• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün boşanıyorum ..

Mikropik

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
2.429
3.668
333
daha önce konumda boşanacağımdan bahsetmiştim.. uzak gibi geliyordu o gün ama çok yakın artık :) dua bekliyorum herkesten. onun karşısında dik durabilmek, içine en ufak ümit ışığı düşürmemek, egosunu yerle bir etmek için dualarınıza ihtiyacım var...

attığınız adımın daha güzel bir hayata atılmış olmasını dilerim

Allah yardımcınız olsun. inşallah hakkınızda hayırlısı olur

daha önce konumda boşanacağımdan bahsetmiştim.. uzak gibi geliyordu o gün ama çok yakın artık :) dua bekliyorum herkesten. onun karşısında dik durabilmek, içine en ufak ümit ışığı düşürmemek, egosunu yerle bir etmek için dualarınıza ihtiyacım var...
konunu şimdi okudum da zor şeyler yaşamışsın,çocuk doğumaman da çok akıllıca olmuş,hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı olsun
her gecenin bi sabahı vardır

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Allah yardımcınız olsun
Zamanla anne-baba ölümüne bile alışıyor insan
Kıytırık bi adamın yokluğuna da alışılır elbet

Allah yardimcin olsun, insallah yeni hayatin daha mutlu, huzurlu ve guven dolu olur...
Hayirlara vesile olsun... :31:

belki de daha mutlu bir hayata adım atıyorsunuzdur?
umarım herşey sizin için daha iyi olur, konunuzu okumadım, çocuğunuzun olmamasına sevindim,
inşallah hakkınızda hayırlısı olur

konunuzu okudum hatırladım
zaten yapıcak çok bişey kalmamış en iyisi buymuş gibi duruyor
Hayırlı olsun

Allah hiç kimseyi bir başkasının kahrını çekmek için yaratmadı..En doğrusu budur emin olun.Allah yardımcınız olsun.

çok bile dayanmışsın. allah yardımcın olsun. neler olduğunu davanın nasıl sonuçlandığını anlatırsın değil mi ?

Allah yar ve yardımcın olsun..bende okumuştum konunu en iyisi bu sakın yılma,kanma mutlu ol onun karsısında her şey emnm daha iyi olcak

Back
X