Bugün dogum yapacam herhalde bi bakarmısınızzzzz

Fey_zaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
149
1
96
38
İzmir
kızlar merhaba 39+4 günlük hamileyim sabahtan beri belimde hafif hafif adet sancısına benzeyen bi agrı var kasıklarım agrıyo bide bel agrım ara ara gidip gidlior doktoru arayıp aramakta tereddüt içindeim agrılarım hemen hemen 20-25dk bi oluo ne dersiniz dogumun başladıgının bi göstergesimi bide pazartesi günü vajinal muayanem vardı 1 cm acılman var dedi :S

Merhaba feyzaa benim doktorum doğum sancısının 5 dakikada bir girdiğini ve yaklaşık bir dakika boyunca sürdüğünü söylemişti. 20-25 dkikada bir geliyorsa biraz erken gibi görünüyor. yine de ara bence doktorunu çünkü belli olmuyor kimisiinin değşik olabiliyor. inşallah kolay bir doğum olsun, bebişini kucağına alıver :)

sen hazırlığını yap bekle doğum sancısı adet sancısından daha şiddetlidir yani benimki öyleydi. 5 dakikada bir olunca gidersin hastaneye. nişanın geldi mi ?

allah kolaykık versin bence sen doktorunu ara neolur neolmaz doğumun çabuk kolay olur inşallah

yok nişanım falan gelmedi doktoru aradım 10dk 1 geldimi ara beni hastaneye gel dedi.şimdi seni yatırsam hastaneye cok beklersin evinde gecir dedi epiduralli normal dogum düşünüorum oyüzden fazla şiddetlenmeden hastaneye gitmem lazım herhalde

Ne güzel doğuma az kalmışa benziyor. Bugün yarın doğurursunuz. Epidural normal doğum istiyorsanız doktorunuzun gibi dediği belli bir aşamayı geçip, çok geç kalmadan gitmek gerekiyor. ıyi doğumlar...

ne güzel o günler bir gelse allah hepımıze sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsın benım daha 4 ayım var sabırsızlık basladı bıle daha sımdıden aksam yıne ruyamda bir prenses vardı kucağımda hep kokladım :)

Bence Doğum yavaş yavaş başlıyor bana sorarsan sonuçta önce yarım saatte bir gelir sancılar sonra 20 dakkada sonra 10 dakkaya düşe birden 5 dakkada bir başlamaz ama herkez farkedemebiliyor doğumunun başladığını sen şanslısın o yüzden 10 dakkaya bir gelmesini beklerken bi yandan güzel bir duş al sonra geç olabilir çantanıda yanına bebeğinin kıyafetlerini al eline onlara bakarak sakinleşmeye çalış düşünkii 9 aylık hasret sona ericek belki akşam saatlerinde belkide yarın bende epidural doğum düşünüyorum 27 haftalık hamileyim.He canım kendini iyi hissediyoorsan bi Yasin oku Gitmeden hayırlı doğumlar canım allah sağ salim evladını kucağını almayı nasip etsin...

Canım yaa yoksun ortalarda yoksa doğumuma gittin allah çabuk ve kolay bir doğum nasip etsin.Allah sana güç ve sabır versin inşallah.

yok yok buralardayım:) agrım olmadıkca temizlik yaptım:)) bugün bana doğum yok anlaşılan agrılar yine aynı sıklıkta girio doktorum arıo sürekli soruo diorum aynı gece belkş sıklaşır falan dedi

evet heran dogum yapmaktasin acilmaya basladigini söylüyorsun.zaten zamninda gelmis.insaallah rabbim rahat bi sekilde dogum yapmani nasip etsin.benimde gece birden sanci gelmisti belimden.sabah altida daha cok siklasti.baktik 10 dakka düstü hastahaneye giitim.4 cm acilmisti.aksam 10 oglumu aldim kucagima

canım inşallah hemencik kurtulursun ve bebişinle eve gelirsin rabbbim hayırlı dogumlar nasip etsin

bugün doktora gittim 2cm acılmam olmuş cumartesiye kdr beklicez ona göre suni sancı falan verilcek:S

Back
X