15+4 günlük hamileyim daha önce başka bir doktora gidiyordum.bana daha önceki doktorum ikili test ense kalınlığında anormallik varsa ikili test yapılır demişti.sizin bebeğin ense kalınlığı normal bence gerek yok zaten önemli olan üçlü test zaten onun sonucuna göre bakılıyor dedi ama istiyorsanız yaptırın dedi.bizde üçlü test öenmli diye yaptırmadık.ben bir gün sonra bulunduğum ilçedeki doktora gittim kontorele devlet hastanesine bana çok az kanaman var plesanta diye bir yer varmış orda dikkat etmen gerek dedi ama bana doktorum kanamayla ilgili birşey dememişti.doktoru değiştirdik bugün gittik ikili testi sordu bizde yaptırmadık doktor bize üçlü daha öenmli dedi bence gerek yok dedi dedik.ikili test üçlüden daha öenmli yaptırmanız gerekirdi dedi ama süre geçtiği için yaptıramıyoruz.eşimle çok korkuyoruz ve pişman olduk.bide kanamayı bu doktorda söyledi çok öenmli dedğil ama dikkat etmen gerekir bebek biraz aşağıya düşmüş dedi çok korkuyoruz ve üzülüyoruz.inşlh. birşey olmaz.bu arada kızım olucakmış..