Bugün doğum günüm

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Bugün doğum günüm ve eşim bayram koşuşturmasına kapılıp unuttu. Farkında bile değil gibi davranıyor ya da farkında değil. Çok üzgünüm şuan. Ne yapmalıyım ortalığı birbirine katasım var. Pufff çok kötü hissediyorum kendimi.

Bence henüz erken bekleyin.
Gün sonunda cidden unutmuşsa ben aşırı bozulurdum ve bence söyleyin bozulduğunuzu.
Diğer özel günlere çok takılmam yok tanışma yok evlenme...
Ama doğum günü özel benim için bence unutulmamalı.
Mutlu yıllarınız olsun inşallah nice senelere :)

Doğum günün kutlu olsun .

Daha gün bitmedi... hem bugün yoğun cidden unutmuş olabilir ortalığı birbirine katacak bir durum yok.

İnşallah teşekkür ederime Benim içinde doğum günü çok önemli. Umarım unutmaz cidden sorun edebilirim.

Umarım bir şeyler yapar. Normalde geceden kutlardık ses gelmedi bakalım ne olacak.

Dilerim öyle olur canım biz kadınlar özel günlere nispeten daha çok önem veriyoruz baktın unuttu sende onun dg. Unutursun herşey karşılıklı dermişim Şaka bi yana bayram telaşını göz önüne alıp çok büyütüp aranı bozma Allah ömür verirse birlikte daha çok dg kutlayacaksınız

Ne demek bayram koşuşturmacasına insanın aşkitosunun doğum gününü unutması hea? Bu kabul edilebilemez.
Solingen bıçak mıçak var mı oralarda kurban doğramaya ayırdığınız? Kap onu hemen, havada iki salla sonra masaya sapla. Hak etmiş.

Ben de doğum günlerimi çok önemsiyorum sizi anlıyorum :/ ama dediğiiniz gibi koşuşturmadan unutmuştur telafi eder merak etmeyin ortalığı birbirine katıcak bi durum yok :)

Bugün bayram hanımefendi. Bu sene sizin şanssızlığınız olmuş denk gelmiş. Bayram günü beni unuttun diye ortalığı birbirine katma düşünceniz çok çocukça. .

Bayram koşuşturması ile unutması normal, bayram olmasa haklısınız unutmasa daha iyiydi derdim ama şimdi normal geldi. Bence buyutmeniz gereken bir durum yok. Unuttuysa hatırlatin, akşam beraber kutlarsiniz ne olacak. Bunda da böyle olsun.

Gaz vermiş gibi olmayim ama bayram kosusturmasiyla unuttu diye bi bahane yok.
Sevgilimizin esimizin dogum gununde tam o gun mu yapiyoruz hazirligi? Aa bugun sevgilimin dogum gunu ona bugun hediye almaliyim demiyoruz dimi? Hediyesi uzerine en az bi hafta onceden dusunuyoruz plan yapiyoruz.
Yani unuttuysa uzgunum ama bayram telasi diyip gecemezsiniz
Belki unutmamistir caktirmiyordur surpriz olsun diye.
Oncesinden hic konusmaz misiniz boyle seyleri?
Pazar gunu de benim dogum gunum mesela son uc aydir falan dogum gunun de yaklasiyo ha temali bir suru konusma geciyor aramizda

Konuyu açtığınız saat öğlen hemen ne bu celal bayram bir dr kurban bayramı telaşe olur durun bir sabredin hemen ortalığı birbirine katmak nedir ne kadar sabırsızsınız hem bayram günü huzursuzluk çıkarmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…