Bugun boyle bir cilginlik yaptim .

ben depresyondayken de çok yiyorum kii :27::27: gerçi bu ara gaza geldim nişanım yaklaştı diye dün diyete başladım ama bakalım hayırlısı :9::9:

ben çok su içiyorum yaa, mutlaka 3 lt oluyor benm hergun, 5 mi içsem acaba boyun fıtıgım geçsin die :33:

yaa bence beni deniz tutmaz ama sevgilicegizim ya kendine güvenmiyor bu konuda yada işini tamamen garantiye almak istiyor :27:

1 aylık ne bahane bulcakmışsın evdekilere peki beyefendi bu konuda yorum yaptımı :27::27:
Evlenince balayi için düşünüyor onu :))
Sahi simdi de gidelim desem ikiletmez ya neyse :1:
Peki günde 3 lt suyu nazil iciyorsunuz:1:
Ben 3 bardak icersem benden iyisi yok:1:
Belirli diyet listeniz var mi yoksa azaltiyor musun ?:1:
Babam boyle pasta yapmaya nerden ogrendi:27:

Ahaha:1:
Bir ara acayip nette takiliyordum .
Ne yemek ne su 2 hafta kadar gece 5 te hatip sabah 12 de kalkiyordum 7 kilo vermistim:9:
İhmal etmeye gelmez su aman ha :)
Bel fitigi boyun fitigi hep bundan:1:

Kolum ağrıyor hep bundan demek:30:
Susuz ölmüşümmmm:7:
Canım ben kilo da veremiyorum. .
Çünkü yemeyip yemeyip saldırıyomm:52:

Evlenince balayi için düşünüyor onu :))
Sahi simdi de gidelim desem ikiletmez ya neyse :1:
Peki günde 3 lt suyu nazil iciyorsunuz:1:
Ben 3 bardak icersem benden iyisi yok:1:
Belirli diyet listeniz var mi yoksa azaltiyor musun ?:1:
Babam boyle pasta yapmaya nerden ogrendi:27:

hee şimdi anladımm :27::27: iyi fikirmiş yaa 1 aylık balayı :1: benm paşa da ister kesin ama 1 ay kimse izin vermez, dönünce işsiz kalırız borç içinde boguluruz artık :52::52:

ben suyu çok seviyorum, 1.5 lt lik şişem var onu hiç yanımdan ayırmıyorum evde. ve aklıma geldikçe içiyorum ondan. 2 şişe de mutlaka bitiyor bi günde :34: gözünün önüne koy gördükçe canın ister belki :1:

diyet listem de tam olarak yok aslında da ara öğünlermi yapmaya çalışıyorum, bide yemekte biraz azaltıyorum. akşam 8 den sonra da bişey yememeye çalışıyorum, ki gece 2 de yattıgım için normal sanırım :ssz: 3 ayda 7 8 kilo vermem lazım yoksa nişan kıyafeti içinde pek hoş gözükmeyebilirim, kaynanamlarda beni begenmezse sonra seyreyle cümbüşü :30::30:

hee şimdi anladımm :27::27: iyi fikirmiş yaa 1 aylık balayı :1: benm paşa da ister kesin ama 1 ay kimse izin vermez, dönünce işsiz kalırız borç içinde boguluruz artık :52::52:

ben suyu çok seviyorum, 1.5 lt lik şişem var onu hiç yanımdan ayırmıyorum evde. ve aklıma geldikçe içiyorum ondan. 2 şişe de mutlaka bitiyor bi günde :34: gözünün önüne koy gördükçe canın ister belki :1:

diyet listem de tam olarak yok aslında da ara öğünlermi yapmaya çalışıyorum, bide yemekte biraz azaltıyorum. akşam 8 den sonra da bişey yememeye çalışıyorum, ki gece 2 de yattıgım için normal sanırım :ssz: 3 ayda 7 8 kilo vermem lazım yoksa nişan kıyafeti içinde pek hoş gözükmeyebilirim, kaynanamlarda beni begenmezse sonra seyreyle cümbüşü :30::30:

Enişte beğenmiş onlara ne:33:
İsveç diyeti yaptim ben 2 hafta kadar tam uymasamda genel olarak uyguladim 6 kilo verdim veremezsen son iki hafta bunu yaparsin:1:

Diyet yaparken bende oyleydim :1:
Gündüz yemezdim yemezdim aksam 10da bi yerdim pasta börek ne varsa:33:
Kilo almiyorsaniz yine iyi:1:

bikaç haftadır bende öyleydim, her sabha kalkıp diyete başlıyordum, ama yemek yemeyi unutuyorudum sonra gece vakti gözümü doyurmaya çalışıyordum bi daha :14: şimdi o yuzden ara öğünlerime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum :31:

