• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün bosandim

Boşarken meyirini de verdi mi? Madem bu kadar dini bütün eşinin Herşeyi kuralına göre yapsın , aldattığı kadına da nikah yapmış mı

zar zor veriyor istemesem vermicekti onu
biz bosanmayi konusurken ve ben aglarken o durmadan masraf ettik demisti sunu aldik bunu aldik altinlarda sende felan yine masraf olcak birsürü dedi mihir felan vercek diye bende o an sinirle senin olsun demistim
sonradan canini acitan tek sey para oldugunu bildigim icim ona bisey birakmak istemedigim icin istedim nasil delirdiii hani istemiyordun diye bana demedigini birakmadi ohh iyikide istemisim o anca para düsünüyor dün yazdigi mesajada paralari harcarsin artik diyor durmadan :D
evden aldigim laptopun bile lafini ediyor insallah bozulur diyor cocuk gibi
sanmiyorum nikah yaptigini

Hem resmi nikahın bir önemi yok diyorsunuz hemde eşim beni bugün boşadı diyorsunuz ..
Öyle bir çırpıda 3 kere boşol demeyle dini nikah düşmez ..
Resmi olarak olduğu gibi dini olarakta hala evlisin. .

zar zor veriyor istemesem vermicekti onu
biz bosanmayi konusurken ve ben aglarken o durmadan masraf ettik demisti sunu aldik bunu aldik altinlarda sende felan yine masraf olcak birsürü dedi mihir felan vercek diye bende o an sinirle senin olsun demistim
sonradan canini acitan tek sey para oldugunu bildigim icim ona bisey birakmak istemedigim icin istedim nasil delirdiii hani istemiyordun diye bana demedigini birakmadi ohh iyikide istemisim o anca para düsünüyor dün yazdigi mesajada paralari harcarsin artik diyor durmadan :KK70:
evden aldigim laptopun bile lafini ediyor insallah bozulur diyor cocuk gibi
sanmiyorum nikah yaptigini
Eski eşin 3 Yaşında mı?

bedeni degil ama zekasi galiba
Canim swnin eski esin KESINLIKLE RUH HASTASI. Simdi eski konularina baktim. Bunu gidip bi doktora anlatsan, akil hastanesine yatirirlar. NET! Kanim dondu okurken. Ben olsam korkardim boyle bir hastayla evli kalmaya. Sizin onu bosuyor olmaniz gerekirdi. Hemen sadaka cikar ayrildigin icin. Ve şu da bir gercek. Oyle bir kiz YOK! Hayal dunyasinda yarattigi bir karakter. ADAM GERCEKTEN HASTA! AYYY GECE GECE SINIRIM BOZULDU.

Canim swnin eski esin KESINLIKLE RUH HASTASI. Simdi eski konularina baktim. Bunu gidip bi doktora anlatsan, akil hastanesine yatirirlar. NET! Kanim dondu okurken. Ben olsam korkardim boyle bir hastayla evli kalmaya. Sizin onu bosuyor olmaniz gerekirdi. Hemen sadaka cikar ayrildigin icin. Ve şu da bir gercek. Oyle bir kiz YOK! Hayal dunyasinda yarattigi bir karakter. ADAM GERCEKTEN HASTA! AYYY GECE GECE SINIRIM BOZULDU.

ayyy korktum simdi hayal mi görüyor sence :KK17:

gerci olabilir aslinda normaldede birseyleri olmadigi gibi görüyordu cok abartili görüyordu

kesınlıkle psıkolojık sorunları var. ve sorunlu bır gecmıs yasamıs. kendını asagılık olarak goruyor. kendını yanına yakıstırmıyor bu yuzden böle yapıyor.baskasında demesı bundan dolayı.cok pısman olucak affetmeyın dınen de bıtmıs .

kesınlıkle psıkolojık sorunları var. ve sorunlu bır gecmıs yasamıs. kendını asagılık olarak goruyor. kendını yanına yakıstırmıyor bu yuzden böle yapıyor.baskasında demesı bundan dolayı.cok pısman olucak affetmeyın dınen de bıtmıs .

