Bugün canınız ne yapmak istiyor:?

akşamm sevgilimle akşam güneşine karşı sahil kenarında oturup kahve içmeyi istiyorum:16: ama malesef o da ben de çalışıyoruz:59: yani bu canımızın istediğini her zaman yapamıyoruz demek oluyor:43::27:

kendimi resetlemek yep yeni biri haline gelmek

bugun canım çalışmak istemiyor:19: evde oturup türk kahvesi içmek istiyorum elimde gazete ya da kitap okuyup:27:

bungee jamping yapmaaak isterdim ama böyle ps: ı love you da ki kadın gibi böyle nehir üstüne doğru =))

sonra enerji toplayıp hem yapmak hem yapmamak istediğim giysi alışverişini yapmak..hemde bi 5-6 ay idare etçek şekilde

sonra daaaa dolgun cüzdanımlaaaa d&r a girip ne istiyosam ama ne istiyosam hepsini almak =) para derdi de olmasın birisi koysun cüzdanıma parayı =)

sonrada odamı değiştirmek ve birkaç hafta eve tıkılıp rahat rahat kitap okumak film izlemek spor yapmak istiyorum =)))

birde hep istanbulda sahile bir banka gidip termosum ve battaniyemle sabahlamayı isterdim kitap falanda alıp..gaspçılar rica etsem bari 1 gece evden çıkmayın anacım tamam mı rahat rahat sahil de uyuyabileyim ...

emme aç gözlüymüşüm be :51::52::53::32:

Kulak damlalarımı kullanmamak istiyorm güde 3 kez iştrm güçtrn geri kalıyorum ya :(

Aylaklık yapmak ve tüm kitapları yakmak,hatta yakmakla kalmayıp hepsini şiş geçirir gibi dizmek.
Kitaplardan nefret ediyorum,Allah'ın belaları ömrümü yediler.

hızlıca karşıdaki duvara koşup yanağımı çarpıp dişimi kırmak istiyom.lanet şey gene sızlamaya başladı....

Back
X