Hayır bilmiyor kadinda şok oldu zaten biden noluyo diye bişeyde diyemedi kadinNiye utanıyorsunuz ki? Ayrılmak çok normal bir durum, öyle dağılıp rezil oldum diye kendinizi dibe çekmeyin, eşi de belki sizi kıskanmıştır.
Burda ne konular görüyoruz kocam eski karısına rastladı, onu izledi diye. Eşi sizin eski sevgilisi olduğunuzu biliyor mu?
Rezil olduğunuz kısım tam olarak neresi anlamadımAyy kk hanımları çok çok kötüyüm kendimi nasıl buraya attim bilmiyorum bugün ilçeden merkeze gittim dönerken terkedildiğim eski sevgilim ve eşi dönerken aynı arabada olmasınmı oda şok oldu bende hemen eşine işaret etti kafasıyla arkaya geç diye . Resmen panik atak gibi bisey geçirdim nefes zor aldım aracın kalkmasına vardi daha lavaboya koştum sakinleştirdim kendimi tekrar bindim araca ya 2 saatlik yolu nasıl geldim bilmiyorum dedim allahim keşke yer yarilsa içine girseydim atlatamıyorum ya yaşadiklarimi psikoloğa gitmek istiyorum yok doğru düzgün doktor sonra diyorum doktor hayatimimi değişecek bu durumu kaldiramiyorum napicam inanin bilemiyorum sanki kendimi rezil olmuş hissediyorum bana aciyomudur diyorum sürekli bunları düşünüyorum
Çok kötü birşey ama ya nebileyim diyorumki hep ben kadarmi yüzüne bakilmiycak biriyim kendimden utanıyorumSen neden bukadar panik oldunki zaten o terketmiş rahatsız olan o olmalıykenhiç umursama bile
Çünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozulduRezil olduğunuz kısım tam olarak neresi anlamadım
2 defa okudum sizi yerin dibine sokacak bir şey göremedim
Bitmemiş birşeyler bende demekki olmuyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum hep diyorumki neden ben evlenilcek biri değilmiyim ya diyorum o kadarmi kötüyümNeden bu kadar buyutuyorsunuz o insani gozunuzde? Yasanmis ve bitmis. Artik herkes gibi biri sizin icin.
Yanlış düşünüyorsunuz hem insanlar nişanlısından, eşinden ayrılıyor ne var ki bunda Allah daha iyisini çıkarsın karşınızaÇünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozuldu
Şaka mı yapıyorsunAyy kk hanımları çok çok kötüyüm kendimi nasıl buraya attim bilmiyorum bugün ilçeden merkeze gittim dönerken terkedildiğim eski sevgilim ve eşi dönerken aynı arabada olmasınmı oda şok oldu bende hemen eşine işaret etti kafasıyla arkaya geç diye . Resmen panik atak gibi bisey geçirdim nefes zor aldım aracın kalkmasına vardi daha lavaboya koştum sakinleştirdim kendimi tekrar bindim araca ya 2 saatlik yolu nasıl geldim bilmiyorum dedim allahim keşke yer yarilsa içine girseydim atlatamıyorum ya yaşadiklarimi psikoloğa gitmek istiyorum yok doğru düzgün doktor sonra diyorum doktor hayatimimi değişecek bu durumu kaldiramiyorum napicam inanin bilemiyorum sanki kendimi rezil olmuş hissediyorum bana aciyomudur diyorum sürekli bunları düşünüyorum
Çünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozuldu
Bana aciyodur muhtemelen ondan kaçıyordur sanırımBence yer değiştirerek kendini küçük düşüren karşı taraf olmuş. Aynı yerde yaşıyorsanız karşılaşmanı normal. Ne zannetti acaba görünce koşup sarılacağınzıı filan mı.. Hiç dert etmeyin bence kendinize..
Sonra telefon bir anda aniden calmaya baslayacakti.. Rezillikte son perdeKoycaktın teli kulağına kahkahalar atıcaktın rol kesicektin, çok mutluyum ki totomun kenarı diye, o zaman ona koyardı sen iyi hissederdin belkimsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?