bugün doğumgünü ve benim yüreğimin,içimin yarası daha çok kanıyor

cnm benim çok hassasım zaten inanki..buraya yazdıkça kendimi iyi hissediyorum ama eleştiri alıncada ayrıca üzülüyorum..dost acı söyler derler ve sizlerde benim dostlarımsınız her biriniz iyiliğim için yorum yapıyorsunuz ama,onun içimde kalması,onun halen aklımda olması kesinlikle benim tercihim olan bişey değil..bazı sevgiler zehirler içini,arınması gerekirken dahada çok sarar bedenini..maniac arkadaşımda asıl sitemi bana değil aslında..beni bu derece zehrleyen,üzen o lanet olası insana..ama inanıyrumki sizlerin desteğiyle geçicek..iyiki varsınız her biriniz...

geçicek canım Benim, ve ilerde iyi ki o kadar acı çekmişim diyeceksin.. çünkü ilerdeki ilişkilerinde acı çekecek yüreğin kalmayacak, taşlaşacaksın Biraz, daha da Bencilleşeceksin, kendini daha çok düşünür olacak kendini kimsenin üzmesine izin vermez hale geleceksin.. Ben acı çekmedim mi ? Sana Burda ahkam kesiyorum Belki ama Ben de anamdan böyle doğmadım..Rast gelmişsindir eski yazılarıma BElki ama Ben ayrılığımın ardından intihar etmiş biriyim.. Düşün yani.. o kadar ki acı çektim, sonra Ben ne yapiyorum annem ne olacak anneme Bunu yapamam dedim.. sen Benim eski hallerimden çook çoook güçlüsün.. ama şimdi iyi ki o kadar acı çekmişim diyorum.. şimdi mi ? Değil sevgilim dünya Beni terketse umrumda olmaz.. önce Ben.. hayat Benden iBaret, bunu öğrendim.. sen de Bu yaşadıklarının faydalarını ömrünün kalan kısmında kullanacaksın canım Benim..

Canım çok haklısın 5 ayda acı kaybolmaz elbette. Ama biraz daha zaman geçtikten sonra acın inan ki çok çok azalacak hatta bitme noktasına gelecek ve bir gün kesinlikle yok olacak zaten. Maniac'ın yazdıklarından elbette unutursun çok takma kafaya, çok üzülme anlamı çıkardım ben ve bu iyi bir rahatlatıcı olabilir diye düşündüm. Sıkma canını sen. Kimse seni daha da çok üzmek ya da sinirlendirmek için yazmıyor buraya eminim ki.yerimseniben

cnm benim çok hassasım zaten inanki..buraya yazdıkça kendimi iyi hissediyorum ama eleştiri alıncada ayrıca üzülüyorum..dost acı söyler derler ve sizlerde benim dostlarımsınız her biriniz iyiliğim için yorum yapıyorsunuz ama,onun içimde kalması,onun halen aklımda olması kesinlikle benim tercihim olan bişey değil..bazı sevgiler zehirler içini,arınması gerekirken dahada çok sarar bedenini..maniac arkadaşımda asıl sitemi bana değil aslında..beni bu derece zehrleyen,üzen o lanet olası insana..ama inanıyrumki sizlerin desteğiyle geçicek..iyiki varsınız her biriniz...

a.s.a.s.

Sorun halledildi herkes uzlaştı anladığım kadarıyla.alkisalkisalkis
Tabi ki de hassas olursun. Sadece zaman diyorum ben. Sen acını doya doya yaşa. ıstemesen de yaşıcaksın zaten. Benim 9 ayı geçti ve artık rahat rahat sevmiyorum diyebilirim. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Düşün yani ancak 9 ay sonra söyledim bunu. Senin daha 5 ay olmuş normal içinde bulunduğun ruh halleri. Ama buraya yazan herkesin de dediği gibi hepsi geçecek endişelenme.:teselli:

inş arkaaşlar..sanırım ruhsal bunalımımda yaşadığım..dediğim gibi depresyon tedavisi görüyorum ve yine ruh halim kötü son günlerde..boğuluyorum..bazen ilaç alıyorum avucuma ne oluyor bana şeytana uyma diyorum..bunun sadece aşk acısı değil,hayatta yaşadığım tüm olumsuzlukların etkisi var sanırım..

inş arkaaşlar..sanırım ruhsal bunalımımda yaşadığım..dediğim gibi depresyon tedavisi görüyorum ve yine ruh halim kötü son günlerde..boğuluyorum..bazen ilaç alıyorum avucuma ne oluyor bana şeytana uyma diyorum..bunun sadece aşk acısı değil,hayatta yaşadığım tüm olumsuzlukların etkisi var sanırım..

geçmiş olsun arkdaşım . istersen bana msn yaz görüşelim ordan sohbet ederiz belki sana yardımcı olabilirim

Back
X