• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün canınız ne yapmak istiyor:?

akşamm sevgilimle akşam güneşine karşı sahil kenarında oturup kahve içmeyi istiyorum:16: ama malesef o da ben de çalışıyoruz:59: yani bu canımızın istediğini her zaman yapamıyoruz demek oluyor:43::27:

işten izin alıp tek başıma deniz kenarına sahile gidip ağlamak gülmek düşünmek öylecebaka kalmak istiyor

kendimi resetlemek yep yeni biri haline gelmek

bugun canım çalışmak istemiyor:19: evde oturup türk kahvesi içmek istiyorum elimde gazete ya da kitap okuyup:27:

her zamanki biricik sevdiğimin yanında olmasını istiyorum:14:

bungee jamping yapmaaak isterdim ama böyle ps: ı love you da ki kadın gibi böyle nehir üstüne doğru =))

sonra enerji toplayıp hem yapmak hem yapmamak istediğim giysi alışverişini yapmak..hemde bi 5-6 ay idare etçek şekilde

sonra daaaa dolgun cüzdanımlaaaa d&r a girip ne istiyosam ama ne istiyosam hepsini almak =) para derdi de olmasın birisi koysun cüzdanıma parayı =)

sonrada odamı değiştirmek ve birkaç hafta eve tıkılıp rahat rahat kitap okumak film izlemek spor yapmak istiyorum =)))

birde hep istanbulda sahile bir banka gidip termosum ve battaniyemle sabahlamayı isterdim kitap falanda alıp..gaspçılar rica etsem bari 1 gece evden çıkmayın anacım tamam mı rahat rahat sahil de uyuyabileyim ...

emme aç gözlüymüşüm be :51::52::53::32:

aklını almak:34:

hiç bir şey :25:

işe gelme gibi bir zorunluluğum olmasaydı ,hiç yataktan çıkmamak istiyorumm

Kulak damlalarımı kullanmamak istiyorm güde 3 kez iştrm güçtrn geri kalıyorum ya :(

Aylaklık yapmak ve tüm kitapları yakmak,hatta yakmakla kalmayıp hepsini şiş geçirir gibi dizmek.
Kitaplardan nefret ediyorum,Allah'ın belaları ömrümü yediler.

bugun hiç bişey yapmak istemiyrum:1:

hızlıca karşıdaki duvara koşup yanağımı çarpıp dişimi kırmak istiyom.lanet şey gene sızlamaya başladı....

Back
X