Siz kutlayinca ne yapti?Ne olursa olsun gonul kirmak nekadar kolaysa almakda okadar kolay yasanan onca yil var 2 cocuk var bence yapilmaliydi biseyler iki guzel soz solenmeliydi aksama kadar calisiyorum eve geliyorum evdede ayni tempo insan bi nefes almak istiyor bole ozel gunlerde de beklenti icine giriyor
Dun aksam soledim cocuklari annene birakda bas basa biseyler yapalim dedim tamam dedi bugun arabasi bozulmus cani ona sikilmis baska bigun kutlasak nolcak sanki diye dusunmus gel de delirmebaçası doğum günü, sevgililer günü tarzı özel günlere karşı bir hassaslığım yok. ben bile unutuyorum kendi doğum günümü.. ama evlilik yıldönümü çok özel yaw, hele hele 10. yıl gibi dönüm noktalarıysa.. ben sizin yerinizde olsam işimi şansa bırakmaz 1 hafta önceden plan yapıp söylerdim.. en azından o gün ne yapıyoruz bir yerlere gidip baş başa yemek yiyelim derdim.. keşke öyle yapsaydınız, erkeklerin özel gün sorunu var..
Ozel gunler iliskiyi canli tutar ama adam kendi ölü gibi zaten. Iliski umrunda mi.. bosverin takmayin, baksaniza o uyuyor horlaya horlaya.Hic bisey icerde horlayarak uyuyor
Öküzlük etmiş gerçekten.Hic bisey icerde horlayarak uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?