Bugün bu sorunu çözmelıyım

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
46
İstanbul
öncelikle merhaba kızlar benım 2 senelık bı ilişkım var sevıyorum oda benı genelde cok kıskanc bı yapım yok aslında ama bazen dıdık dıdık etmeye sevıyorum bazı seylerı huyum bu napım o gün işten gelmiştım cok yorgundum ve erkek arkdsımda erkek kuznıyle dısarı cıktıgını soyledı bende bısey demedım tabı cıkablır sonra bı kez aradım uyucam dmmek ıcın telefonu mesgule attı 5 dk sonra benı aradı ben tabı bıraz tavır yaptım nerdesn bı ton ses gelıo sahıldeym ben dedı amcamlar ve kuznm var onun bı işi ıcın geldık dedı bı mal çekme işi vardı dedı ama ben bişeylerı aklıma getrdm neyse kapadım telı uyudum sabah bulustuk gayet guzeldi ama bana dedıkı bı arkdsım var merve cok yakındı baabsı olmus sahıl yerınde bı gun ugrucam ona dedı ayıp oldu dedı sonra gecen geceyı sormadım neyse eve bıraktı benı gece bı yerden haber aldm yanlrında bı kız varmıs ve sahılde oturmuslar bende dırek aradım bana dogruları soyle dedım oda dokuldu hemen yok kuzenımın eskı svglısının arkdsı ıste oraya gıtmısken konusalm dedık dedı kızın adıda merve dedı sana desem bana trıp atıcktın dedı kavga edıcektık dedı bende halbukı tavır alırım sonra anlrım durumu neyse dedıkı ya zaten ayrı masalarda konustuk dedı ama daha once blustgmuz gunde en yakın arkdsmın babası oldu adı merve sahıl yerınde oturyo demıstı bı gun ugramam lazım demıstı dun telefonda solyledım bana bagırdı cagırdı sen bana guvenmeıosun tavırlarına gırdı kufur ettı ıste ayrılırım vs dıyıp kendı kafasına göre telefonu kapadı yuzume bende ama ınanın şok oldum yaa bana yalan soylemedı okadar guvenımı kırdıkı olay cok buyuk degıl ama demkkı hep böyle yapıodu bı gun oldu uzerınden ben sızce nası davranmalıyım napmalıyım ayrılsam mı dıye sabaha kadar dusundum cok kırıldım ya

hem yalan söylüyo sonra da diyo ki sen güvenmiyo musun bana ve teli kapıyo üstelik sövüyo...çok merak ediyorum sen bundan sonra ona nasıl güveniceksin ?hangi dediği doğru diye düşünüp durucaksın..senin hiç bir suçun yok bence bir de sövmüş..oooo ayrılman için öyle çok sebebin varki..hiç düşünme bile derim.bir de tehdit etmiş ayrılırım falan diye..sana tavsiyem kendine değer ver ve kendine saygılı ol..sana söven yalan söyleyen biriyle nasıl birlikte olucaksın..biliyorum zor karar üzülüceksin ama 40 yıl üzülmektense 4 gün 4 ay üzülmeyi tercih etmen lazım..bak bir sürü kişi boşanıyo bu gibi sebeplerle..

bende cok şaşrdm ayrılmayı suan aklımdan gecırmıyrm zor olucak ama onunla konusmak bıle ıcımden gelmıo yaa sankı ıcımde bıseyler yerınden oynadı yanı ne blım bıseyler oldu ya aramadı bende onu aramıcm belkıde böle bıtecek yavas yavasama benı ararsa onu utandırmak ıcın ne demelıyım en azından vıcdanı sızlasın

yalan söylüyor sonra sen ortaya çıkarınca seni bastırmak için bağırıp çağırıyo .. klasik erkek numarasıı.. savunma yapamayınca dalavere ile konuyu unutturacaklarını sanıyorlar.

Back
X