• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün evlilik Yıldönümüm... Eşimle kavga ettik

canim benim , evet üzücü bir olay ....olur böyle seyler ama esin biraz sert davranmis sana öyle dememliydi onun parasi veyada senin para ...bu bir hediye olacakti sonunda ...olsun sen sabret düzelir .....üzme canini.........

hatasını anladı diosun. olabilir. çok kırıcı ama belki o anda baska bişeye sinirlidir. madem hatasını anladıgını gördün abartma sende. git yanına uyandır. konuyu acmadan güzel bişiler teklif et
sorasını bize yazma lütfen olanı varrr olmayanı varrrr :roflol:

keşke kimin parasıyla kime hediye alıyosun die bi laf etmeseymiş.kötü olmuş.sıkma canını dicem ama ilk yıl dönümünde böle olması hoş bi anı olmayacak senin için.ona ne kadar kılırdığını bi şekilde anlat.ama kolay kolay da affetme.ben olsam ilk evlilik yıl dönümümü mahfeden bir adamı kolay kolay affetmem

merhaba arkadaşlar.ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur.bugün evlilik yıldönümümdü:( kavga ettik bayağı tartıştık..şimdi eşim uyuyor ben ne yapayım fikir verin bana saatlerce ağladım bu özel günümde beni ağlattı konu fasa fiso çok zoruma gitti.ne yapmalıyım sizce..--------------------------------------------------------------------------------

yeni evliyim:( 1.senem.o yüzden zaten bukadar üzülüyorum.kavga sebebi kendisine hediye almak için çarşıya gitttim.haberi vardı.annem bıraktı.annemle birlikte gittiğimi sanmış yalnız olduğuma kızdı hediye alamadım hemen beni almaya geldi.kimin parasıyla kime hediye alıyosun diye bağırdı.ben bu zamandan sonra babamın parasıyla ona hediye alacak değilim.kızmak istiyoduherşeye bağırdı anlıyacağınız.çok daraldım.kendimi arabadan atmak istedim kapıyı açtım kolumu çok kötü sıktı.eve geldim saatlerce ağladım yattım bu saate kadar.oda anladı hatasını sanırım.yanıma geldi yattı konuşmaya çalıştı.konuşmadım.uyudu:)ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo şimdi bilmiyorum

böyle adamaa hediye falan almicaksınn... nedemek kimin parasıyla ne alıyorsunmuşş.. sen o parayı yiyebilirdindeee ama tutumlu davranıp özverili bi şekilde ona özel günde kendini özel hissettirmek için çaba sarfetmek istemişssin yazık yaa vallahi yazıkk böle bi adamaa hediye falan alma DEĞMEZ...

Yani hiç hoş değil bencede çok ayıp ya bu çok kırıcı gerçekten hediye falan zaten deymezde şu noktada yapılan hareket çok kötü ya nediyim

cnm yaa çok üzüldüm

bak bu konuda taviz verme lütfen haklı olduğunu sonuna kadar arkasında dur ona kabul ettir kırmadan tabii

Herşeyi geçtim de ne demek oluyor
'' kimin parasıyla kime hediye alıyorsun'' demesi çok kötü seviyesizce ve kırıcı olmuşş

Hmmm hemde birinci evlilik yildonumu cok kotu olmus ya kotu bir an olarak kalir artik....Neden bukadar kiziyorki sanki onun icin gittin sonucta hayret bir olay:dilcikar:....kimin parasiyla kime hediye aliyosun:dilcikar: lafida cok agirrrrr boyle bir gun daha guzel olmaliydi hersey.....

insanlar sinirli olduklarında beyınlerine oksijen gitmezmiş ve gercekten istem dışı seyler solenebilir canım belki tek sefere mahsustur bikereliğine olmamış gibi davran tatlım mutlulukla inşallah

oyy kıyamam sana yaa:teselli: sen esine sürpriz yapmak istemişsin ama eşin kimin parasıyla hediye alıyorsun demesi agır kacmıs.keske demeseymiş.eşinde pişman olmustur kesin.sinirliyken demiştir öyle.insan sinirliyken agzından aniden kacıyor böyle sözler malesef.

bence eşine sana sürpriz yapmak istemiştim,seni sevdigimi düsündügümü hissettirmek istemiştim o yuzden hediye almak istemiştim de.sen böyle söyleyince hatasını anlar kesin.özürdilemesini bekle ama.özürdilesin sonrada kucaklasın barısın :utangac: üzülme canıma.s.

Herşeyi geçtim de ne demek oluyor
'' kimin parasıyla kime hediye alıyorsun'' demesi çok kötü seviyesizce ve kırıcı olmuşş

aynen benimde öyle zaten eşimde olsa bana para verirmisin
demek çok ağırdır benim için
birde bunu yüzüme vursa kolay kolay isteyem birdaha herhalde
öteki sorunlar bence seni kıskanmış
bir müddet sonra biraz azalır umarım
ama bu para konusunda kırgınlığını açıkça belirt bence

çok ayıp eşinizin yaptığı...
kimin parasıymış acaba hediye alınan para...
ben hatasını anladığından emin olana kadar konuşmazdım şahsen...
bir daha da hediye falan zor görürdü benden...

