BUGÜN BOŞANMA AVUKATINA GİDİCEZ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Dün küçük bir tartışmamız oldu eşimle, eşim de annemi aramayım diye telefonumu sakladı, bende telefonumu ver yoksa bilgisayarına zarar veririm dedim, o arada elimde ve sırtımda kocaman bir çizik oldu, ayakprmaklarımın üzerine bastım yanlışlıkla ve şu an ayağım çok kötü, yürürken acıyo, biraz da şişmiş sanırım, her tarafım acıyo

bugün boşanma avukatına gidicez anlaşmalı boşanıcaz, çocuğa nafaka ve tümeğitim sağlık giderleirni isticem, iş ciddiye binince neolacak acaba, aynı avukatı tutmak mantıklımı şu an çekişmeli dava istemiyorum neye dikkat etmeliyim

Siddet mi gordun,cizikler nasil oldu? Ayak parmaginin uzerine basiyoruz hepimiz genelde yurumek icin,anlamadim o yuzden. Eger siddet gorduyseniz polise gidin sizi hastaneye gotururler rapor alirsiniz. Sonra gorun davanizi.

Siddet mi gordun,cizikler nasil oldu? Ayak parmaginin uzerine basiyoruz hepimiz genelde yurumek icin,anlamadim o yuzden. Eger siddet gorduyseniz polise gidin sizi hastaneye gotururler rapor alirsiniz. Sonra gorun davanizi.
ayak parmaklarım arbedede kıvrıldı içe doğru bastı, şu an çok acıyor

çizikler de cep telefonumu annemi aramayımdiye saklayınca bilgisayarına doğru koştum, o da bilgisayarı almıyımdiye engellemeye çalışırken kolumu ve sırtımı çizdi morluklar var tam şiddet mi bilemedim

Uçak yolculuğundan eşine öfkesi geçmeyen konı sahibisin ordan hatırlıyorum sizi gerçekten istiyorsan anlaşmalo olysız boşan çekilmeli çok yıpratır insanı

ayak parmaklarım arbedede kıvrıldı içe doğru bastı, şu an çok acıyor
Bir onceki konunu da okudum. Adam sana siddet uyguluyorsa hala ne isin var onunla? Polise git hemen, hastaneye yollarlar seni. Proseduru dogru takip etmezsen bir ise yaramaz. Sonra davani acarsin. Meslegin varmis, calisir bakici tutarsin cocuguna. Bir erkege bu kadar ihtiyaci olmamali bir insanin. Hala da ayni evde durmayacak kadar da gururlu olmali bir kadin

çizikler de cep telefonumu annemi aramayımdiye saklayınca bilgisayarına doğru koştum, o da bilgisayarı almıyımdiye engellemeye çalışırken kolumu ve sırtımı çizdi morluklar var tam şiddet mi bilemedim
Şiddet değil bnce çocuk musunuz siz kızınca telle pc birbirinizi tehdit ediyorsunuz boşanacaksam alır ikisinide kırarım gramda acımam

Daha naapsin ,öldürülmen mi gerekiyor TAM siddet olmasi icin?

Daha naapsin ,öldürülmen mi gerekiyor TAM siddet olmasi icin?
Bir onceki konunu da okudum. Adam sana siddet uyguluyorsa hala ne isin var onunla? Polise git hemen, hastaneye yollarlar seni. Proseduru dogru takip etmezsen bir ise yaramaz. Sonra davani acarsin. Meslegin varmis, calisir bakici tutarsin cocuguna. Bir erkege bu kadar ihtiyaci olmamali bir insanin. Hala da ayni evde durmayacak kadar da gururlu olmali bir kadin
annem evinin anahtarını gönderecek onu bekliyorum

Hastaneye gidip darp raporu alin onunla sikayetci olun oncelikle. Yoksa yediginiz dayaklar yaniniza kalir.
Siddet olunca dava cok uzamiyor, isteklerinizi de kabul ettirirsiniz.

Back
X