Kimyasal olabilir mi acabaAmaa bugün yarın adet günümdu bu sabah bu testi yaptım sonuç böyle sonra bir kaç saat sonra aşırı bir sancı girdi karnima belim sirtim ağrıdı ondan sonra kan geldi siyahimsi yoğun adetmi deilmi bilmiyorum şuan sancm kesildi ama kan devammmm yani umut yok hamilelik yok demii yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3141997
İşte bende onu anlamaya çalışıyorumKimyasal olabilir mi acaba
Silik olarak ben de görüyorum.Amaa bugün yarın adet günümdu bu sabah bu testi yaptım sonuç böyle sonra bir kaç saat sonra aşırı bir sancı girdi karnima belim sirtim ağrıdı ondan sonra kan geldi siyahimsi yoğun adetmi deilmi bilmiyorum şuan sancm kesildi ama kan devammmm yani umut yok hamilelik yok demii yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3141997
Allah razı olsun inşallah hepimizinSilik olarak ben de görüyorum.
Rabbim gönlünüzdekini versin insallah.
Kanama adet kanaması da olabilir. Yine birinde görmüştüm kese dışında kanama demişti doktor. Bence doktora gidin bi vakit geçmedenİşte bende onu anlamaya çalışıyorum
Amaa bugün yarın adet günümdu bu sabah bu testi yaptım sonuç böyle sonra bir kaç saat sonra aşırı bir sancı girdi karnima belim sirtim ağrıdı ondan sonra kan geldi siyahimsi yoğun adetmi deilmi bilmiyorum şuan sancm kesildi ama kan devammmm yani umut yok hamilelik yok demii yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3141997
Kimyasal gebelikms evet maalesef pıhtılaşma yüzünden öyleymiş tedavi olucamKanama adet kanaması da olabilir. Yine birinde görmüştüm kese dışında kanama demişti doktor. Bence doktora gidin bi vakit geçmeden
Kimyasal gebelikms maalesefSilik çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa pozitif. Gerçi bu testin sonuçlarında yanılma olabiliyor maalesef. Ancak bi kan verip beta baktırın, kimyasal gebelik olma ihtimali var
Bende şimdi onu yazacaktım size geçmiş olsun İnshaAllah birdahakine sağlıklı bir gebelik oluşurKimyasal gebelikms evet maalesef pıhtılaşma yüzünden öyleymiş tedavi olucam
Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende şimdi onu yazacaktım size geçmiş olsun İnshaAllah birdahakine sağlıklı bir gebelik oluşur
En azından erkenden öğrendiniz süreç kolay ilerlesinKimyasal gebelikms evet maalesef pıhtılaşma yüzünden öyleymiş tedavi olucam
Ben de aynı şeyi yaşamıştım. Kimyasal gebelik olabilir. Daha yoğun adet gibi oluyor.Amaa bugün yarın adet günümdu bu sabah bu testi yaptım sonuç böyle sonra bir kaç saat sonra aşırı bir sancı girdi karnima belim sirtim ağrıdı ondan sonra kan geldi siyahimsi yoğun adetmi deilmi bilmiyorum şuan sancm kesildi ama kan devammmm yani umut yok hamilelik yok demii yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3141997
Evet aynen kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuşEn azından erkenden öğrendiniz süreç kolay ilerlesin
Evet kesinlikle öyle az önce de parça düştü pıhtıydi çok korktum kan sulandırıcı ilacina başladım inşallah bu sorunu atlatiriz senin ne zaman oldu acaba kimyasal gebelik şimdi varmı bişeyBen de aynı şeyi yaşamıştım. Kimyasal gebelik olabilir. Daha yoğun adet gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?