bugün evlilik yıldönümümüz ama..

Tampon derken bildiğimiz pedin alternatifi olan tampon mu? Eğer oysa ondan nasıl zevk alacak çok merak ettim :KK70:
Alır alır yeterki istesin istedikten sonra herşey olur.:KK9:yapan bilir yapmayan bilmez bu işlemi:confused: kafaya takmayacaksın.konu sahibi evlilik yıldönümünden çok sex düşünüyor:super:

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama şu an hayal kırıklığı içinde ağlayarak yazıyorum. Eşime dışarı çıkalım istersen, istemezsen gelirken yemek alır mısın diye yazdım, ok demiş, bekledim bekledim yemek alıp gelmiş. Sofrayı hazırladım üzerimi değiştim hemen. Dekolteli elbisemi kırmızı topukluları çektim. Eşim tam bir öküzlük örneği içinde sıfır tepki ile yemek yedi ve maç izlemeye başladı.

Ben de uzandım uyumuşum kalktım şimdi ayrı odadayım, o film izliyor. Yani sebebini biliyorum aslında, doğumgününü kutlamadım bu sene, o da kendince gene kısasa kısas huyunu konuşturuyor, bununla ilgili konu da açmıştım, klasik Aslan burcu, illa herşeye kısasa kısas yapacak, çok yoruldum artık. Doğumgünü kv ler ile sıkıntılı olduğumuz, görümcemin beni habire ektiği zamana denk geldi, salak gibi günlerce bekledim görümcemler uygun olacak da doğum günü kutlanacak diye, onlarda gelenek illa beraber kutlarlardı, salak kafa ayrı kutlasana göbeğin bir mi kesildi onlarla.

Durum böyle.

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama şu an hayal kırıklığı içinde ağlayarak yazıyorum. Eşime dışarı çıkalım istersen, istemezsen gelirken yemek alır mısın diye yazdım, ok demiş, bekledim bekledim yemek alıp gelmiş. Sofrayı hazırladım üzerimi değiştim hemen. Dekolteli elbisemi kırmızı topukluları çektim. Eşim tam bir öküzlük örneği içinde sıfır tepki ile yemek yedi ve maç izlemeye başladı.

Ben de uzandım uyumuşum kalktım şimdi ayrı odadayım, o film izliyor. Yani sebebini biliyorum aslında, doğumgününü kutlamadım bu sene, o da kendince gene kısasa kısas huyunu konuşturuyor, bununla ilgili konu da açmıştım, klasik Aslan burcu, illa herşeye kısasa kısas yapacak, çok yoruldum artık. Doğumgünü kv ler ile sıkıntılı olduğumuz, görümcemin beni habire ektiği zamana denk geldi, salak gibi günlerce bekledim görümcemler uygun olacak da doğum günü kutlanacak diye, onlarda gelenek illa beraber kutlarlardı, salak kafa ayrı kutlasana göbeğin bir mi kesildi onlarla.

Durum böyle.
Neden oturup bu tavrının sebebini sormadınız?

Durum böyle.
Üzüldüm adınıza erkekleri anlamak zor gerçekten

Kızlar merhaba, bugün evilik yıldönümümüz. Aslında güzel bir yemek hazırlayıp, güzelce giyinip (mini etek falan ehe ehe) eşime sürpriz yapacaktım fakat regl oldum ve aşırı yorgunum, çok yorucu bir hafta geçirdim ve tek isteğim uyumak, şuan da evde temizlik var zaten bir hazırlık da yapamayacağım akşama kadar. Tüm hevesim kaçtı açıkçası regl olunca planlarım suya düştü:KK70: Ne yapayım bana bir akıl verin, gaz verin :KK70:
Eheheheeh:) disarda yiyin guzel bi aksam gecirin. Isin samimiyet kisminda ise erkeklerin cok sevdigi ama cogu kadinlarin sevmedigi bazi aktiviteler de hediye yerine gecebilir:)) :oops:

Durum böyle.
Ben bunu okumadan yazmisim. Vay okuzzzz :))

Sordum, yorgunmuş. 20 lik dişi ağrıyormuş. İkimizde haftalardır aşırı yoğun çalışıyoruz, bugün de işten geldi ama bu kadar ruhsuzluk fazla. Demin geldi gülerek şaka falan yapıyor hiç sallamadım bile, gitti.
Yani insan kocasını bilir
İntikam mı alıyor odunluk mu yapıyor bilirsin. Yorgunluk güleryüz göstermeye engel değil o bahaneyi geçsin. Ama yaptığı çok ayıp. Bir daha niye yapasın ki böyle bi hazırlık? Böyle olunca benim bir daha kılımı kıpırdatasım gelmez. Haketmiyor diye düşünürüm. Hevesim kaçar bi kere. Hevesim kaçtıktan sonra da o espriyi döneyim de kıçıma yapsın. Belki orası tepki verir. Sinir oldum.

Yani insan kocasını bilir
İntikam mı alıyor odunluk mu yapıyor bilirsin. Yorgunluk güleryüz göstermeye engel değil o bahaneyi geçsin. Ama yaptığı çok ayıp. Bir daha niye yapasın ki böyle bi hazırlık? Böyle olunca benim bir daha kılımı kıpırdatasım gelmez. Haketmiyor diye düşünürüm. Hevesim kaçar bi kere. Hevesim kaçtıktan sonra da o espriyi döneyim de kıçıma yapsın. Belki orası tepki verir. Sinir oldum.

Her ikisi de aslında. Yemek istedim almış gelmiş en sevdiğim yerden ki iş ve evle tam tersi bir yerde çok uzak. Ama gelince resmen donuktu, anlıyorum yorgun ama biraz gönlümü alabilirdi. Deminden beri gelip gelip gülüyor ama hiç bakmıyorum. Anlasın öküzlüğünü.

Zaten ailesi yüzünden yıllarım heba oldu, bir şeyleri düzeltme peşindeyim halen kırgın kızgınım unutmaya çalışıyorum bir de böyle bir şeylere heveslenip tepki almayınca aşırı kırılıyorum.

Yıllardır her özel günümde, tatilimde mutlaka bir olay oluyor. Bıktım artık. 1 hafta sonra da doğumgünüm var, hiç bir hevesim kalmadı.

Benim ki gününü bile hatırlamıyor . Seneyi ve ayını bile karıştırıyor o derece duyarsızdır özel günlere . (Doğum günüm hariç) evlilik yıl dönümümüz yaza denk geliyor bende çocuklarla annemlerin yazlığa gidiyorum. Her defasında arayıp neden aramadın unuttun mu diyordum o da unutmadım şimdi seni arayacaktım diyodu. En son geçen sene günün bitmesini bekledim gece 12 oldu aradım ‘işte yine unuttun’ dedim . Hediye almıştım unuturmuyum dedi. Eve döndüm geldim ne hediye, ne bişi. Devamlı Unutuyor yapacak bişi yok.
Yani oluyor böyle şeyler . Kendini çokta kötü hissetme diye yazdım. Bazıları böyle işte. Bu seni az sevdiği anlamına da gelmiyor. Kendi Doğum gününü bile unutur benim eşim. Bi sene bende unuttum 1 hafta sonra aklımıza geldi. Napalım bize her gün yıldönümü olsun, bahane çok kutlama yapmak iste yeter canım.

Niye bu kadar üzüldünki canım düzenli regl oluyorsan zaten belliymiş.
Vallahi ben regl falan dinlemem gider eğlenirdik öteki eğlenceyide artık haftaya part 2 diye kutlardim

Back
X