• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

arkadaşımın Babası öldü.. çok üzüldüm çoook.. canıydı , kalesiydi...

Birdaha ayrı bayram geçirmeyeceğimize sevdiğimin söz vermesi beni en mutlu eden şey oldu bugün. :46:
En mutsuz edense saatin 2 sinden beri telefonun çekmiyor olması nedeniyle kapalı olması :( İçimde merak duygusu var fazlasıyla :43:

Bugün beni en çok öğlen yaptığım alışveriş mutlu etti. Sabah başka kıyafetleydim öğleden sonra başka. ama kimse farketmedi... En çok üzen şey de merdivenlerden düşmem ve hala elimin acıyor olması...

Bugün döneceğini söylemesine rağmen sesinin soluğunun çıkmamasına üzüldüm.
9gündür sevindiğim birşey yok ki bugun olsun.

beni bugun annemlerle konusmak mutlu etti uzakta yasiyorum cunku...

ne huzunlendirdi hacdan yeni geldiler annemle babam onlarin kafilesindne bir kadinin kacimislar mekkede 3 gun sonra geri getirmisler..kadin kendini o gun otelden asagi atip intihar etmis..kayinvalidesi kaynipederi eside oradaymis...cok uzuldum hatta uykum kacti bu yuzden..diyanet aciklama yapmis kimseye bildirmeyin insalnari hacdan sogutmayin diye..bende arap ulkesinde yasiyorum hos turkiyedede aksam disari cikilmaz ama ben biliyordum boyle ozellikle arap ulkelerinde kadinlari kacirdiklarini...allah muhafaza insan etkileniyor...

bugün beni yeni aldığım pembiş hırka çookkk mutlu etti :16:
bugün beni hiçbir şey üzmedi düşündüm de üzmedi valla :1: beni üzen bir şeyin olmamamasına da mutlu oldum şimdi kızlar :40:

üst kat komşum çocukların ses yapıyor diye yine kapıma şikayete geldi.oysa onun çocuğun ses yaptı dediği saat benim kızlarım uyuyorlardı derdi ne kadının anlamadım
sinirlerim tepemde sabah sabah moralimi bozdu

bu aralar saçım çok dökülüyor ona çok üzülüyorum:5:
hiç bişide mutlu etmiyor benii..
:14:

Var olduğunu sandığım kişilerin aslında yok olduğu gerçeğini farketmiş olduğuma üzüldüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
akşamımı ziyan etti yok efendim sevgilisi varmış birkaç günlükmüş yeme beni allah bilir ayrılmadan önce bulmuşsundur. offf aman ya bu sinirle yanlış birşey yapmasam bari :50: keşke uyku hapım olsaydı uyuyamamda şimdi :50::50:

Back
X