Bugun evlilik yildonumum ama yalnizim

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Kendimi cok kotu hissediyorum.
bugun 4. evlilik yildonumumuz ve ben yalnizim burda gece saat 11:30
yarin arkadasi Turkiyeye kesin donus yapacagi icin toplanmaya karar vermisler bende
tamam git ama cok gecikme dedim aksam 8 de gitti.
Yurtdisinda oldugu icin zaten yalnizliktan bunalmis durumdayim
kendimi birseylere veriyorum dil ogreniyorum onumuzdeki ayda resim kursuna baslicam
ama bunlar maalesef yeterli degil yalnizim ve esimde bu konuda bana destek olmuyor
hem bir dunya insan olsa bile insan esiyle birseyler paylasmak istiyor onunla sohbet etmek
gunde ortalama 2 saat goruyorum desem yalan olmaz bazen daha az
isten gelir yemek yer yorgunum der yatar saat 10 da hapkido kursu var oraya gider
saat 11 de gelir dus alir birsyeler yer saat 12 olur haliyle benim uykum gelir ve yatarim
hayatimiz bundan ibaret,
evlilik bumu? buysa benim canim cok yanmaya basladi.
evde kaldigi surede surekli uykusuzluktan basagrisindan ve yorgunluktan sikayet eder.
bunlar ama ne hikmetse hep benimde gecirilen zamandan calinir yani uyur,
ama arkadaslari caigirinca cogunlukla gider bir iki kere benimle zaman gecirmek istemiyormusun
dedim ne alakasi var diyor
aksam eve gelirken 4 gul getirmis, getimesede benimle oturup bir cay icip sohbet etse daha
makbule gecerdi

ne olacaksa bizim bu halimi bizimki erken yatmıyor ama tv izliyor benm de canm çok sıkılıyor arkadasları ailesi olunca koşa koşa gidiyor bana gelince hiçççççççç birşey yapmıyor bizde yeni ewliyiz bide benmde canım çok sıkılıyor.çalışıyorum bide kendime zor wakit ayırsam da ona waktim çok ama nerde anlayaak insan.aynen öyle bi dolu insan olsun benm için boş sadece eşim olsun.ya ben onsuz bir lokma yemiyorum küçükte olsa nerde olursam olayım onada ayırıp götürüyorum ama o beni hiçççççç düşünmüyor.

geldi az once konustuk dedim boyle olmaz. olmuyorsa zorlamanin alemi yok
ikimizde yetiskiniz dedim. yani belki bunlari rahat soyluyorum der bazilari anliyabiliyorum ama
oteki turlusude olmuyorki. benle vakit gecirmiyorsa bir sorun var demektir
ne onun hayati zindan olsun ne benim
yok diyor ben dalmisim saate diyor birsuru sey soyluyor
ben kararliyim ama zaman veriyorum kendini duzelt dedim.
bu sekilde olmaz olmuyor . yani cok skmamaya ozen gosteriyorum hicbir konu hakkinda da
baski yapmam annemi en son ne zaman aradi onu bile zor hatirliyorum
yani bunca tolaransa hosgoruye ragmen bana bunu nasil yapiyor diyorum
zaten oyle illa onemli gun diye takintimda yok ama boyle surekli olunca
doldu yani.
birde diyor h.sonu seninleym yani niye bana ayirdigin zamani kulfet gibi goruyorsunki
bu gorevmi?

sanırım bütün bayanların derdi aynı bence bütün sorunların bası bu ilgisizliklerle baslıyor ınsan nasıl davranacagınıda bilmiyorki böyle durumalrda acaba serbestmı bırakmalı yoksa ustune mı gıtmelı bu işin..ilgisizlik biz bayanlaın canını gerçekten cok yakıyor keske bi çaresi olsa :(

arkadaşları çağırdığında,evlilik yıldönümünde bile bırakıp gidecek kadar ne yapıyolarmış acaba böyle? :44:

canını sıkma bu erkeklerin hepsi evlenene kadar işte napıcaksın gülüm sende onsuz bişeyler yap sende ona zaman ayırma üzme güzel canını biliyorum biz kadınlar yapamıyoruz işte onlar gibi

bence sende benim gibi kac kendini kurtarmaya calis canim bi 6 yil daha bosa gitmesin bak ben oyle diye diye 17 seneyi doldurdum evli ama dulum esini gine sen 2 saat goruyormussun ben hic goremiyorum sayilir ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen gitsen bu sefer eline ayagina tutusur aman ben ettim sen etme bu sefer daha zivanadan cikar kursa gitmen cok hos nereye kadar sesiz sesiz adami yer bu erkekler ondan sonra biz bisey yapmadik ki derler kalbindeki sesi dinlemeni tercih ederim allah yardimcin olsun ins