babasida aynisini yapiyor hep kiziyordu babasina annesini böyle üzdügü icin simdi kendisi aynisini yapti

bence de yok kesınlıkle bılerek ypıyor

yani uyduruyomu diyorsunuz? bana kizi tarif ederken bende kirmak istiyor diye düsündüm zaten durmadan bana kirici seyler söyledi azarladi yeter dedim devam etti
babamda ona mesaj yazmisti artik kizimi rahat birak bosa onu daha fazla uzamasin zaten bulmussun kendine bi ... dedi al onunla evlen rahat birak dedi eski esimde mesaj yazmis
iyi güzel kiz neden olmasinki diye utanmada yok babama öyle yazinca ozaman herhalde vardir diye düsündüm

ayyy korktum simdi hayal mi görüyor sence :KK17:
Hayal gormuyor, kuruyor. Kendine kurdugu bir hayal alemi var. Ciddi anlamda ruhsal problemi var bence. Anlattiklarina bakiyorum da. Bazwn insan olayin icindeyken anlayamiyor demekki. Disardan objektif bir bakis herseyi gorebiliyor. Kocaniz bir ruh hastasi. Sizde bir ruh hastasina asik kadinsiniz. Boyle soyluyorum belki agir oluyor ozur dilerim ama sadece gercekleri gormenizi istedim. Kime asik oldugunuzu gorseniz korkup kacarsiniz zaten.

Hayal gormuyor, kuruyor. Kendine kurdugu bir hayal alemi var. Ciddi anlamda ruhsal problemi var bence. Anlattiklarina bakiyorum da. Bazwn insan olayin icindeyken anlayamiyor demekki. Disardan objektif bir bakis herseyi gorebiliyor. Kocaniz bir ruh hastasi. Sizde bir ruh hastasina asik kadinsiniz. Boyle soyluyorum belki agir oluyor ozur dilerim ama sadece gercekleri gormenizi istedim. Kime asik oldugunuzu gorseniz korkup kacarsiniz zaten.

evet iyiki buraya üye olmusum cogu seyin farkina varmama sebep oldu takintili felan oldugunu biliyordum ama bukadar ruh hastasi derecesinde düsünmüyordum herkes yazinca ürktüm

evet iyiki buraya üye olmusum cogu seyin farkina varmama sebep oldu takintili felan oldugunu biliyordum ama bukadar ruh hastasi derecesinde düsünmüyordum herkes yazinca ürktüm
Siz bize guvenin. Allah korusun, dusunsenize bu adamdan bir cocugunuz oldugunu ve ayni ruhsal sorunlara sahip oldugunu? Bu adamdan, boyle bir cocuk dunyaya getirmek ister miydiniz? Bence kadinlar bu asamada kendine bu soruyusormali. Ben bu adamdan cocuk istiyor muyum, cocugum ayni bu adam gibi olursa ne yaparim diye. Cevap hayirsa, o adamla zaman kaybetmenin bir anlami yok.
Neyse, gelmiş gecmis olsun.

Siz bize guvenin. Allah korusun, dusunsenize bu adamdan bir cocugunuz oldugunu ve ayni ruhsal sorunlara sahip oldugunu? Bu adamdan, boyle bir cocuk dunyaya getirmek ister miydiniz? Bence kadinlar bu asamada kendine bu soruyusormali. Ben bu adamdan cocuk istiyor muyum, cocugum ayni bu adam gibi olursa ne yaparim diye. Cevap hayirsa, o adamla zaman kaybetmenin bir anlami yok.
Neyse, gelmiş gecmis olsun.

hamile kalmistim ama düsürmüstüm cok üzülmüstüm ama varmis bir hayir sürekli istiyordu ama cok sükür ben istemedim cocuklara yazik olur diye ve sizlerede tesekkür ederim yardimlariniz icin burda ben gözümü actim

Sanki haram helal bilen bi adammista .. resminin de dinininde bi önemi yokmuş ! zaten sizi hiç sevmemis beğenmemis değer de vermemiş eski konular ortada .. Şuan halen begenmesenizde resmi nikahı onunla evlisiniz ve halen aldatiliyorsunuz .Siz halen resmini silemem davasindasiniz şaka gibi

bu ne demek oluyor? Islama göre dini nikah önemlidir biz yinede ikisini yaptik ama eger dinen bosadiysa zaten suan birbirimize haram sayiliyoruz resmi nikah olsada olmasada

şu kafayı nasıl elde ediyosunuz bilmiyorum
tmm inancına göre boşadı da hala kapı gibi resmi nikah var o da senin haklarını kurtarmanın en sağlam yolu yani
şu an aldatılıyosun adamın yazılı şekilde itirafı varsa mesaj falan ver mahkemede kullan tazminat iste
dinen boşamak kolay
bi yaptırımı yok adama
ama resmi haklarını hala alabilirsin

Back
X