Enişte beğenmiş onlara ne:33:
İsveç diyeti yaptim ben 2 hafta kadar tam uymasamda genel olarak uyguladim 6 kilo verdim veremezsen son iki hafta bunu yaparsin:1:

enişte de arada laf çarptırıyordu da geçen bi ağzının payını verdim şimdi ses çıkartamıyor :27: gerçi eski nişanlımın annesinden öyle şeyler duyuyodum ki kilo konusunda bu sefer çok tırsıyorum :18: ki öle aşırı kilolu bir insan degilim, kilomu da göstermem ayrıca :18: ne var yani 40 42 bedensem :19::19:

nasıl bi diyetmiş o isveç diyeti :53: 2 haftada 6 kilo muu :53::53: hiç bişey yemiyo musun yoksa :53::53:

bikaç haftadır bende öyleydim, her sabha kalkıp diyete başlıyordum, ama yemek yemeyi unutuyorudum sonra gece vakti gözümü doyurmaya çalışıyordum bi daha :14: şimdi o yuzden ara öğünlerime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum :31:

enişte de arada laf çarptırıyordu da geçen bi ağzının payını verdim şimdi ses çıkartamıyor :27: gerçi eski nişanlımın annesinden öyle şeyler duyuyodum ki kilo konusunda bu sefer çok tırsıyorum :18: ki öle aşırı kilolu bir insan degilim, kilomu da göstermem ayrıca :18: ne var yani 40 42 bedensem :19::19:

nasıl bi diyetmiş o isveç diyeti :53: 2 haftada 6 kilo muu :53::53: hiç bişey yemiyo musun yoksa :53::53:
Çok AC kalmiyorsun aslında ama ilk 3-4 gün biraz zirlaniyorsun tabi:1:
Ben bol bol yürüdüm o 2 hafta .
Günde en az 1 saat yyürüdüm.
Suya da limon sikarak içtim.
Sende oöyle denesene madem çok su iciyorsun .
İnsanlar konuşur onlari umursama:37:
Bana çalık demişti hic tanimadigim bir kadin:27:

Çok AC kalmiyorsun aslında ama ilk 3-4 gün biraz zirlaniyorsun tabi:1:
Ben bol bol yürüdüm o 2 hafta .
Günde en az 1 saat yyürüdüm.
Suya da limon sikarak içtim.
Sende oöyle denesene madem çok su iciyorsun .
İnsanlar konuşur onlari umursama:37:
Bana çalık demişti hic tanimadigim bir kadin:27:

sadece yürüyüşle ve suya limon katmakla mı verdin 6 kiloyu :53: valla şuan yapmaya başlarım eğer öyleyse :1::1:

suya limon katmayı hep duydum da 1 gün yapsam ikinci gün unutuyorum yaa :37: telefona yuklenen programlar varmış su iç diye hatırlatan, bende suya limon koy dien bir program mı arasam acaba :37:

yaa başkalarını umursamam ben de kaynana deyince geriliyorum :18: zamanında çok çektim ondan heralde, olumsuz bişey duyarsam çok üzülürüm :50: ki zaten diyorum ya 7 8 kilo versem bana yetecek, 3 ayda başarabilirim inşallahh :18:

yurtta gizlice köpek beslesem odamda
iyi çılgınlık olur hee
ama hayvanı dolapta saklamak
hayvana yazık olur di mi :50:

sadece yürüyüşle ve suya limon katmakla mı verdin 6 kiloyu :53: valla şuan yapmaya başlarım eğer öyleyse :1::1:

suya limon katmayı hep duydum da 1 gün yapsam ikinci gün unutuyorum yaa :37: telefona yuklenen programlar varmış su iç diye hatırlatan, bende suya limon koy dien bir program mı arasam acaba :37:

yaa başkalarını umursamam ben de kaynana deyince geriliyorum :18: zamanında çok çektim ondan heralde, olumsuz bişey duyarsam çok üzülürüm :50: ki zaten diyorum ya 7 8 kilo versem bana yetecek, 3 ayda başarabilirim inşallahh :18:
Verirsin ya çok sikma kendini:1:
İnternetten bak tarife:1:

Başlardan diyet arkadasi olalim 2 kilo vermem gerek benimde:1:

yaa bu diyette nerdeyse hiç yemek yok kii :53::53: sadece neskafeyle öğlene kadar durmak lazım, sonrasında 1 yumurtayla nerdeyse akşama kadar falan :53::53: aslında 2 hafta dişimi sıkıp sonrasında rahat etmek var ama çok kararsız kaldım yaa :44::44:

yaa bu diyette nerdeyse hiç yemek yok kii :53::53: sadece neskafeyle öğlene kadar durmak lazım, sonrasında 1 yumurtayla nerdeyse akşama kadar falan :53::53: aslında 2 hafta dişimi sıkıp sonrasında rahat etmek var ama çok kararsız kaldım yaa :44::44:

Ben aralarda elma yedim hep .
Çok acikmiyosun bir iki gün dene bence

Ben aralarda elma yedim hep .
Çok acikmiyosun bir iki gün dene bence

aralarda bişey yiyip içebiliyor muyuz :44: benm okudugum yerde ısrarla esktradan çay bile içmeyin yazıyordu da ben çaysız düşünemiyorum ki kendimi :44: eğer araya elma yada çay koyabiliyorsak deneyebilirim sanırm :44:

Back
X