bugün eşim beni üzdü:(((

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar merhaba pazartesı g.doguma gırıcez esımle beraber cok heyecanlı ve mutluyuz hersey ıyı gdıyodu takı sımdı esımle konusana kadar ben annemlerde kalıyorum dr.artık yanlız kalma dedı normal tuvalete oturmak yasak oldugu ıcınde kayınvaldemlerde kalamıyorum evımde kalsam yakın oturuyoruz gelıp bakmasını da ıstemedım annemlerde kalıyorum esımde 2 gun arayla bazen hergun gelıp benı goruyo evımıze gıdıyo hırsız gırıyomus az daha oyuzden gıtmek zorunda kalıyo neyse fazla uzatmıyım nasılsın faslından sonra bugun gelıcekmısın dedım bılmıyorum bı aksam olsunda dedı bnde nıye bılmıyosun ne alaka aksam olmasıyla dedım ıste cok yorgun oluyorum suan da da cok yogun calısıyoruz oraya gelsem gozumden uyku aksa dahamı ıyı falan dedı ben bozuldugumu bellı etmedım tamam dedım kapattım sonucta ınsan gormek ıstıyosa uyku falan bahane anneme anlattım ıyıce sacmalıyosun yavrum o yorgun gelınce sen de onu ole gorunce uzulmıcekmısın hadı gıt de yat demıcekmsın dedı yaaaa kızlar nıye kımse benı anlamıyo benmı tuhaflastım bılmıyorum bana fıkırlerıınızı yazarmısınızsenağlamasenağlama

canım hamilelikten kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum... Eşin içinde zor, hem doğum heyecanı, hem iş stresi birde düzeni bozuldu şimdi. annenlerde belki ayakları uzatıp dinlenemez, yatsa belki rahat edemez,yorgunmuş diyorsun.

canim dogumunun yaklasmasi nedeniyle hassas davarniyorsun bence. bunu normal bir gunde soylese hic kirilmazdin herhalde. gelip orda uyuklayacagina direk evinize gidip dinlensin dimi. dogumdan sonra onun da dinc olmasi lazim. sen yalniz degilsin, ailen var yaninda. esin de kendine iyi baksin ki sonrasinda yardimci olabilsin sana. seni ihmal ettigi, ya da gormek istemedigini dusunme. zannediyorum ki normalde iyi bir ciftsiniz. simdi bunun icin esine kusersen haksizlik etmis olursun ona.

bir avazda kavusursun insallah bebegine, hayirli dogumlar...

sen hamilesin ya hassasın o yüzden yoksa eşin ters bişey söylememiş yani bak annem gelsin sana baksın demek yerine seni annenlere yollamış ve görmeyede geliyomuş üzme kendini hormonların galiba tavan yaptı senin eşin ailanin yanında rahat edemez sen onun ailesinin yanında rahat edebilrimiydin istediyin gibi yatıp kalkabilirmiydin

yorgunda akşama kadar sırtında taş taşımıyorya,, hamileliğinizin son günleri...

özellikle gelmeliki, bir ihtiyacın varmı, nasılsın, iyimisin gözleriyle görmeli..

sanki çocuğu kendisi taşıyor..

yarım saat yanınıza uğramayı göze alamıyor.. taviz vermeyin..:kızgın:

flört döneminde işten çıkıp koşa koşa yanımıza gelirler, evlenince yorgunluktan sularını bile alamazlar..

ahh ahhh.. erkek olmak varmış bu dünyada..:oklava:

şu hamilelik dünyanın en güzel şey olduğu gibi en zor şeyi sanırım :) canım bence bunları kafana boşuna takıyorsun eşin seni kıracak hiçbir şey söylememiş (: o da insan sonuçta kim bilir ne kadar yoruluyordur iş yerinde.bazen benim de nişanlım yorgun argın yanıma gelir ama sevinmek yerine daha çok moralim bozulur.eşinle eve gider dinlenir yarın bomba gibi karıcığının yanında olur :)

bunda üzlecek bir durum yok
bende doğuma gitmeden bir gün önce valizimi toplamıştım gerginliğimi eşimden çıkartmıştımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bebişini kucağına aldığında hepsini unutursun

Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş.

Duygusallık tavan yapmış artık doğal olarak. Seni kıracak birşey söylememiş ki, bugün olmazsa yarın yanında sonuçta, seni pek ihmal etmemiş şimdiye kadar zaten. Valla ben korkuyorum hamilelikten bunları okudukça.

Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş.

Duygusallık tavan yapmış artık doğal olarak. Seni kıracak birşey söylememiş ki, bugün olmazsa yarın yanında sonuçta, seni pek ihmal etmemiş şimdiye kadar zaten. Valla ben korkuyorum hamilelikten bunları okudukça.

:roflol: bu daha nekı bazen gunde 3 defa arar ben az aradın derım surat yaparım bu gıdısle kocamı kaybedıcem aslında farkındayım yaptıklarımın ama nıye hala yapıyorum bılmıyorum:kızgın::kızgın::kızgın:

ayyyyyyyyyyyy kızlar sımdı aradı esım ben cıkıyorum bıtanem bıse ıstıyomu canın bı sıkıntı problem varmı dedı bende yorgunsun eve gıtseydın dedım oda yok senı bı goreyım dedı canım bıse ıstemıyo dedım ılla ısrar ettı cıkolatadamı pastadamı cekmıyo canın ne ıstıyosa alıyım dedı yaaaaa sımdı cok utandım kızlar annem ve sız cok haklıymısınız benım daha akıllı olmam lazım butun yorumlarınız ıcın cok tesekkur derım sızın sayenızde esıme surat yapmadım ve tartısmadık:)))))

:nazar:
ayyyyyyyyyyyy kızlar sımdı aradı esım ben cıkıyorum bıtanem bıse ıstıyomu canın bı sıkıntı problem varmı dedı bende yorgunsun eve gıtseydın dedım oda yok senı bı goreyım dedı canım bıse ıstemıyo dedım ılla ısrar ettı cıkolatadamı pastadamı cekmıyo canın ne ıstıyosa alıyım dedı yaaaaa sımdı cok utandım kızlar annem ve sız cok haklıymısınız benım daha akıllı olmam lazım butun yorumlarınız ıcın cok tesekkur derım sızın sayenızde esıme surat yapmadım ve tartısmadık:)))))

:nazar: bak ne güzelde ilgileniyor e$in seninle..degerini bil canim..
hayirlisiylada dogumunu yap:CüvCüv: ve hiiic bu gibi kücük $eylerden dolayi tarti$mayin insallah..opuyorumnanaktan

:nazar:

:nazar: bak ne güzelde ilgileniyor e$in seninle..degerini bil canim..
hayirlisiylada dogumunu yap:CüvCüv: ve hiiic bu gibi kücük $eylerden dolayi tarti$mayin insallah..opuyorumnanaktan

cok tesekkur ederım cok mutluyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amıııııııııııııınnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X