• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün boşanıyorum ..

İyiki bitirmişsiniz benim kide kızdığı zaman şiddet uyguluyor kaç kere boğmaya kalktı nereme gelirse vuruyor sonra seni seviyorum diyor kaç kere dedim bu nasıl sevgi ben iyice bunaldım diye birde kızdığında evde ne var ne yok her şeyi fırlatıyor komşularımdan geçtim mahalleye reklam olduk milletin yanında bile çekinmeden bağırıp hakaret ediyor

seven insan sevdiğine bırak vurmayı sesini bile yükseltince kırılır mı üzülür mü diye korkar. benim babamda döver söverdi sonra ağlar zırlardı anneme. dengesiz kişilik bozukluğu var bu tiplerde. annemin 4 çocuğu var diye bir de gidecek yeri yok diye ayrılamadı..
iyi ki bırakmamış bizi yoksa hepimiz savrulurduk annem kendini feda etti bizim için.
çocukların var mı bilmiyorum ama başımın çaresine bakarım diyorsan 2 dk bekleme. senin anan seni elin adamı dövsün sövsünn diye doğurmadı. ne kadar gurur kırıcı. bir de vurduktan sonra nasıl o kadınla yatağa giriyor ..
huylu huyundan vazgeçmiyor canım hiç zaman kaybetme bırak gitsin

bende öyle çıkamıyordum dışarı zaten yüzüm gözüm mor bi şekilde oluyordu o pişkin pişkin çıkıorduu beni dövüp yüzümü mor bi şekilde görünce sarlıp ağlıordu ama alkol alınca yinee afedersiniz ama köpek bok yemekten vazgeçmiorr böyle okadar rahatımkii evliyken uyuyamıyordum gelir boğazımı sıkar diyee ayrı odada yatıp kapıyı kitliordumm sarhoşun mektubu okunmazmış yaa allah kurtardı

bende öyle çıkamıyordum dışarı zaten yüzüm gözüm mor bi şekilde oluyordu o pişkin pişkin çıkıorduu beni dövüp yüzümü mor bi şekilde görünce sarlıp ağlıordu ama alkol alınca yinee afedersiniz ama köpek bok yemekten vazgeçmiorr böyle okadar rahatımkii evliyken uyuyamıyordum gelir boğazımı sıkar diyee ayrı odada yatıp kapıyı kitliordumm sarhoşun mektubu okunmazmış yaa allah kurtardı

iyi yapmışsın boşayıp kurtulmuşsun Allah kurtarmış.

konu sahibine burada bukadar üzüldük ama kendileri başka bir sayfada bir ay önce tanıştığı birilerinden bahsediyor. çok garip geldi bana .
bazen fake hikayelere mi üzülüyorum diye düşünüyorum :47:

konu sahibine burada bukadar üzüldük ama kendileri başka bir sayfada bir ay önce tanıştığı birilerinden bahsediyor. çok garip geldi bana .

olsun insan boşlukta hissettiği için oluyorr akıllanmak lazım zaten int ortamı hiçbir şekilde sağlıklı değilll bana göre aman ne erkeği erkek sinek görmek istemiyorum kızımı iyi bir şekilde büyütücem allah nasip ederse

olsun insan boşlukta hissettiği için oluyorr akıllanmak lazım zaten int ortamı hiçbir şekilde sağlıklı değilll bana göre aman ne erkeği erkek sinek görmek istemiyorum kızımı iyi bir şekilde büyütücem allah nasip ederse

belkide :) bomboş yaşanmaz sevgisiz yaşanmaz tabi ama boşanmadan birisi bulunup tanışılır mı bilemedim neyse ..
Allah hakkınızda hayırlısını versin gönlüne göre olsun resimde gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kızın var inşallah Allah bana da verir bir evlat .bundan daha güzel mutluluk mu olur . sağlıkla büyütün evladınızı .. güzel günlere :):16::16:

belkide :) bomboş yaşanmaz sevgisiz yaşanmaz tabi ama boşanmadan birisi bulunup tanışılır mı bilemedim neyse ..
Allah hakkınızda hayırlısını versin gönlüne göre olsun resimde gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kızın var inşallah Allah bana da verir bir evlat .bundan daha güzel mutluluk mu olur . sağlıkla büyütün evladınızı .. güzel günlere :):16::16:

rabbim sizede veriri inşş ne isterseniz olsun inşş bizimde çok zor olmuştu eşim tedavi görmüştü öylelikle olduu ama kızıma yazık olduuu maleseff

istersen özelden boşanma kağıdımı göstereym..
1 ay değil aylar öncesinde tanıştğm biri vardı sadece bir sınav grubundan soru cevap paylaşımı yaptığımız. özel bi durum yoktu.. 2 ay önce konuşmaya başladık ama birbirimize ismimizle bile hitap etmyecek kadar seviyeli bir düzeyde hala konuşmamız.. bunda anormal olan ne? benim kocam benimle evliyken yan binadaki amca kızındaymış gözü hala, ben ayrılana kadar arkadaşlarımla bile konuşmadım, yanlış bişey yapmayım diye...

bıyokımya'cım gecmıs olsun bundan sonra cok cok daha mutlu bır hayatın olsun ıns

nedense bir erkekle konuşunca mevzu hep o tarafa çekiliyor.. benim öyle bir niyetim yok,zaten konuştuğum başka kimse de yok,tanıdıklarımdan uzak duruyorum, sonra onlar da mevzuyu başka yere çekmesin diye...bunla da işler karışsa konuşmayı keserim, öyle olmasın diye tanışma isteğni geri çevirdim zaten..konuşma sebebim de oetak ideallerimiz için birbirimizi motive etmek ..

baska bırıyle ıster konusursun ıster konusmazsın bunun acıklamasını kımseye yapma lutfen hayat senın sonucta

nedense bir erkekle konuşunca mevzu hep o tarafa çekiliyor.. benim öyle bir niyetim yok,zaten konuştuğum başka kimse de yok,tanıdıklarımdan uzak duruyorum, sonra onlar da mevzuyu başka yere çekmesin diye...bunla da işler karışsa konuşmayı keserim, öyle olmasın diye tanışma isteğni geri çevirdim zaten..konuşma sebebim de oetak ideallerimiz için birbirimizi motive etmek ..

ben tanımıyorum sizi ve burada çok fazla yalan hikayeler dönüyor. sabah sayfanızdaki o uzucaaaa konuyu başta sona okumuştum.

sonra başka sayfada
'' buluştuktan sonrasını da yaz lütfen :)

benim de konştuğum biri var öyle arkadaş olarak .. ama istanbula geldiğinde görüşmek isteyince arkadaşça bile olsa görüşmek istemedim sırf bu korkulardan dolayı :D sohbetimiz çok uyumlu beğenir aşık olur diye korktm biraz da :D konunu takip edeceğimm çok heyecanlı :) ''

yazınızı görünce çok çabuk uyum sağlamanıza anlam veremedim sadece..
dedikleriniz doğrudur saygı duyarım..

ha bir de bana neden üzülüyorsunuz ki ben konuyu üzülün diye değil, dua istemek için açtım.. mahkemede dik durabileyim diye.. ben üzgün değilim, başka kimsenin de üzülmesini istemem...

ben tanımıyorum sizi ve burada çok fazla yalan hikayeler dönüyor. sabah sayfanızdaki o uzucaaaa konuyu başta sona okumuştum.

sonra başka sayfada
'' buluştuktan sonrasını da yaz lütfen :)

benim de konştuğum biri var öyle arkadaş olarak .. ama istanbula geldiğinde görüşmek isteyince arkadaşça bile olsa görüşmek istemedim sırf bu korkulardan dolayı :D sohbetimiz çok uyumlu beğenir aşık olur diye korktm biraz da :D konunu takip edeceğimm çok heyecanlı :) ''

yazınızı görünce çok çabuk uyum sağlamanıza anlam veremedim sadece..
dedikleriniz doğrudur saygı duyarım..

size göre çok çabuk olabilir.. 3 yılın sonunda kafasında tamamen bitiren, 3 ay içinde de boşanan benim sonuçta.. bitmişse bitmiştir bide yas mı tutacağım beni kahrımdan öldürecek adam için?

ha bir de bana neden üzülüyorsunuz ki ben konuyu üzülün diye değil, dua istemek için açtım.. mahkemede dik durabileyim diye.. ben üzgün değilim, başka kimsenin de üzülmesini istemem...

yanlış anladıysam özür dilerim sadece diğer sayfada yazılan yazı buradakilerden bağımsız olduğu için ön yargılı olmuş olabilirim..

üzülme işine gelince boşandığına değil evlilik sürecinde eşinin ve ailesinin sana olan tutumuna üzüldüm belki okurken kendimi koydum yerine ve anlamaya çalıştım zor şeylerdi yaşadığın. yoksa boşanmışsın boşanmamışsın ölüm yok ucunda

baska bırıyle ıster konusursun ıster konusmazsın bunun acıklamasını kımseye yapma lutfen hayat senın sonucta

biyokimyanın hayatının açıklamasını ben dökmedim buraya.kendi yazdı biz de yorumladık. ama haksızlık olmasın diye başka bir sayfada ( okursanız yazılanı kopyaladım ) tam tersi yazı okuyunca yazma gereği gördüm burada yorum yapan insanlara haksızlık olmasın manasında. zaten yazıyı okuyup açıklama yapacağını düşünüyordum.. saygılar..

yanlış anladıysam özür dilerim sadece diğer sayfada yazılan yazı buradakilerden bağımsız olduğu için ön yargılı olmuş olabilirim..

üzülme işine gelince boşandığına değil evlilik sürecinde eşinin ve ailesinin sana olan tutumuna üzüldüm belki okurken kendimi koydum yerine ve anlamaya çalıştım zor şeylerdi yaşadığın. yoksa boşanmışsın boşanmamışsın ölüm yok ucunda

anlaştığımıza sevindim, konu fake dğl ona emin olabilirsin :)
ben artık üzülmüyorum, yaşadığım herşey (buraya yazamadığım daaha bir sürü olay) ders oldu bana.. ama hayata küsmek de bana göre değil, hayatıma birini sokmak gibi bir niyetim yok ama boşandım diye de kendimi bi kafese hapsetmeyeceğim... boşanmış kadınların yaptığı en büyük hata o bence...

biyokimyanın hayatının açıklamasını ben dökmedim buraya.kendi yazdı biz de yorumladık. ama haksızlık olmasın diye başka bir sayfada ( okursanız yazılanı kopyaladım ) tam tersi yazı okuyunca yazma gereği gördüm burada yorum yapan insanlara haksızlık olmasın manasında. zaten yazıyı okuyup açıklama yapacağını düşünüyordum.. saygılar..

canım benim, o bahsettiğin yazının üstünden 3 ay geçti, onu yazdığım gün kafamda o iş tamamaen bitmişti.. sadece içimi döküp rahatlamak istedim o gün.. bu gün de başka birinin heyecanına ortak oldum bunda anlaşılmayacak bişey yok bana göre ?

Son düzenleme:
Back
X