bugün evlilik yıldönümümüz ama..

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, bugün evilik yıldönümümüz. Aslında güzel bir yemek hazırlayıp, güzelce giyinip (mini etek falan ehe ehe) eşime sürpriz yapacaktım fakat regl oldum ve aşırı yorgunum, çok yorucu bir hafta geçirdim ve tek isteğim uyumak, şuan da evde temizlik var zaten bir hazırlık da yapamayacağım akşama kadar. Tüm hevesim kaçtı açıkçası regl olunca planlarım suya düştü:D Ne yapayım bana bir akıl verin, gaz verin :D

Yemeği dısarda da yıyebılırsın güzel bi yerde rezervasyon yaptır. Ya da kendın hazırla tabi daha değerli olur güzelce süslen :) Regl olmuş olabılırsın nolcak yemek sonrası kutlamayı regl sonrası yaparsın :) ama boş geçme günü yarın da uyursun. Evlılık yıl dönümü senede bi kere olan bişey

Ya hiç iyi olmamış ama kısmet. Bence yemeğe dışarı çıkın ona da takatiniz yoksa dışarıdan güzel bir yemek söyleyin masayı hazırlayın. Ama eşiniz bu kadar hazirliktan sonra bir beklentiye girecektir. Gerçi hatırladım da eşimin doğumgünü için hazırlandım yemek yedik pasta keseceğiz bu uyuyakalmasin mi :olamaz: neyse yemek yiyip kutlayın devamı borcum olsun deyin:KK48:

Tüh, regl olman yakınken, geciktirici hap kullansaydın, bugünü özel atlatırdınız, haftaya olurdun :)

Neyse arkadaşlarının dediği gibi, ağrı kesici at, yine giyin kuşan, eşinle yemeğe git, birşey yokmuş gibi davran, istek artınca da, bugün olmaz, kirpik uçlarım ağrıyor de, haftaya da telafisini edersin :)

Tüh, regl olman yakınken, geciktirici hap kullansaydın, bugünü özel atlatırdınız, haftaya olurdun :)

Neyse arkadaşlarının dediği gibi, ağrı kesici at, yine giyin kuşan, eşinle yemeğe git, birşey yokmuş gibi davran, istek artınca da, bugün olmaz, kirpik uçlarım ağrıyor de, haftaya da telafisini edersin :)

Aslında erken regl oldum , olduğumu anlamamışım bile işyerindeydim ve şok :D Normalde bir kaç gün sonra olmam gerekiyordu kısmet...

Kirpik uçlarım ağrıyor kısmını anlamadım bizim bir arkadaş da diyor onu sürekli eşime kirpik uçlarım ağrıyor diyorum naz yapıyorum diyor ben Fransız hiç bilmem böyle cilve naz :D Anam da kazıktı odundu benim gibi:D

Seninki daha iyiymiş, aha ikisini birden çıkarırsın daha ne :)

Dimi çifte kutlama :KK70:

Eşime dışardan yemek getir dicem ama sofrayı hazırlayayım bir de süsleneyim diyorum, nasıl?

Regl olduğumu ima edecek şekilde ki aslında söylemiştim bir iki gün önce altı kapalı üstü açık elbise giyeyim :D

Back
X