• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün evlilik Yıldönümüm... Eşimle kavga ettik

Ya bu erkekler neden bazen böyle kabalaşıyor ve kırıcı oluyorlar.Gerçekten okurken çok sinirlendim .:kızgın: Benimde 10 yıllık evliliğim boyunca arada böyle çok kırıldığım oldu eşime.Kırıyorlar, sonra özür dilemeler,pişman olmalar.Ya kırmışsın birkere,özür dilesen kaç yazar.Sevginin yaşanmışlıklaın,çocuğun hatırına unutuluyor,herşey normale dönüyor sanıyorlar ama,birde eşlerinin kalplerinde neler oluyor bitiyor bir bilebilseler..Seni bir kadın olarak çok iyi anlıyorum,canının ne kadar yandığını ve kırıldığını.Bence karşına al eşini ve içinden nasıl geliyorsa,O'na ne söylemek istiyorsan söyle kontrollü bir şekilde..Yaptığı şeyin kalp kırmanın,hele de hayat arkadaşının kalbini kırmanın basit bişe olmadığını anlasın.Sende içine atıp kendini yıpratacağına rahatlarsın biraz.Ben böyle yapıyorum,içimde bişey bırakmıyorum,hatta bazen yaptığını anlaması için ağır konuştuğımda oluyor.Diğer türlü ata ata içine,olan bize oluyor maalesef..:delphin:

Son düzenleme:
Dil yarası geçmez,hep hatırlanır.Bence evde oturma yine çalış paranı kazan.Sessizim diyorsun,iyi hep öyle devam et de tependen hiç inmesin.(kızdım şimdi sana)
Şimdi kim kime üstünlük sağlayacak evresindesiniz.Kim kazanırsa öyle gidecek hep haberin olsun.
Saakkıııınnnn ezdirme kendini,pışpışlama, havaya sokma .
Ona o söylediği lafı (kimin parasıyla kime alıyorsun) öyle bir yedirki söylediğine pişman olsun ,bi daha dikkatli olur.

canım evet eşin çok büyük kabalık etmiş ama ev içinde böyle huzursuzluğu oda istemez muhakkak.daha yeni evli olduğu için kıskançlık yapmış aklı sıra ama bence sen olayı daha fazla büyütme.çünkü bu erkekler gerçekten anlaşılmazlar.sen devam edersen küsmeye o daha hırçınlaşır o zamanda sen huzursuz olursun.bence en güzeli onu affet ve sonra yeri geldiğinde o söylediklerini ona yedir.yani zamanını bekle.evin içinde huzursuzluk büyümesin.yani beni yanlış anlama olurmu sadece bizdede böyle şeyler olunca sanki birbirimizden uzaklaştırıyoruz kendimizi gibi hissediyorum o yüzden söyledim

:mymeka:bence hemen barışme ve yüz verme..anlasın hatasını.bence ilk yılınız özen göstrermesi gerekirdi:oklava:

erkekler bizim kadar ince olamayabiliyor bazen.ama üzülme anlayıp hatasını telafi edecektir ileriki günlerde ve birdahada unutmayacaktır asla..

yaptığı şey çok kabaca.bi süre daha tavır koy ve sonra sorunca para meselesini sor ona.bu yüzden çok kırıldığını.ki anlasın hatasını

canım seni en iyi anlayanlardanım benimde ilk evlilik yıldönümümde kavga ettik ki hiç yerine tartıştık ne hayallerim vardı. ama olmadı maalesef sonra çoook özür diledi ama nafile kırıldım bi kere yapabileceğin bişey yok canım belli senin kociş biraz odun benim ki hiç değilse telafi için çok koştu peşimden ben nazlandım heralde arkasını dönüp uyusaydı şöle dirseğimle kafasına vururdum..aramızda kalsın beni sinir ettiğinde yanlışlıkla böle çarpıyorum kocişe:jeyyar: tavsiye ederim tabi eşinin anlayışı ne doğrultuda bilemem.. benimki kalkıyo şöle bakıyo bana ama ben uyumuş numarası yapıyorum.sırnaşık şeyiçim rahat ediyo doğrusu rahat rahat uyuyorum:icecream:

neyseki şimdilik evlilik yıldönümünü unutmuş zamanla seni bile unutuyor bunlar bu modeller böyle nedense:))))))))))

hayret bişey ya kusura bakma ama resmen
öküzlük etmiş hiç kibar olamıcam üzgnüm
ilk yılınız insan biraz duyarlı olur hassas olur kibar olur ya
ne kadar kızsan haklısın afettme bence süründür
bundan sonrada biraz sesini çıkarmayı öğren
nedir bu ya biri karısı markete gitti diye kızar
biri karısı carsıya gitti diye kızar
terbiyesizlik kimin parasıyla kime hediye alıyomuş lafa bak
sende bundan sonra ondan hiç bir hediye kibrit çöpü bile kabul etme

Bizde tanisma yilimizin 2.inci senesini kutlayamadik
çok kotu kavga etmistik
Aptal bu erkekler
Uzulme...Oluyor iste boyle seyler

boşver canım seni kıskanmış anlaşılan
kırıldığını üzüldüğünü ona söyle içinde bırakma kırgınlığını
umarım aklı başına gelir.erkeklerin bazen böyle anlamsız davranışlaı oluyo maalesef

Bizde tanisma yilimizin 2.inci senesini kutlayamadik
çok kotu kavga etmistik
Aptal bu erkekler
Uzulme...Oluyor iste boyle seyler

Ah ah , oluyo malesef ! Bu özel günlere ne kadar önem verirsek o kadar kötü geçiriyoruz..

Biz de ilk yeniyılımızda kavga etmiştik :bbo:

peki alabildinmi hediyeyi onu anlamadım.aldıysan fırlatsaydın kafasına allah allahhhh:kızgın:bizde yaşadık ilk yıldönümümüzde.ben gelinliğimi giyip karşıladım benimki açtı maç izledi :bbo:oluyo işte.bizde yıllardır tanışrız.yıllardır bişileri kutlaya kutlaya bi orjinallik kalmıyo sanırım.ama 2.yılımızda ne hediye aldım ne jest ne süpriz.tam tersi o hazırlamış pahalı bi hediyeyle unutalım geçen yılı dedi.unutuldu da.unutulmadı aslına bakarsan da unutmak istedik sadece.

Back
X