- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
anladdddddddddddddımmmmmmmmmmmtepkiler noldu Allahaskına

kız buna ben lez değilim
 diyip tokat atmıştır ne olacak hahahhaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çok utandım tabi en yakın arkadaşım nasıl gülüyor bende en son derse yerden katılmıştım
 çok utandım tabi en yakın arkadaşım nasıl gülüyor bende en son derse yerden katılmıştım 
kız buna ben lez değilimdiyip tokat atmıştır ne olacak hahahhaha

Puahahahah böyle arkim olsun isterdim süper kız
 bide kız nerdeyse bağıordı ne hayat kanınmı hahahhahahha hoca bzi dersten atıyodu yaaaaaaaaaa
 bide kız nerdeyse bağıordı ne hayat kanınmı hahahhahahha hoca bzi dersten atıyodu yaaaaaaaaaa
Sonunda

kırmızı surat
 kırmızı surat  hahahah valahi cok güldüm gece gece benim koçiş mızmızlanmaya basladı öptüm seni ve herjesi kuzu gibi yatın koç gibi kalkın
 hahahah valahi cok güldüm gece gece benim koçiş mızmızlanmaya basladı öptüm seni ve herjesi kuzu gibi yatın koç gibi kalkın 

Puahahahah böyle arkim olsun isterdim süper kız
 birgün matematik hocamozla arkadaşlar bir şey konuşuyordu isim benzerliğinden dolayı ben de okuldaki memur sanmıştım meğersem ünlü birindem bahsediyorlarmış bend esaf saf diyorum evet ya bilmez miyim bana da şöyle böyle diyor hoca garip bir şekilde bamıştı ve artık beni görmüyor
  birgün matematik hocamozla arkadaşlar bir şey konuşuyordu isim benzerliğinden dolayı ben de okuldaki memur sanmıştım meğersem ünlü birindem bahsediyorlarmış bend esaf saf diyorum evet ya bilmez miyim bana da şöyle böyle diyor hoca garip bir şekilde bamıştı ve artık beni görmüyor 
Daha hatırlamadığım neler varbirgün matematik hocamozla arkadaşlar bir şey konuşuyordu isim benzerliğinden dolayı ben de okuldaki memur sanmıştım meğersem ünlü birindem bahsediyorlarmış bend esaf saf diyorum evet ya bilmez miyim bana da şöyle böyle diyor hoca garip bir şekilde bamıştı ve artık beni görmüyor

ögretmenlern artık seni tanıması lazım cicimmm
 ögretmenlern artık seni tanıması lazım cicimmmögretmenlern artık seni tanıması lazım cicimmm

hahahahah sesli güldüüüümAhaha
Evde kimse yokken tuvaletin kapisi acil işedim

Ooo anlatmayayim ilerisini , bu kadari yeterli. :))
Pismanda degilim , haketmisti. :)
 neler yaptin kim bilir
 neler yaptin kim bilir 
evet pek bi çılgınız arada canım sıkılınca da duvarı ısırıyorum

Vay anasiniii
Fantazi iyiymis
 yerden yazıyorum değişiklik olsun
 yerden yazıyorum değişiklik olsun 
utandım bir anyerden yazıyorum değişiklik olsun

Bende duvar dibine çömelip yazicam birazdan

Taşlamayla koçaklamayı birleştirin işte

Ahahaohoha