Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bugün dermatoloğa gittim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yagmuryildirim89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
434
247
33
Arkadaşlar saçımda dökülmeler 10 senedir var. Ama bu sene açılmalar arttı ve özel bi hastaneye gittim devlette randevu bulamadığım için. Kerozan diye bi hap var ve saç bakım maskesi yazdı.
Bi markanın saç spreyini ve şampuanını yazdı ama onları alamadım çok pahalı geldi. Almalı mıyım sizce ? Bir de bunlar olmassa mezoterapi dedi

Dana iliği kürü falan denediniz mi? Dermatologların gereksiz işlemler yaptığını düşünüyorum çoğu zaman

Geçmiş olsun. Benim de dökülme problemim var, ama bundan dolayı doktora gitmedim hiç. Anlaşmalı olduğu markanın ürünlerini yazmıştır. Illa onlar olacak değil ya. Icerigi temiz ürünlerden kullanabilirsin bence.

Şampuana nasıl, hangi, ne kadar maya konuluyor?, nasıl kullanılıyor? Biraz açıklar mısınız?

Bu seferki çok fena bir dökülme oldu o yüzden çok korkuyorum. Zeytinyağı sürüyordum bi ara sürekli

Şampuana nasıl, hangi, ne kadar maya konuluyor?, nasıl kullanılıyor? Biraz açıklar mısınız?
Pakmaya var ya ondan bir şeker kaşığı kadar sanırım tam emin değilim. Çok kötü kokuyor ama saç sağlığına iyi geliyor. Soğan suyu denedim bir süre, videolardan görmüştüm. O çok iyi geldi, yeni ufak saçlar çıktı. Şimdilerde dax super gro kullanıyorum. Yeni çıkan saçlarım var alnımda vs, 1parmak boyunda şuan.

Mayayı ve soğan suyunu beraber mi Şampuana katıyorsunuz?
Maya olarak kuru maya veya yaş maya fark eder mi?

direk şampuanına mı katıyoruz bu forumda bulamadım da kuru maya suyla karıştırıp diplerine sürüyormuş bu muydu

yıllar yılı saç dökülmesi problemiyle uğraştım. 2 sene üst üste mezoterapi ve prp yaptırdım, şu an internette buralarda geziyorum çünkü hiç bi işe yaramadı.Kadınlarda saç ekimi tercih edilen bi durum değil ama saç ektirsem maddi olarak daha az yıpratırdı.Çünkü mezoterapi ve prp seansları baya tuzlu. Tedavinin uygulandığı süre zarfında saç dökülmesi nerdeyse sıfırlanıyor ama tedavi bittikten sonra yine aynı. Şampuanın zaten bi olayı yok bioxin, dermoskinbiotin,ketoral,prozinc vs kullandım ama bi faydası yok. Şu an şampuanda aradığım özellik paraben slikon ve sülfat içermemesi ki bu yeterli. Haplara geleyim, hap olarak bi sene shenmin ve 6 ay kerozan kullandım. Haplar yeni saç çıkarmıyor ancak dökülmeyi sınırlı tutuyor.Hapı bıraktığınız an kafadaki saçın yarısını yerlerde görebilirsiniz. Bu da bi kısır döngüye sokuyor insanı.Hap kullanmaya hiç başlamadan önce nasıldı diyorsun vücudu alıştırmış oluyorsun. Bi yandan tansiyon hapı değil ki ömür boyu kullansan. Birtakım çelişkiler. Saç adına bütün seçenekleri denedim bi tek ektirmesi kaldı haa ayrıca saça yağ sürmek yok maya koymak biotin serum uygulamak anca angaryadır bi faydası olmaz. Faydası oldu diyenlerin dökülmesi de ciddi değildir ya da geçeci bi durumdur o faydası oldu sanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…