Malesef erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar hatta hiç düşünmüyorlar..

Kütük aynıdır değişmez tersten okuncada "kütük"..

sanırım bütün bayanların derdi aynı bence bütün sorunların bası bu ilgisizliklerle baslıyor ınsan nasıl davranacagınıda bilmiyorki böyle durumalrda acaba serbestmı bırakmalı yoksa ustune mı gıtmelı bu işin..ilgisizlik biz bayanlaın canını gerçekten cok yakıyor keske bi çaresi olsa :(
ya inanki ben zaten skan bir insan degilim onu. yani sunu yapma bunu yapma asla demem
onunda bir hayati var saygi duyarim , arkadaslari var gorusucek elbette yani tum bunlara ragmen bana
bu sekil davranmasi zaten koyuyor. bilmiyourm dun baya ciddi konustuk zaman gostericek
ama ben boyle ruhsuz bir sekilde devam etmek istemiyorum. yalniz yasayayim diyemi evlendim??
arkadaşları çağırdığında,evlilik yıldönümünde bile bırakıp gidecek kadar ne yapıyolarmış acaba böyle? :44:
yarin arkadasi turkiyeye kesin donus yapacakmis, zaten git dedim ben ama suyunu cikardi
saat 11 den sonra gelinir mi??
canını sıkma bu erkeklerin hepsi evlenene kadar işte napıcaksın gülüm sende onsuz bişeyler yap sende ona zaman ayırma üzme güzel canını biliyorum biz kadınlar yapamıyoruz işte onlar gibi
hep oyle yapmaya calisiyorum korece ogreniyorum simdi resim kursunada baslicam
yani onu merkez yapmiyorum hayatimda ama zaman gecirmek istiyorum hakli olarak.

bence sende benim gibi kac kendini kurtarmaya calis canim bi 6 yil daha bosa gitmesin bak ben oyle diye diye 17 seneyi doldurdum evli ama dulum esini gine sen 2 saat goruyormussun ben hic goremiyorum sayilir ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen gitsen bu sefer eline ayagina tutusur aman ben ettim sen etme bu sefer daha zivanadan cikar kursa gitmen cok hos nereye kadar sesiz sesiz adami yer bu erkekler ondan sonra biz bisey yapmadik ki derler kalbindeki sesi dinlemeni tercih ederim allah yardimcin olsun ins
ne kadar dogru yazmissin evli ama dulum diye, inanirmisin birak kocamin oldugunu
bazen hayatimda bir erkegin oldugunu bile hissetmiyorum.
ve ben yalniz kalmayi seven briide deiglim hele boyle bir ortamda.
su dili cok iyi bir sekilde ogrenmek istiyorum su an mesguliyetim bu
ani karar vermek istemiyorum kizim var elbette onuda dusunmem lazim ama kendini degistirmezse
benim birseyleri degistrimem gerikiyor.
Malesef erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar hatta hiç düşünmüyorlar..

Kütük aynıdır değişmez tersten okuncada "kütük"..

evet aynen oyle kutuk .
yani hersey evlenene kadarmis hepsi boyle sanirim.

bir ara benimki de oyleydi..bana yorgunum cikamam der,arkadaslari arar hop hadi cikiyoruz..gelde dellenme.bu adamlar ulke disina cikinca mi boyle oluyor bilmiyorum..bir tembellik cokuyor uzerlerine.sadece ben degilmisim,arkadasim da aynisini soyledi..bunlar cete olmuslar:90:
ben artik dir dir yapmiyorum hayatima bakiyorum..
arada da bir de sirinlikle hallediyorum isimi napim baktim obur turlu kavga cikiyor:55:

