aslican Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2006 199 1 96 45 İzmir 18 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi aslican #1 Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! bugun kiraz bahcelerine gittim kemelpaşa köyüne dha kırazlar olmadı nisanda olucak size ozamanda resım geitircemm kızlar ama papatyalar o kadar güzel olmuslardıki inanın yürüyemedım ezmemek için....her yer halı gibi papatya doluydu...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! bugun kiraz bahcelerine gittim kemelpaşa köyüne dha kırazlar olmadı nisanda olucak size ozamanda resım geitircemm kızlar ama papatyalar o kadar güzel olmuslardıki inanın yürüyemedım ezmemek için....her yer halı gibi papatya doluydu...
aslican Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2006 199 1 96 45 İzmir 24 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi aslican #2 evet burası izmir kemelpaşa köyü cok güzeldir oraları devamı kirazlar cıkcınca bayanlar