Bugün Blastokist Transferinin 9.günü kan versem mi?

minikkedisahibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
338
365
33
33
Kızlar herkese merhaba. Siteye yrni üye oldum ancak bayadır okuyorum yazılanları. Bugün transferin 9.günü bel ve kasık ağrısı yaşıyorum 2-3 gündür. Bugün kan vermek istiyorum sizce napmalıyım

Bu arada dondurulmuş 5.gün embriyosuydu onu söylemeyi unutmuşum. 3 aydırr tranafer edilmeyi bekledi 15 ekimde transfer oldum

Benim de yarın 9. Günüm
5. Gün dondurulmuş embriyoydu 16. Ekimde transfer oldu kanverirsen banada söyermisiniz be de yarın vermek istiyorum

Kızlar herkese merhaba. Siteye yrni üye oldum ancak bayadır okuyorum yazılanları. Bugün transferin 9.günü bel ve kasık ağrısı yaşıyorum 2-3 gündür. Bugün kan vermek istiyorum sizce napmalıyım
Çıkar canım 5. Gün embriyosunda 5. Günden sonra kana vermeye başlıyor. Benim de dondurulmuş çift embriyoydu. 11. Gün 997 di değerim 9. Gün 400 falan çıkardı verseydim.

Canım evet çıkar artık şimdi. Rabbim mutlu haberi almayı nasip etsin bu tedaviyi vesile etsin inşallah .
Ben 8. Gün yapmıştım çıkmıştı rabbime şükürler olsun o güne

Canım evet çıkar artık şimdi. Rabbim mutlu haberi almayı nasip etsin bu tedaviyi vesile etsin inşallah .
Ben 8. Gün yapmıştım çıkmıştı rabbime şükürler olsun o güne
Ne güzel ya maşallah Ne gibi belirtiler vardı nelere dikkat ettin bu süreçte. Ben bi hafta sadece wc ve yemeğe kalktım onun dışında hep dinlendim. İki gündür bi hareket halindeyim bi iki saat o da

Ne güzel ya maşallah Ne gibi belirtiler vardı nelere dikkat ettin bu süreçte. Ben bi hafta sadece wc ve yemeğe kalktım onun dışında hep dinlendim. İki gündür bi hareket halindeyim bi iki saat o da
Hiç bir belirtim olmadı canım . Ben 3. Gün sonrası ayaga kalktım ama ev içinde yürüdüm sadece hiç iş yapmadım 7. Gün ilk defa dışarı çıktım hatta topuklu ayakkabı gitmiştim.

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızzEvde gebelik testi de yapabilirsiniz benim 6.günü çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…