Bugun boyle bir cilginlik yaptim .

olur vallaa, bende düşündüm düşündüm ananem uyurken sevgilimin arkadaşının evini basmamı çılgınlık olarak gördüm :27::27: onda da evi basamadım ben gelmeden sevgilim dışarı çıkmıştı yani düşün :27::27:

Hahahah :1: Sakin bi kız olduğumdan mıdır çılgınlıklardan hep uzağım mesela kuzenlerim gece evden kaçarlardı yazlıkta babaları uyuyunca bana diyolardı yok ya ben uyurum ne işim var diyodum 'amma tuzsuzsun' diyolardı :1:

Hahahah :1: Sakin bi kız olduğumdan mıdır çılgınlıklardan hep uzağım mesela kuzenlerim gece evden kaçarlardı yazlıkta babaları uyuyunca bana diyolardı yok ya ben uyurum ne işim var diyodum 'amma tuzsuzsun' diyolardı :1:

hayat uzun yaa daha çılgınlıklar yaparsın eminim :27: bu yaz mesela dene evden kaçmayı :27::27:

Geleyim beni de kendine benzet eğlenceli olayım azıcık :27: Genelde yakın arkadaşlarımda sakindir çok çılgın birileri olsa insan ister istemez ayak uydurur :51:

Hic sakin bir insan olamafim bende :1:
Günlük hayatta boyleyim KKda da boyleyim:1:
Benim en yakin arkadadim da catlak:27:

Bana her zaman uyar anlastik :1:

:46::46::46: gazamız mubarek ola o zman :46:

Doğru ya böyle eğlenceli insanlara çok özeniyorum :1::1:

ya bana kalsa ben daha deli bişey olurdum da babamın korkusuna frenledim çoğu şeyi :27: bitek söz konusu aşk olunca biraz sınır tanımaz olabiliyorum :9::9:

Ahaha:1:
Kotu ornek olma:9:

baya bi kötü örnekim bugun :27: önce sana dedim tatile gitmek için yalan bul die, şimdi shanna ya diyorum evden kaç diye :52::52:

Hic sakin bir insan olamafim bende :1:
Günlük hayatta boyleyim KKda da boyleyim:1:
Benim en yakin arkadadim da catlak:27:

Hayattan zevk almayı biliyosunn :8: Ben bazen robot gibi programlandığımı düşünüyorum aynı hareketler aynı verdiğim tepkiler aynı hihihi :1:
Düşündüm düşündüm tek hatırladığım bundan 5 yıl önce falan acayip zayıftık ben 50 kg kuzenim 40 kg düşün :1: sabah sabah kalktık spora gidelim diye zayıflıcaz akılca :8: Koş koş orman var en derinliklerine gitmiştik. kimseler yok birden iki tane küçük çocuk gördük benim aklıma direk 3 harfli olabileceği geldi o an :9: Deli gibi bi koşmaya başladık ama nasıl eve kadar bütün gün bol bol tıkınıp uyumuştuk :1::1: Çılgınlık sayılır mı bilmem ama benim gibi bi kız için baya çılgıncaydı :1:

:46::46::46: gazamız mubarek ola o zman :46:

ya bana kalsa ben daha deli bişey olurdum da babamın korkusuna frenledim çoğu şeyi :27: bitek söz konusu aşk olunca biraz sınır tanımaz olabiliyorum :9::9:

baya bi kötü örnekim bugun :27: önce sana dedim tatile gitmek için yalan bul die, şimdi shanna ya diyorum evden kaç diye :52::52:
Aşk konusunda bende öyleyim ya cesaretliyimdir göze alırım yani herşeyi :1: Kaçarsam ve yakalanırsam sorumlusu sensin he :27:

ohh iyi bari küçük değilmişsin :27::27:

yazın evden kaçmakla başla sen en iyisi mukemmel bi başlangıç :27:

Evet en iyi başlangıç buuuu gerisi gelir zaten hele de yakalanırsam hayatım gerçekten eğlenceye dönüşür :9::9:

Back
X