- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü bana acidiğini düşündümBunda rezil olacak ne var ki?
Olan size olmamış. Allah sizi ondan kurtarmış.Onlara bişe olmazda olan bana oldu
Insan sevdiğinden kurulurmu kiOlan size olmamış. Allah sizi ondan kurtarmış.
Evlendigine gore artik unutmalisin...Unutamadım malesefkeşke sevebileceğim biri olsa da unutabilsem acı çekmekten yoroldum
Sevgi bir bütündür. Böyle adama saygi duyulur mu? Saygı duymadiginiz birini sevebilir misiniz?Insan sevdiğinden kurulurmu ki
Unuttum demeyle unutulmuyor aslında unutup unutmama meseleside değil ben kendimi böyle ezik aptal birşey hissediyorumEvlendigine gore artik unutmalisin...
Asla duyulmaz ondan nefret ediyorum bi taraftanSevgi bir bütündür. Böyle adama saygi duyulur mu? Saygı duymadiginiz birini sevebilir misiniz?
Evet unuttum demeyle unutulmuyor. Ama seb kendini guclu gostermedikce o konumda kalirsinUnuttum demeyle unutulmuyor aslında unutup unutmama meseleside değil ben kendimi böyle ezik aptal birşey hissediyorum
Hah işte tam da bu yüzden Allah'a sukredin sizi ondan kurtardığı için. Aile lafiyla hareket eden erkek de olsa kadın da olsa bir cacık olmaz o insandan.Asla duyulmaz ondan nefret ediyorum bi taraftan
Bilmiyorum güçlü olmaktan cok yoroldum bana ayrılırken sen çok güçlüsün dedi sen bunun altından kalkarsın dedi şimdi kalkamıyorum bunun altindanEvet unuttum demeyle unutulmuyor. Ama seb kendini guclu gostermedikce o konumda kalirsin
Ben evet iyi değilim inanin ama geçmiyor işte lanet olsunYerin dibine girmek ne alaka ya delirme
Karşılaşmak normal bişey ne var bunda
Ay sen iyi değilsin,düşünce şeklin yani
Psikolojik destek almalisin bnce. Belkide takinti yaptınBilmiyorum güçlü olmaktan cok yoroldum bana ayrılırken sen çok güçlüsün dedi sen bunun altından kalkarsın dedi şimdi kalkamıyorum bunun altindan
Rezillik dememim sebebi şu terkedilmek çok kötü ya nebileyim tarifi yok bununRezillik değil bu olay bence bir doktora gidin normal değil böyle düşünmeniz
Terk edilen de çok var reddedilen de aldatanlar da var herkes hayatına devam ediyor.Mecburen edeceksiniz bence bir psikoloağ gidin bende gittim ilaç da içtim gerçekten faydası olurRezillik dememim sebebi şu terkedilmek çok kötü ya nebileyim tarifi yok bunun
Ben artık yaşamaktan bile yoroldumTerk edilen de çok var reddedilen de aldatanlar da var herkes hayatına devam ediyor.Mecburen edeceksiniz bence bir psikoloağ gidin bende gittim ilaç da içtim gerçekten faydası olur
Geçer bunlar merak etmeBen artık yaşamaktan bile yoroldum![]()