Eşimle 9 aydır evliyiz 2 senedir de tanışıyoruz. Eşim çok vefakar, çok anlayışlı, çok sabırlı bir insan. Kötü huyları olmayan algısı yüksek olan bir insan.
Bugün ilk defa şöyle birşey yaşadık:
Benim bir konuda sabırsız ve fevri bir çıkışım oldu o da 'elimin tersiyle ağzına çakarım, damarıma basma' dedi ve bunu derken kolu havadaydı ve gözgöze bakıyorduk koltukta oturmuştuk. Gerçekten söylüyorum eşimin söylediğini algılayamadım tuhafıma gitti ama boğazımda bir düğüm düğümlendi ki o düğüm halen boğazımda var.. gözlerim de dolu. Anlamıyorum böyle birşeye nasıl cesaret edebildi.. kendisinin şiddete karşı olduğunu şiddet yanlısını gördüğünde karşı geldiğini bildiğim bir insan niçin böyle davrandı nasıl davranabildi anlamıyorum. Fiziki olarak ağzıma çakmamış olsada psikolojikmen ağzıma o yumruğu caktığını hissediyorum.. Tuhafım şu anda.. Son bir kaç gündür ise ağzında daha önce duymadığım kullanmadığı kelimeleri duyuyorum ( argo) bana değil tabii ama genel itibari ile sıkça kullanmaya başladığı bir uslup var dün ikaz ettim ve dedim ki böyle konuşman hoşuma gitmiyor sana yakışmıyor o da 'şakadan da mı anlamıyorsun'diyip cevap vermişti bende böyle şakalar olmaz tuhaf yani demiştim. Öyle işte..
Normalde birbirimize karşı güzel konuşuyoruz birbirimizi de seviyoruz ama çok tuhafıma gidiyor böyle şeyler ne böyle yetiştim ne böyle kelimeler duydum..
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Eşime kırıldım ve birazda öfkeliyim. Şiddetin seviyesi yoktur benim gözümde teşebbüz ise aynı ahmaklıktır, ve çok gücüme gidiyor. Lütfen yardım...