merhaba arkadaşlar.ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur.bugün evlilik yıldönümümdü
kavga ettik bayağı tartıştık..şimdi eşim uyuyor ben ne yapayım fikir verin bana saatlerce ağladım bu özel günümde beni ağlattı konu fasa fiso çok zoruma gitti.ne yapmalıyım sizce..--------------------------------------------------------------------------------
yeni evliyim
1.senem.o yüzden zaten bukadar üzülüyorum.kavga sebebi kendisine hediye almak için çarşıya gitttim.haberi vardı.annem bıraktı.annemle birlikte gittiğimi sanmış yalnız olduğuma kızdı hediye alamadım hemen beni almaya geldi.kimin parasıyla kime hediye alıyosun diye bağırdı.ben bu zamandan sonra babamın parasıyla ona hediye alacak değilim.kızmak istiyoduherşeye bağırdı anlıyacağınız.çok daraldım.kendimi arabadan atmak istedim kapıyı açtım kolumu çok kötü sıktı.eve geldim saatlerce ağladım yattım bu saate kadar.oda anladı hatasını sanırım.yanıma geldi yattı konuşmaya çalıştı.konuşmadım.uyudu:)ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo şimdi bilmiyorum

yeni evliyim

Son düzenleme: