- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
-
Dün de ona gittim kan testlerinde bir problem çıkmadıDermatologtansa dahiliye öneririm. Önce vucutta ne eksik ona bakılmalı.
Dana kemiği iliği diye aratın internette kürü yazıyor. Ben kullandım memnun kaldım. Ama dökülmeyi kesmez yeni saç çıkarırYok ilk kez duydum o nasıl bir şey?
Tamam çok sağolunDana kemiği iliği diye aratın internette kürü yazıyor. Ben kullandım memnun kaldım. Ama dökülmeyi kesmez yeni saç çıkarır
Geçmiş olsun. Benim de dökülme problemim var, ama bundan dolayı doktora gitmedim hiç. Anlaşmalı olduğu markanın ürünlerini yazmıştır. Illa onlar olacak değil ya. Icerigi temiz ürünlerden kullanabilirsin bence.Arkadaşlar saçımda dökülmeler 10 senedir var. Ama bu sene açılmalar arttı ve özel bi hastaneye gittim devlette randevu bulamadığım için. Kerozan diye bi hap var ve saç bakım maskesi yazdı.
Bi markanın saç spreyini ve şampuanını yazdı ama onları alamadım çok pahalı geldi. Almalı mıyım sizce ? Bir de bunlar olmassa mezoterapi dedi
Şampuana nasıl, hangi, ne kadar maya konuluyor?, nasıl kullanılıyor? Biraz açıklar mısınız?Pahalı şampuanlar yerine doğal şeylerden yanayım ben. Mesela soğan suyu, sarımsak, badem yağı gibi şeyleri kullanabilirsin. Şampuana maya koymak da etkili. Böyle yöntemleri hiç istikrarlı olarak denediniz mi?
Pahalı şampuanlar yerine doğal şeylerden yanayım ben. Mesela soğan suyu, sarımsak, badem yağı gibi şeyleri kullanabilirsin. Şampuana maya koymak da etkili. Böyle yöntemleri hiç istikrarlı olarak denediniz mi?
Pakmaya var ya ondan bir şeker kaşığı kadar sanırım tam emin değilim. Çok kötü kokuyor ama saç sağlığına iyi geliyor. Soğan suyu denedim bir süre, videolardan görmüştüm. O çok iyi geldi, yeni ufak saçlar çıktı. Şimdilerde dax super gro kullanıyorum. Yeni çıkan saçlarım var alnımda vs, 1parmak boyunda şuan.Şampuana nasıl, hangi, ne kadar maya konuluyor?, nasıl kullanılıyor? Biraz açıklar mısınız?
Bir ürünü sık kullanmaktan yana değilim ben. O da zarar veriyor. Haftada 1veya 2 yapılmalı 1,2 ay. Sonra başka bir bakım yada ara verilmeli.Bu seferki çok fena bir dökülme oldu o yüzden çok korkuyorum. Zeytinyağı sürüyordum bi ara sürekli
Mayayı ve soğan suyunu beraber mi Şampuana katıyorsunuz?Pakmaya var ya ondan bir şeker kaşığı kadar sanırım tam emin değilim. Çok kötü kokuyor ama saç sağlığına iyi geliyor. Soğan suyu denedim bir süre, videolardan görmüştüm. O çok iyi geldi, yeni ufak saçlar çıktı. Şimdilerde dax super gro kullanıyorum. Yeni çıkan saçlarım var alnımda vs, 1parmak boyunda şuan.
Mayayı ve soğan suyunu beraber mi Şampuana katıyorsunuz?
Maya olarak kuru maya veya yaş maya fark eder mi?
Şimdi daha iyi anladım canımYanlış anlattım sanırım. Mayayı kuru kullanmıştım ben, yaş maya olur mu bilmiyorum. Soğan başka bir uygulama :)
direk şampuanına mı katıyoruz bu forumda bulamadım da kuru maya suyla karıştırıp diplerine sürüyormuş bu muyduPakmaya var ya ondan bir şeker kaşığı kadar sanırım tam emin değilim. Çok kötü kokuyor ama saç sağlığına iyi geliyor. Soğan suyu denedim bir süre, videolardan görmüştüm. O çok iyi geldi, yeni ufak saçlar çıktı. Şimdilerde dax super gro kullanıyorum. Yeni çıkan saçlarım var alnımda vs, 1parmak boyunda şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?