Bugun çok mutluyum.

ne güzel bir haber yaa hemide ikiz aynı anda büyüyüp giderler isimleride çok güzelmiş maşallah:nazar:
allah kucağınada almayı nasip etsin canım
isimleriyle yaşasınlar inşallah
ALLAH seni onlara onlarıda sana bağışlasın
darısı bana ve tüm isteyen herkese inşallah

öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :nazar::nazar::nazar::nazar:
İki farklı cinsiyet olduğuna göre, çift yumurta ikizi, yani siz çift yumurtlamışsınız...bu nedenle eşinizin ailesinde olmasına gerek yok, bu mucize sizden geliyor :34: :46::46::46::46:
isimleri de pek güzel maaşallah, ama kızınıza iki isim koymayı tekrar düşünün derim, naçizane. Yarın büyüyüp evlendiğinde kendi soyadını koruyarak eşinin doyadını almak isterse 4 kelime olucak isminde zor olabilir :34::34::34: benim kızlara iki isim verirken düşündüğüm bir konu bu :1::1::1: gerçi ben kendi soyadımı kullanmıyorum ama olsun :1::1::1:
ay ne çok konuştum, tekrar tekrar tebrik ederim. Allah ağzınızın tadını bozmasın, nazarlardan saklasın :46::46::46:

evet canım çift yumurta ikizi :) doktorum ıkız olama ihtimalı genlerde olmalı dıyor..:) kızım adıda 2 tane olsun 2 isimli insanlar çok hoşuma gıdıyor
çok karızma gelıyor bana :) uzun uzun :))) rabbım hrkz nasıp etsin canım benım allah razı olsun

çifte mutluluk diye buna derim ben :o) tüü tüü tüüü maşallah bebişlere..
sağlıkla,hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah..
isimleri de pek güzel..
bende çok isterdim anne tarafında olduğu için umutluydum da ama kısmet..
olsun yaa bi tane olsun sağlıklı,hayırlı kusursuz olsun benim olsun di mi yaa :o)

Back
X