Son düzenleme:
bir ara benimki de oyleydi..bana yorgunum cikamam der,arkadaslari arar hop hadi cikiyoruz..gelde dellenme.bu adamlar ulke disina cikinca mi boyle oluyor bilmiyorum..bir tembellik cokuyor uzerlerine.sadece ben degilmisim,arkadasim da aynisini soyledi..bunlar cete olmuslar:90:
ben artik dir dir yapmiyorum hayatima bakiyorum..
arada da bir de sirinlikle hallediyorum isimi napim baktim obur turlu kavga cikiyor:55:

ilk evlendigimiz yil mutlaka her aksam yemekten sonra cikardik. yururduk yazsa cay bahcesine
giderdik oturdugumuz yerde baya kalabalik biryerdi.
kissa bir film alir izlerdik ne biliyim simdi kalmadi o gunler
aynen evde durunca basin disim agriyor diye yatiyor arkadaslari ariyor hoop kalkiyor
diyorum ya bazen gercekten hayatimda biri yokmus gibi hissediyorum.
bak simdi yine uyuyor horultusu burdan duyuluyor ya, evde kalincada bu sekilde yalniz birakiyor beni
ama boyle gitmez yani buna daha ne kadar katlanirim bilmiyorum.
en iyisi hic evlnememek hep flort etmek galiba, evlenince adamlar mutasyona ugruyor

Son düzenleme:
uzerinden o kadar gecmis demekk ki ben bunu unutmusum bizde hep disarida parklarda,sokakta dolasirdik..simdi sitenin bahcesine zorla cikariyorumm..birde beni gorunce esnemesi var evlere senlikkk:60:
yaslandik mi ne anlamadimmm:24:

Son düzenleme:
bu konuda ne kadar da sıkıntısı olan warmış bende tek benm zannediyodum hatta abartıyorum diyordum ama yok biz haklıyız ya.hakikaten öyle evlenene kadar.biz çıkarken yada nişanlıyken ne güzeldi şimdi ki halimize bakıyorum da hep nişanlı kalsaydık keşke.adamların tek derdi var oda hallolunca tamam arada yemek yerler o kadar birşey desen kafa ütülüyorsun olur.odunlar odun....alttan almaya çalışıyorum olmuyo.bence iyi bi psikolog da çok iyi olur ama gitmezler.bir çözümü yok mu işin ya??????????????????????????????

ilk evlendigimiz yil mutlaka her aksam yemekten sonra cikardik. yururduk yazsa cay bahcesine
giderdik oturdugumuz yerde baya kalabalik biryerdi.
kissa bir film alir izlerdik ne biliyim simdi kalmadi o gunler
aynen evde durunca basin disim agriyor diye yatiyor arkadaslari ariyor hoop kalkiyor
diyorum ya bazen gercekten hayatimda biri yokmus gibi hissediyorum.
bak simdi yine uyuyor horultusu burdan duyuluyor ya, evde kalincada bu sekilde yalniz birakiyor beni
ama boyle gitmez yani buna daha ne kadar katlanirim bilmiyorum.
en iyisi hic evlnememek hep flort etmek galiba, evlenince adamlar mutasyona ugruyor

ayy hiç güleceğim yoktu valla kız:60:Allah seni iyi etsin emi ne güzel de söyledin mutasyona uğruyo diye
hiç kafana takma benimki de işten gelir 21.30 gibibilgisayar başına gazete okur yemek hazır olunca yemeğini yer
netten tavla oynar hoooop kalkar 2 saaat sonra tv izler onun karşısında sersemleşince de uyumaya gider
yalnız değilsin yani:1:

