- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Kendimi cok kotu hissediyorum.
bugun 4. evlilik yildonumumuz ve ben yalnizim burda gece saat 11:30
yarin arkadasi Turkiyeye kesin donus yapacagi icin toplanmaya karar vermisler bende
tamam git ama cok gecikme dedim aksam 8 de gitti.
Yurtdisinda oldugu icin zaten yalnizliktan bunalmis durumdayim
kendimi birseylere veriyorum dil ogreniyorum onumuzdeki ayda resim kursuna baslicam
ama bunlar maalesef yeterli degil yalnizim ve esimde bu konuda bana destek olmuyor
hem bir dunya insan olsa bile insan esiyle birseyler paylasmak istiyor onunla sohbet etmek
gunde ortalama 2 saat goruyorum desem yalan olmaz bazen daha az
isten gelir yemek yer yorgunum der yatar saat 10 da hapkido kursu var oraya gider
saat 11 de gelir dus alir birsyeler yer saat 12 olur haliyle benim uykum gelir ve yatarim
hayatimiz bundan ibaret,
evlilik bumu? buysa benim canim cok yanmaya basladi.
evde kaldigi surede surekli uykusuzluktan basagrisindan ve yorgunluktan sikayet eder.
bunlar ama ne hikmetse hep benimde gecirilen zamandan calinir yani uyur,
ama arkadaslari caigirinca cogunlukla gider bir iki kere benimle zaman gecirmek istemiyormusun
dedim ne alakasi var diyor
aksam eve gelirken 4 gul getirmis, getimesede benimle oturup bir cay icip sohbet etse daha
makbule gecerdi
bugun 4. evlilik yildonumumuz ve ben yalnizim burda gece saat 11:30
yarin arkadasi Turkiyeye kesin donus yapacagi icin toplanmaya karar vermisler bende
tamam git ama cok gecikme dedim aksam 8 de gitti.
Yurtdisinda oldugu icin zaten yalnizliktan bunalmis durumdayim
kendimi birseylere veriyorum dil ogreniyorum onumuzdeki ayda resim kursuna baslicam
ama bunlar maalesef yeterli degil yalnizim ve esimde bu konuda bana destek olmuyor
hem bir dunya insan olsa bile insan esiyle birseyler paylasmak istiyor onunla sohbet etmek
gunde ortalama 2 saat goruyorum desem yalan olmaz bazen daha az
isten gelir yemek yer yorgunum der yatar saat 10 da hapkido kursu var oraya gider
saat 11 de gelir dus alir birsyeler yer saat 12 olur haliyle benim uykum gelir ve yatarim
hayatimiz bundan ibaret,
evlilik bumu? buysa benim canim cok yanmaya basladi.
evde kaldigi surede surekli uykusuzluktan basagrisindan ve yorgunluktan sikayet eder.
bunlar ama ne hikmetse hep benimde gecirilen zamandan calinir yani uyur,
ama arkadaslari caigirinca cogunlukla gider bir iki kere benimle zaman gecirmek istemiyormusun
dedim ne alakasi var diyor
aksam eve gelirken 4 gul getirmis, getimesede benimle oturup bir cay icip sohbet etse daha
makbule gecerdi