Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur.bugün evlilik yıldönümümdükavga ettik bayağı tartıştık..şimdi eşim uyuyor ben ne yapayım fikir verin bana saatlerce ağladım bu özel günümde beni ağlattı konu fasa fiso çok zoruma gitti.ne yapmalıyım sizce..--------------------------------------------------------------------------------
yeni evliyim1.senem.o yüzden zaten bukadar üzülüyorum.kavga sebebi kendisine hediye almak için çarşıya gitttim.haberi vardı.annem bıraktı.annemle birlikte gittiğimi sanmış yalnız olduğuma kızdı hediye alamadım hemen beni almaya geldi.kimin parasıyla kime hediye alıyosun diye bağırdı.ben bu zamandan sonra babamın parasıyla ona hediye alacak değilim.kızmak istiyoduherşeye bağırdı anlıyacağınız.çok daraldım.kendimi arabadan atmak istedim kapıyı açtım kolumu çok kötü sıktı.eve geldim saatlerce ağladım yattım bu saate kadar.oda anladı hatasını sanırım.yanıma geldi yattı konuşmaya çalıştı.konuşmadım.uyudu:)ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo şimdi bilmiyorum
Herşeyi geçtim de ne demek oluyor
'' kimin parasıyla kime hediye alıyorsun'' demesi çok kötü seviyesizce ve kırıcı olmuşş
Açıkçası ben de bu kolun sıkılması kısmına fena taktımSizce bu durum gerçekten "fasa fiso" nedenle bir kavga mı?
*Anneniz olmadan dışarı çıktınız diye sinirleniyor.
*Sinirlendiğinde sakince konuşup beklemek yerine gelip alışverişinizi bölme hadsizliğini gösteriyor.
*Size çalışmadığınız halde "benim param" muhabbeti çekebiliyor. (Allah bilir çalışmama nedeniniz de kendisinin istememesidir.)
*Onun için yaptığınız bir sürprizi hiçe sayıp gecenizi mahvediyor ve ne olursa olsun tatlıya bağlanıp devam edilmesi gereken evlilik yıldönümü yalan oluyor.
*Siz biraz tirp yapınca hem suçlu hem güçlü hesabı "nazını çekemem" dercesine uykuya dalabiliyor rahatlıkla.
*Üstelik o arada kolunuzu canınızı yakacak şekilde sıkıyor. (Durum ne olursa olsun sadece bu bile kabul edilemez.)
Siz emin misiniz bunun basit bir kavga olduğuna?
Sizce bu durum gerçekten "fasa fiso" nedenle bir kavga mı?
*Sinirlendiğinde sakince konuşup beklemek yerine gelip alışverişinizi bölme hadsizliğini gösteriyor.
*Size çalışmadığınız halde "benim param" muhabbeti çekebiliyor. (Allah bilir çalışmama nedeniniz de kendisinin istememesidir.)
*Onun için yaptığınız bir sürprizi hiçe sayıp gecenizi mahvediyor ve ne olursa olsun tatlıya bağlanıp devam edilmesi gereken evlilik yıldönümü yalan oluyor.
*Siz biraz tirp yapınca hem suçlu hem güçlü hesabı "nazını çekemem" dercesine uykuya dalabiliyor rahatlıkla.
*Üstelik o arada kolunuzu canınızı yakacak şekilde sıkıyor. (Durum ne olursa olsun sadece bu bile kabul edilemez.)
Sizce bu durum gerçekten "fasa fiso" nedenle bir kavga mı?
phuket
12 sene flörtten sonra yeni evlendik. çok küçüktüm ve her şeyine tamam dedim şimdi çok zor oluyor 17 yaşımda tanıştım..evet çok kıskanç ama dengesiz örneğin akşamın bi saatinde dışarı gönderebiliyo kızz kızada olsa göndermemesi gerek.neymiş bugün haftasonuymuş bugünümü bulmuşum çarşıya gitmek için.nasıl konuşmam gerek.benim yapım gereği sakinimdir sessizimdir.o herzaman konuşarak üste çıkar ben beceremiyorum..