• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün bosandim

duygusuz düşüncesiz adam! İnsan aldattıgı kadını tarıf eder mı eşine ! hiç bişey demedın mı cnm dinledın mı onu bide sana tarıf etmiş..

fazla birsey diyemedim hic beklememistim sadece yikildim bide tarif etti ya utanmadan ama iyiki yapmis cünkü bi hafta önce bana yalvariyordu pismanim degerini anladim seni geri istiyorum diyordu ama onu yazdigi ayni hafta daha kizla bulusmus bende reddedince herseyini döktü ortaya benden nekadar nefret ediyormus bende düsünüyordum daha düne kadar degismismidir belki diye

Biraraya gelemezsiniz dinen sizi bosadıysa ama sizi aldatmanın cezasını resmi nikahınızla ödetebilirsiniz...

Güzel yüzlünün ailesi, çevresi evli bir adamla sürttüğünü biliyor mu mesela?

Sosyal medya operasyonu sizi çağırıyor.

önceki konularına baktım zaten bu adam seni hiç sevmemiş hep çektirmiş

aşağılamış işkence etmiş birde üzerine göz göre göre aldatmış bunun hesabını sormalısın yanına kar kalmamlı

önceki konularına baktım zaten bu adam seni hiç sevmemiş hep çektirmiş

aşağılamış işkence etmiş birde üzerine göz göre göre aldatmış bunun hesabını sormalısın yanına kar kalmamlı

bosanmayi hep erteliyordu babamda bugün mesaj atti artik bosa git o...nla evlende diye
o da babama utanmadan neler yazmis okadar utandimki bide yüzünde sari tüy görüyordum bazen yazmis gercekten ruh hastasi bu adam sivilceme kadar herseyi incelerdi hep buran kizarmis felan sari tüylerimden bile tiksinirdi o derece yani
babama böyle yazmasi cok zoruma gitti bide babamada yazmis iyi güzel bi bayan bulusurum diye inanamiyorum ailesi bile okadar utaniyoki bu adam icin bugün teyzesi aramis annemi demis ben kizinizin arkasindayim o daha cok pisman olacak bidaha senin kizin gibi birini asla bulamayacak diye

senin önceki konuna bakınca hatırladım,senin bu kocan olacak adam normal bir adam değildi ki,hasta ruhlu değişik bir tipti,onun aldattığı kadını sana tarif etmesini çok görmüyorum o yüzden .eski konunda seni sürekli fiziksel özelliklerinle aşağıladığından bahsediyordun ve şimdi de aladttığı kadını tarif ediyor ki aklı sıra seni ezicek,tarifteki kadında tamamen uydurma hayalinde canlandırdığı bir kadın muhtemelen,ne yap ne et resmi olarakta boşan kurtul.

Aldattığını ispatla dava aç.Bu adamın sana yapmadığı kalmadı.Ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok,eski konularından benim bile içim şişti artık,lütfen şu adam için üzülmeyi bırak artık aksine kurtulduğuna sevin.

evet artık yabancısınız. bende dini nikaha, allahın gözünde evli olmaya önem veriyorum. ama size resmi nikahın önemini söyleyeyim aldatıldığınız için tazminat alabilirsiniz. haklarınız hukuken garanti altında. bunu kullanmamak önemsiz demek pek akıllıca olmaz. hukuk sizi korumak için var.
unutma konusuna gelince zamana bırakın. hazır olmadan silmeyin hazır olmadan hiçbir şeye adım atmayın. her gün bir şeyler daha kolay olacak. bu fikre daha çok alışacaksınız. başetmek daha kolay gelecek.

evet yani anlatti böyle böyle bir kiz var konusmuslar evlenmek istiyormus
sakın silme o mesajları o zaman,mahkemede cok sağlam delil olarak sunarsın.
Öyle aldatıldım mağdur oldum yapıp kendini kahretme sende onun varını yoğunu al,kendin harcamak istemezsen fakire fukaraya dağıtırsın.. Güzel yüzlü sevgilisine yedireceğine dangalak.

sakın silme o mesajları o zaman,mahkemede cok sağlam delil olarak sunarsın.
Öyle aldatıldım mağdur oldum yapıp kendini kahretme sende onun varını yoğunu al,kendin harcamak istemezsen fakire fukaraya dağıtırsın.. Güzel yüzlü sevgilisine yedireceğine dangalak.

zaten bir kurusu yokki bile her ayi zor atlatiyorduk

Bence 1 taşla 2 kuş yapabilirsiniz.

Öyle bir hatun yok, olsa da sana niye baksın çulsuz, tipsiz bir eziksin. Hiç inandırıcı değilsin yazın. (Benim kişisel görüşüm bu)

Güzel yüzlün yoksa plastikten yapılma mı hehehe diyin.

Oğlum kendi kendine sanal kadın mı yarattın ne hayal dünyasıymış çok eğlendim yazın.

Dalganızı geçin bence. Böyle biri varsa da kimmiş ortaya çıkar ,ki zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Bence 1 taşla 2 kuş yapabilirsiniz.

Öyle bir hatun yok, olsa da sana niye baksın çulsuz, tipsiz bir eziksin. Hiç inandırıcı değilsin yazın. (Benim kişisel görüşüm bu)

Güzel yüzlün yoksa plastikten yapılma mı hehehe diyin.

Dalganızı geçin bence. Böyle biri varsa da kimmiş ortaya çıkar ,ki zannetmiyorum.

malesef diyemedim :( elim ayagim titredi cok kötü oldum
ama yapar o asiri sapik biri yerinde duramamistir disarida güya bakmiyordu kadinlara basini egiyordu bakarsa cani ceker diye kendi öyle sapik oldugu icin ve banada öyle baktigi icin bütün erkekleri öyle saniyordu disarda beni kiyafetlerim yüzünden azarliyordu heryerin belli diye sacini basini yolasim geliyor o adamin

Back
X