Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence :21:

$DSC02857.webp
$DSC02861.webp
$DSC02860.webp
$DSC02862.webp

Güzel olmuş gerçekten.
Boyanın üstüne mi boyadın yoksa kendi saçının üstüne mi?
Renk kataloğunu bulursan paylaşır mısın burda?
Çabuk akar mı acaba :44:

boyanın üzerine boyadım saçımda akmış bir bronz kahve vardı .

işte renk kataloğu yok yokkk arkadaşlarr mükemmel renkler kararsız kalmamak elde değil

Neva Kozmetik

Ay sayfayı açar açmaz istediğim renk çıktı karşıma,mavi!
Gerçekten çok güzel görünüo saol çok işime yaradı bu

Ay sayfayı açar açmaz istediğim renk çıktı karşıma,mavi!
Gerçekten çok güzel görünüo saol çok işime yaradı bu
[/QUOTE

ne demek tatlımmmm çok beğendim bu boyayı fiyatıda çok uygun 5 lira .
2 paket boya ile beline kadar saç boyanır çünkü çok var tüplerde .
zemin uygunsa katalogdakilerin aynısı tutuyor bukadar da olmaz :)

Yoğun mavi olan bi marka bulamamıştım hepsi mavi siyah gibiydi,bu çok güzel tam istediğim gibi.
Nerde bulabilirim ki görmemiştim bunu hiçbi yerde umarım bulabilirim

çok güzel olmuş,benimde kullandığım ve hep önerdiğim bir boya çok kez buarada paylaştım hatta,tavsiyede bulundum..gerçekten güzel bir boya ve şuanda 1 lana 1 bedeva dün ben öyle aldım ...:31:

Yoğun mavi olan bi marka bulamamıştım hepsi mavi siyah gibiydi,bu çok güzel tam istediğim gibi.
Nerde bulabilirim ki görmemiştim bunu hiçbi yerde umarım bulabilirim

kuaför malzemeleri satan yerlerde veya büyük kozmetik mağazalarında bulabilirsin tatlımm :21:

küllü renkler haricinde diğer tonlarda hep dorelik var gibi geldi bana. doğal tonlarında mesela, açık kumral gibi...doreliği fazla mı bu boyanın, yoksa ekran görüntüsünden dolayı mı öyle görünüyor?

rengı cok guzel olmus gercekten.buarada bişey sorucaktım actıgımız konuları nasıl kapatabılırız.

küllü renkler haricinde diğer tonlarda hep dorelik var gibi geldi bana. doğal tonlarında mesela, açık kumral gibi...doreliği fazla mı bu boyanın, yoksa ekran görüntüsünden dolayı mı öyle görünüyor?

saçın doğal yapısında dorelik var zaten katalogdaki boyaların çoğunda dorelik olur sadece bu markada değil hepsinde aynı sonuç denemedğim marka kalmadı ama allahtan doreliği seviyorum parlak parlak bakırımsılık çok hoşuma gidiyor :24:

canım saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan :61:
birşey sorucam aldığın boyanın içinde yıkama sonrası bakım kremi varmıydı?

çooook güzel olmuş rengiiiiiii çok beğendimmm... bnde karamel istiyorum ama cesaret edemiyorumm

bu tonlar 1 -2 ay sonra akınca hep karamel oluyor canım daha öncede kullanmıştım iki rengide kullanmış oluyorum tek boyayla :)

Back
X