Evet çok üzücü bir durum Allah yaşatmasın,yaşayanada tez zamanda unuttursun.Para konusunda takıntılı bir gururum var ben dağılırdım,toplayabilene aşkolsun yani :çok üzgünüm:

Sizce bu durum gerçekten "fasa fiso" nedenle bir kavga mı?

*Anneniz olmadan dışarı çıktınız diye sinirleniyor.
*Sinirlendiğinde sakince konuşup beklemek yerine gelip alışverişinizi bölme hadsizliğini gösteriyor.
*Size çalışmadığınız halde "benim param" muhabbeti çekebiliyor. (Allah bilir çalışmama nedeniniz de kendisinin istememesidir.)
*Onun için yaptığınız bir sürprizi hiçe sayıp gecenizi mahvediyor ve ne olursa olsun tatlıya bağlanıp devam edilmesi gereken evlilik yıldönümü yalan oluyor.
*Siz biraz tirp yapınca hem suçlu hem güçlü hesabı "nazını çekemem" dercesine uykuya dalabiliyor rahatlıkla.
*Üstelik o arada kolunuzu canınızı yakacak şekilde sıkıyor. (Durum ne olursa olsun sadece bu bile kabul edilemez.)
Siz emin misiniz bunun basit bir kavga olduğuna?

Son düzenleme:
bak bir erkek hatasini anlayabiliyorsa bunu tamir icinde yanina gelmisse pismandir bosver her evlilikte olur boyle seyler artik evlisiniz hergun sizin gununuz bosver takma uzme kendini onuda uzme saril baris baska birgun kutlarsiniz bu yillarin kiymetini bilin hem unutma erkek beyni zerafeti inceligi bizim gibi degil olamazda bazen bizim gozumuzle bakamaz olaylara ayrica nice yillara birlikte yaslanin

*Sinirlendiğinde sakince konuşup beklemek yerine gelip alışverişinizi bölme hadsizliğini gösteriyor.
*Size çalışmadığınız halde "benim param" muhabbeti çekebiliyor. (Allah bilir çalışmama nedeniniz de kendisinin istememesidir.)
*Onun için yaptığınız bir sürprizi hiçe sayıp gecenizi mahvediyor ve ne olursa olsun tatlıya bağlanıp devam edilmesi gereken evlilik yıldönümü yalan oluyor.
*Siz biraz tirp yapınca hem suçlu hem güçlü hesabı "nazını çekemem" dercesine uykuya dalabiliyor rahatlıkla.
*Üstelik o arada kolunuzu canınızı yakacak şekilde sıkıyor. (Durum ne olursa olsun sadece bu bile kabul edilemez.)
Açıkçası ben de bu kolun sıkılması kısmına fena taktım :kızgın:
Ne kadar kızmış olsa da bu yapılmaması gereken kusurlu hareketlerden biridir evlililkte.
Bu yüzden ilk önce yapman gereken bu hareketin tekrar etmemesini istemek olmalı eşinden..:1closedeyes:
Sonrası ise unutulur gider,umarım sevginiz baki kalır :teselli:

Kesinlikle katılıyorum bence daha evliliğin ilk senesinde adam böyle yapıyorsa yarın öbür gün başka bi olaydan tekme tokat dövebilecek birine benziyor.

Katiliyorum sana alkisalkisalkis
öyle basit bir kavga deyil bu, basit bir kavga dis macununu neden ortasindan siktin agzini kapamadin olurdu

siddete yönelme baslangici var burda benneyaptımki:1no2:

Arkadaşlar bu yazı arada kaynamış gibi görünüyor, buna da bakıp ona göre yorum yapın:

phuket

12 sene flörtten sonra yeni evlendik. çok küçüktüm ve her şeyine tamam dedim şimdi çok zor oluyor 17 yaşımda tanıştım..evet çok kıskanç ama dengesiz örneğin akşamın bi saatinde dışarı gönderebiliyo kızz kızada olsa göndermemesi gerek.neymiş bugün haftasonuymuş bugünümü bulmuşum çarşıya gitmek için.nasıl konuşmam gerek.benim yapım gereği sakinimdir sessizimdir.o herzaman konuşarak üste çıkar ben beceremiyorum..

Hakikaten dengesizlik bu... Akşam akşam dışarı çıkmanıza izin verebiliyor ama hafta sonu çarşıya

çıktınız diye kavga çıkarıyorCADIARZU Garip fisfisfis

canım bence hiç ödün verme nasıl alışırsa artık öyle gidiyorlar kızgınsan arkasında dur ve özür dilemsini bekle sakın hemen affetme çok kötü birşey yapmış bu erkek milleti bende şuan konuşmuyorum akşamdan beri şimdiye kadar hemen affettim evlendiğimizden beri tokatınıda yedim 1senelik evliyken herşey yaptı bunuda ilk defa burda söylüyorum tokat yediğimi genede özürdilemedi ben affetim daha çok şeyler var akşamda arkadaşlarımızın yanında bana göre çok ağır bir laf söyledi şimdi küsüm gene özürdilemiyor aslında beni çok seviyor özündede çok iyiybirisi bizkadınlar hemen birlaf söylemeleriyle yumuşuyoruz sakınhemen affetme

Back
X