evliligin ne anlami kaliyorki boyle olunca dun o kadar sey soyledim
bugunde o turkiyeye gidecek arkadasi aradi beni birakirmisin dedi
havaalanina. Mudurden arabayi almaya gitti bende dedim gelicem hep birlikte ugurlayalim.
napayim artik hazirlandik kizimla bekliyoruz evde gelicek diye,
bu arada cocuk ben 4 te cikicam demis bizimki saat 2.30 da firladi varmi bir ihtiyaci diye
su millete gosterdigi inceligi azicikta bana gosterse.
Benim sana ihtiyacim var o ne olucak? bugunde sabah saat 10 da uyandi
kahvalti ettik sonra yaklasik 1 saat birlikte kizimizi sevdik sonrada ben yaticam dedi
saat 1,30 gibi kalkti birseyler hazirladim yedi ve saat 2,30 da cikti
artik rapor tutmaya basladim ben abartmiyorum dimi? evde her kaldiginda uyumasina gicik oluyorum
sanki burasi otel yahu

slm arkadasım merak etme bence sen abartmıyosun ama arkadasların dedıgı gıbı kutugu neresınden okursan oku yıne kutuk tur ben 13 sneleık evlıyılm 2 cocuk annesıyım ama bırı 11 bırı de 1 yasında ınan cocuklarımı kendım buyttum desm kesınlıkle yalan olmaz aynen dedıgın gıbı evde oldugu zaman anca uyur zannetmeyınkı zaman gecınce sıhırlı degnek degecek duzelcek ben artık 13 sene sonra hıc bır seyın duzelcegıne ınanmıyorum vve hala kaynana poroblemım var yasım 31 ama ınan coktum desem bencede duzelmıyosa bazı seyler herseyı goze alcaksın ama turkıyede bu bıraz zor cunku genelde aıller bosanmaktan yana deyıl en azından benımkıler valla arkadsıım alah kolaylık versın butun bayanlara

Benim bir arkadaşım 4. evlilik yıldönümünde çok şiddetli bir dayak yemişti kocasından yemege gitmek istediği için. Odun bunların hepsi odun.

slm arkadasım merak etme bence sen abartmıyosun ama arkadasların dedıgı gıbı kutugu neresınden okursan oku yıne kutuk tur ben 13 sneleık evlıyılm 2 cocuk annesıyım ama bırı 11 bırı de 1 yasında ınan cocuklarımı kendım buyttum desm kesınlıkle yalan olmaz aynen dedıgın gıbı evde oldugu zaman anca uyur zannetmeyınkı zaman gecınce sıhırlı degnek degecek duzelcek ben artık 13 sene sonra hıc bır seyın duzelcegıne ınanmıyorum vve hala kaynana poroblemım var yasım 31 ama ınan coktum desem bencede duzelmıyosa bazı seyler herseyı goze alcaksın ama turkıyede bu bıraz zor cunku genelde aıller bosanmaktan yana deyıl en azından benımkıler valla arkadsıım alah kolaylık versın butun bayanlara
sagol canim, bende kizim ufakken zorluk cektim simdi kizim 2,5 yasinda ve babasi yeni yeni sorumluluk aliyor
onu tuvalete goturmek gibi, biraz oynamak gibi su vermek gbi
yani bunlar baskasi icin kucuk ama benim icin buyuk adimlar.
bebekken ben ne anlarim deyip sivisiyordu. ilk evlendigmiz yil gercekten boyle degildi. yurtdisi yaramadi
cocugun sorumlulugunu da kaldiramadi bence, plansiz bir gebelikti benimki benim icinde zor oldu ama
iyikide olmus diyoruz simdi.
Benim bir arkadaşım 4. evlilik yıldönümünde çok şiddetli bir dayak yemişti kocasından yemege gitmek istediği için. Odun bunların hepsi odun.

inanmiyorumya neler var su hayatta, nasil yani dayak ya??? karakola basvursaydi bari?

erkekler evlenınce yaslanıyor yada yaslı gıbı davranıyor bu bır gercek
eşimde evlenmeden önce eve saat 12 lerden önce eve gelmeyen biriymiş şimdi dışarı çıkaramıyorum oyle bir evcil
tek iyi yanı Allahtan arkadaşları arayıncada cıkamam dıyor yoksa daha büyük problem olurdu
istiyorlarki evlenince bayanlar temizlik yemek ütü yapsın canları isteyınce onlar birlikte olsun sussun bunlar yeter ama madem öyle ona göre kişilerle evlensinler..insan dusunuyor bazen gerçekten ben yalnız olmak ıcınmı evlendım diye kabullenmekte zor ayrılmakta :S

Back
X