• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün evlilik Yıldönümüm... Eşimle kavga ettik

phuket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
66
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar.ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur.bugün evlilik yıldönümümdü:( kavga ettik bayağı tartıştık..şimdi eşim uyuyor ben ne yapayım fikir verin bana saatlerce ağladım bu özel günümde beni ağlattı konu fasa fiso çok zoruma gitti.ne yapmalıyım sizce..--------------------------------------------------------------------------------

yeni evliyim:( 1.senem.o yüzden zaten bukadar üzülüyorum.kavga sebebi kendisine hediye almak için çarşıya gitttim.haberi vardı.annem bıraktı.annemle birlikte gittiğimi sanmış yalnız olduğuma kızdı hediye alamadım hemen beni almaya geldi.kimin parasıyla kime hediye alıyosun diye bağırdı.ben bu zamandan sonra babamın parasıyla ona hediye alacak değilim.kızmak istiyoduherşeye bağırdı anlıyacağınız.çok daraldım.kendimi arabadan atmak istedim kapıyı açtım kolumu çok kötü sıktı.eve geldim saatlerce ağladım yattım bu saate kadar.oda anladı hatasını sanırım.yanıma geldi yattı konuşmaya çalıştı.konuşmadım.uyudu:)ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo şimdi bilmiyorum

Son düzenleme:
üzme kendiniüevlilikte olur böyle şeyler.ama kaç yıllık evlisin ve sebep nedir.bunları belirtsen sana fikir verebiliriz...

Canımm kıyamam sana ben :teselli:

Evdeki huzursuzluk çok sıkıyor insanın canını, haklısın.
Sorun ne bilmiyorum ama Allah daha büyük dert vermesin, sen büyüttükçe içinde daha da büyür.
Kalbini ferah tut biraz lütfenn :1hug:

yeni evliyim:( 1.senem.o yüzden zaten bukadar üzülüyorum.kavga sebebi kendisine hediye almak için çarşıya gitttim.haberi vardı.annem bıraktı.annemle birlikte gittiğimi sanmış yalnız olduğuma kızdı hediye alamadım hemen beni almaya geldi.kimin parasıyla kime hediye alıyosun diye bağırdı.ben bu zamandan sonra babamın parasıyla ona hediye alacak değilim.kızmak istiyoduherşeye bağırdı anlıyacağınız.çok daraldım.kendimi arabadan atmak istedim kapıyı açtım kolumu çok kötü sıktı.eve geldim saatlerce ağladım yattım bu saate kadar.oda anladı hatasını sanırım.yanıma geldi yattı konuşmaya çalıştı.konuşmadım.uyudu:)ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo şimdi bilmiyorum

pufff kötü olmuş yaa
ilk senelerde evliliklerde insanlar birbirine alışma sürecinde sanırım
o hatasını anladıysa uzatmayın bence
ilk yıldönümünüzü kötü hatırlamayın yıllarca :a015:

düzelir canım ya yarına gönlünü alır merak etme.sen de kırılıdğını anlat ona yarın,yaptığının yanlış olduğunu anlat.anlayacaktır seni.sen çalışıyor musun canım ?

anladım canım sana kızmasına gerek yok çalışmıyorun sonuçta.hem onun parası senin paran yok ki.ikinizin parası sonuçta.ona ne kadar üzüldüğünü uyanınca anlat.bir nedeni vardır belki.

offf kötü bi durum... ama hatasını anladı diyosun..biraz trip at kırıldığını belli et zaten gönlünü alır canım merak etme...

cnm cok normal bence.benim kocişimde unuttu evlilik yıldönümümüzü 1 ay sonrada dogum günümüzü unuttu.ama suan herşey unutuldu gitti.eger barısmak istiyorsa barısın bence.

ohoooo al bitane daha tek basina cikinca kizan kiskan es vakkasi, noluyo ya bu erkeklere böyle.

hem ne demek kimin parasiyla aliyon:mymeka:, suan calismiyo bile olsan sende evde bisürü is yapiyosun temizlik yemek... tuttsun bir hizmetci ve asci bakalim kac para ödicek ayda, görür ozaman kimin parasi:1shok:
hem ne demek senin paran benim param öyle seymi olur evlilikte, eve gelen bütün para ortak paradir

konus bence güzelce böyle seylerin bidaha tekrarlamamasi dilegiyleŞeniza.s.

Bence sen hic birsey yapma canim.
Kirildigini belli et, konusma.
Gelsin özür dilesin.
Afedersin ama eseklik etmis.
Sen onu düsünerek hediye almaya cikmissin.
Birde azar isit bunun üzerine.
Gelsin ayaklarina, özürünü dilesin.

bence de uzatma ama illaki konus. sanmasin ki her kavgadan sonra bikac saat uyuyunca herseyi unutup barisicaksin. madem yeni evlisiniz, madem henuz alisma surecindesiniz; dogru mesajlar vermelisin esine. yaptiginin cok kirici ve yanlis oldugunu acikca soylemelisin. sineye cektigin icin deil yildonumunuz hatrina affettigini hissetsin. yoksa sikca duyarsin bu tur cumleler (allah korusun).

bu arada cok mu kiskanc esin? annen olmadan carsiya cikmana musade etmiyor mu yani?

sen de biraz hassas davranmışsın.. bu kadar ağlayacak bişey yok ki.. sen ağladıkça daha da sinirlenmiştir o.. biraz daha sakin ve emin tavırlarla konuşursan daha etkili olacaktır..

yeni evlisin bencede tavrini yap bu kadar kolay sanmasin atlatirim...
elbetteki onun parasiyla alicaksin alla alla hem onun senin paranmi var evlisiniz ya siz herseye gelince hepsi birbirimizin sinirlenince benimmi oluyo...burnundan getir iste :))

12 sene flörtten sonra yeni evlendik. çok küçüktüm ve her şeyine tamam dedim şimdi çok zor oluyor 17 yaşımda tanıştım..evet çok kıskanç ama dengesiz örneğin akşamın bi saatinde dışarı gönderebiliyo kızz kızada olsa göndermemesi gerek.neymiş bugün haftasonuymuş bugünümü bulmuşum çarşıya gitmek için.nasıl konuşmam gerek.benim yapım gereği sakinimdir sessizimdir.o herzaman konuşarak üste çıkar ben beceremiyorum..

Hatali olan siz degilsiniz esiniz hatasini anlamasi gerek bence..

12 senelik bir flört dönemi+1 sene... 13 senedir berabersiniz, yani birbinizi tanıma diye bir şey söz konusu olamaz. Sadece aynı evde yaşamanın getirdiği sıkıntılar olur. Adam 13 sene sonra değişemeyeceğine bence daha fazla küs kalmayın. Hem af da dilemiş :) azcık daha naz yapın (abartmadan :) sonra barışın :)

Su erkek milleti huzur bozmayi cok iyi biliyor
Ne var sanki yalniz ciksan disariya??
Esinle konus canim kirildini anlasin

bizde ılk senemızde kavga etmiştik ama sora aynı gun barışmıştık..
bırak hatasını anlasın ben öle yapmıştım..
gerçi insanın kanına dokunur özel bı gunde arada gergınlık olması ama zaman tanı üstüne gitme bence..

Back
X