• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün boşanıyorum ..

canım benim, o bahsettiğin yazının üstünden 4 ay geçti, onu yazdığım gün kafamda o iş tamamaen bitmişti.. sadece içimi döküp rahatlamak istedim o gün.. bu gün de başka birinin heyecanına ortak oldum bunda anlaşılmayacak bişey yok bana göre ?

peki kusura bakma :)) haksızlığı sevmediğim içindi hepsi sen de beni anlamışsındır umuyorum.. hayatında mutluluklar dilerim ..
sevmek ve sevilmekte özgürsün :)

biyokimyanın hayatının açıklamasını ben dökmedim buraya.kendi yazdı biz de yorumladık. ama haksızlık olmasın diye başka bir sayfada ( okursanız yazılanı kopyaladım ) tam tersi yazı okuyunca yazma gereği gördüm burada yorum yapan insanlara haksızlık olmasın manasında. zaten yazıyı okuyup açıklama yapacağını düşünüyordum.. saygılar..

ben sızı alıntılamadım farkındaysanız yada sızın namınıza hıcbırsey soylemedım , genel olarak acıklama yapma olmak zorunda olmadgını belırttım sadece bıyokımyaya

ben sızı alıntılamadım farkındaysanız yada sızın namınıza hıcbırsey soylemedım , genel olarak acıklama yapma olmak zorunda olmadgını belırttım sadece bıyokımyaya

şu söylediğiniz saçma gibi geldi neyse sizden de özür dilerim haddim olmayan konuya atıldım ozaman:))

şu söylediğiniz saçma gibi geldi neyse sizden de özür dilerim haddim olmayan konuya atıldım ozaman:))

neyın kafasını yasıyorsunuz acaba cok merak ettım gercekten !!!
Neyse banlanmaya nıyetım yok gıdeyım en ıyısı

yapmayın ya lütfen.. hepimiz rahatlamak için giriyoruz buraya sonuçta. germeyelim hiç birbirimizi.. yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen işte.

önceki konunu şimdi okudum.
Bundan sonra ki hayatında mutlu olursun inşallah arkadaşım.Yaşadıkların çekilir şeyler değilmiş

Back
X