- Konu Sahibi sokoprenses
arkadaslar merhaba pazartesı g.doguma gırıcez esımle beraber cok heyecanlı ve mutluyuz hersey ıyı gdıyodu takı sımdı esımle konusana kadar ben annemlerde kalıyorum dr.artık yanlız kalma dedı normal tuvalete oturmak yasak oldugu ıcınde kayınvaldemlerde kalamıyorum evımde kalsam yakın oturuyoruz gelıp bakmasını da ıstemedım annemlerde kalıyorum esımde 2 gun arayla bazen hergun gelıp benı goruyo evımıze gıdıyo hırsız gırıyomus az daha oyuzden gıtmek zorunda kalıyo neyse fazla uzatmıyım nasılsın faslından sonra bugun gelıcekmısın dedım bılmıyorum bı aksam olsunda dedı bnde nıye bılmıyosun ne alaka aksam olmasıyla dedım ıste cok yorgun oluyorum suan da da cok yogun calısıyoruz oraya gelsem gozumden uyku aksa dahamı ıyı falan dedı ben bozuldugumu bellı etmedım tamam dedım kapattım sonucta ınsan gormek ıstıyosa uyku falan bahane anneme anlattım ıyıce sacmalıyosun yavrum o yorgun gelınce sen de onu ole gorunce uzulmıcekmısın hadı gıt de yat demıcekmsın dedı yaaaa kızlar nıye kımse benı anlamıyo benmı tuhaflastım bılmıyorum bana fıkırlerıınızı yazarmısınızsenağlamasenağlama