Bizim apartman da Bebek Arabasıni.ara koridora.koyuyor bir tanesi bin defa tatlı dille uyardım baktım cirkeflesecek kestim muhabbeti benim kapımın önüne koyduğunu gördüğüm an hemen çıkıp arabayı kendi kapısının önüne koyuyorum
Bizim apartman görevlisi günlük çöpleri atar haftada 1 de merdiven ve asansör temizliği o kadar

Nasıl beş bin veriliyor ya çok şaşırdım, ne yapıyor bu görevliler beş bine baya iş yapmaları lazım
oranın sgk lı görevlisiyle zaten asgari ücret verilmek zorunda
bunun içinde apartman giderleri cart curt parası da vardır endişe etmeyin :)

konu sahibi yanlış yoldasınız neden alıp paspas yaptınız ki orada gerekeni konuşacaktınız
yöneticinize şikayet edin

Back
X