- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi greengirll
Her özel günde itinayla adet olurum. Geç gelir, erken gelir ama illa o olmaması gereken güne denk gelir. Düğün günüm de dahil buna.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tampon derken bildiğimiz pedin alternatifi olan tampon mu? Eğer oysa ondan nasıl zevk alacak çok merak ettimTampon yaparsan sende isteğin şekilde zevk alırsın![]()
Alır alır yeterki istesin istedikten sonra herşey olur.Tampon derken bildiğimiz pedin alternatifi olan tampon mu? Eğer oysa ondan nasıl zevk alacak çok merak ettim![]()
Neden oturup bu tavrının sebebini sormadınız?Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama şu an hayal kırıklığı içinde ağlayarak yazıyorum. Eşime dışarı çıkalım istersen, istemezsen gelirken yemek alır mısın diye yazdım, ok demiş, bekledim bekledim yemek alıp gelmiş. Sofrayı hazırladım üzerimi değiştim hemen. Dekolteli elbisemi kırmızı topukluları çektim. Eşim tam bir öküzlük örneği içinde sıfır tepki ile yemek yedi ve maç izlemeye başladı.
Ben de uzandım uyumuşum kalktım şimdi ayrı odadayım, o film izliyor. Yani sebebini biliyorum aslında, doğumgününü kutlamadım bu sene, o da kendince gene kısasa kısas huyunu konuşturuyor, bununla ilgili konu da açmıştım, klasik Aslan burcu, illa herşeye kısasa kısas yapacak, çok yoruldum artık. Doğumgünü kv ler ile sıkıntılı olduğumuz, görümcemin beni habire ektiği zamana denk geldi, salak gibi günlerce bekledim görümcemler uygun olacak da doğum günü kutlanacak diye, onlarda gelenek illa beraber kutlarlardı, salak kafa ayrı kutlasana göbeğin bir mi kesildi onlarla.
Durum böyle.
Üzüldüm adınıza erkekleri anlamak zor gerçektenArkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama şu an hayal kırıklığı içinde ağlayarak yazıyorum. Eşime dışarı çıkalım istersen, istemezsen gelirken yemek alır mısın diye yazdım, ok demiş, bekledim bekledim yemek alıp gelmiş. Sofrayı hazırladım üzerimi değiştim hemen. Dekolteli elbisemi kırmızı topukluları çektim. Eşim tam bir öküzlük örneği içinde sıfır tepki ile yemek yedi ve maç izlemeye başladı.
Ben de uzandım uyumuşum kalktım şimdi ayrı odadayım, o film izliyor. Yani sebebini biliyorum aslında, doğumgününü kutlamadım bu sene, o da kendince gene kısasa kısas huyunu konuşturuyor, bununla ilgili konu da açmıştım, klasik Aslan burcu, illa herşeye kısasa kısas yapacak, çok yoruldum artık. Doğumgünü kv ler ile sıkıntılı olduğumuz, görümcemin beni habire ektiği zamana denk geldi, salak gibi günlerce bekledim görümcemler uygun olacak da doğum günü kutlanacak diye, onlarda gelenek illa beraber kutlarlardı, salak kafa ayrı kutlasana göbeğin bir mi kesildi onlarla.
Durum böyle.
Neden oturup bu tavrının sebebini sormadınız?
Eheheheeh:) disarda yiyin guzel bi aksam gecirin. Isin samimiyet kisminda ise erkeklerin cok sevdigi ama cogu kadinlarin sevmedigi bazi aktiviteler de hediye yerine gecebilir:))Kızlar merhaba, bugün evilik yıldönümümüz. Aslında güzel bir yemek hazırlayıp, güzelce giyinip (mini etek falan ehe ehe) eşime sürpriz yapacaktım fakat regl oldum ve aşırı yorgunum, çok yorucu bir hafta geçirdim ve tek isteğim uyumak, şuan da evde temizlik var zaten bir hazırlık da yapamayacağım akşama kadar. Tüm hevesim kaçtı açıkçası regl olunca planlarım suya düştüNe yapayım bana bir akıl verin, gaz verin
![]()
Eheheheeh:) disarda yiyin guzel bi aksam gecirin. Isin samimiyet kisminda ise erkeklerin cok sevdigi ama cogu kadinlarin sevmedigi bazi aktiviteler de hediye yerine gecebilir:))![]()
Ben bunu okumadan yazmisim. Vay okuzzzz :))Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama şu an hayal kırıklığı içinde ağlayarak yazıyorum. Eşime dışarı çıkalım istersen, istemezsen gelirken yemek alır mısın diye yazdım, ok demiş, bekledim bekledim yemek alıp gelmiş. Sofrayı hazırladım üzerimi değiştim hemen. Dekolteli elbisemi kırmızı topukluları çektim. Eşim tam bir öküzlük örneği içinde sıfır tepki ile yemek yedi ve maç izlemeye başladı.
Durum böyle.
Yani insan kocasını bilirSordum, yorgunmuş. 20 lik dişi ağrıyormuş. İkimizde haftalardır aşırı yoğun çalışıyoruz, bugün de işten geldi ama bu kadar ruhsuzluk fazla. Demin geldi gülerek şaka falan yapıyor hiç sallamadım bile, gitti.
Yani insan kocasını bilir
İntikam mı alıyor odunluk mu yapıyor bilirsin. Yorgunluk güleryüz göstermeye engel değil o bahaneyi geçsin. Ama yaptığı çok ayıp. Bir daha niye yapasın ki böyle bi hazırlık? Böyle olunca benim bir daha kılımı kıpırdatasım gelmez. Haketmiyor diye düşünürüm. Hevesim kaçar bi kere. Hevesim kaçtıktan sonra da o espriyi döneyim de kıçıma yapsın. Belki orası tepki verir. Sinir oldum.
nice mutlu yıllar dliyorum evliliğin de herşeye rağmen kuzummm seni sevıyorum sitede bilirsin